Εκτός ενιαίου μισθολογίου οι υπάλληλοι της Βουλής

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

Από το Ας μιλήσουμε επιτέλους

(ΕΨ: στην φώτο ένα αξιαγάπητο τεμπελόσκυλο...)

Απίστευτο και όμως αληθινό! Αυτή η κυβέρνηση είναι απολύτως βέβαιο ότι δεν βλέπει όλους τους πολίτες ίσους, αφού η εμμονή της να πληρώνει καλύτερα τους υπαλλήλους της Βουλής αγγίζει πλέον τα όρια της... συνωμοσίας! Εκτός και αν οι 300 της Βουλής έχουν κάποιους φόβους για πιθανές διαρροές εγγράφων από υπαλλήλους που θα είναι δυσαρεστημένοι...

Κι έτσι, με τα λίγα και με τα πολλά, έπιασαν τελικά τόπο οι πιέσεις των υπαλλήλων της Βουλής προς τον Υπουργό Οικονομικών, διά του προέδρου του κοινοβουλίου ή και βουλευτών, προκειμένου να παραμείνουν στον ψαλιδισμένο μεν, ειδυλλιακό δε μισθολογικό τους κόσμο κι εκτός του ενιαίου μισθολογίου που θα ισχύσει για τους δημόσιους υπαλλήλους.

Σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε χθες ο κ. Παπακωνσταντίνου τροποποιείται η αρχική τροπολογία κατά τέτοιο τρόπο ώστε να συμπεριληφθεί μεν η Βουλή στον προυπολογισμό της Γενικής Κυβέρνησης για λόγους στατιστικής ταξινόμησης, αλλά να εξαιρεθεί τεχνηέντως από το ενιαίο μισθολόγιο.

Επισημαίνεται συγκεκριμένα ότι «εντάσσεται στον προϋπολογισμό της γενικής κυβέρνησης σύμφωνα με τον κανονισμό της, ως προς τον προϋπολογισμό εξόδων και τον ισολογισμό απολογισμό της». Με δεδομένο ότι οι περισσότεροι από εκείνους που εργάζονται στη Βουλή είναι συγγενείς των εκάστοτε βουλευτών, οι ισορροπίες στον ναό της Δημοκρατίας δεν διαταράχθηκαν.

4 comments:

ephee 29 Μαρτίου 2011 - 5:06 μ.μ.  

http://enastagrigora.blogspot.com/2011/03/my-ass.html

...και τσέκαρε ημερομηνία να δεις πόσο μπροστά είμαι;)

Ελληνόψυχος 29 Μαρτίου 2011 - 5:51 μ.μ.  

Όντως!!! Θυμάμαι ότι κάτι τέτοιο μου είχες πει και πολύ παλαιότερα.

Καινούριο μπλογκ;

ephee 29 Μαρτίου 2011 - 5:57 μ.μ.  

Ναι, επειδή με ταλαιπωρεί επικονδυλίτιδα και γράφω μόνο με το αριστερό, περιορίζομαι "στα γρήγορα"

Ελληνόψυχος 29 Μαρτίου 2011 - 6:06 μ.μ.  

Και πολύ καλά πράτεις! Διότι τους υπολοίπους τους ταλαιπωρεί το ADD (Attention Deficit Disorder)!

Πάνω από 3 γραμμές και αν η ανάρτηση δεν έχει επεισόδια και μολότωφ, απλώς δεν θα διαβαστεί. Κάπως έτσι πάει.

Περαστικά!