Ξέρουν τους δολοφόνους των δύο αστυνομικών

Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011

ΑΠό το NewsIT.gr

- Οι δυο πήραν άδεια απ' τη φυλακή και δεν επέστρεψαν ποτέ
- Σε διαρκή ετοιμότητα τα ΕΚΑΜ για επέμβαση
- Ζήτημα τιμής για την ΕΛ.ΑΣ. τους αναζητούν όλες οι υπηρεσίες

Ο πυρήνας της δολοφονικής ομάδας αποτελείται από τρεις ελληνικής καταγωγής μετανάστες από την πρώην Σοβιετική Ένωση, λένε οι αστυνομικοί.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι τη σπείρα συμπληρώνουν ένας Αλβανός και ένας Ρουμάνος. Ευθύνονται για “πάμπολλες χαμηλού οικονομικού ενδιαφέροντος ληστείες σε όλο το λεκανοπέδιο” όπως λένε πηγές του newsit.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως στους δύο από τους τρεις ελληνοπόντιους. Πρόκειται για σκληρούς κακοποιούς. Και οι δύο είχαν βρεθεί πίσω απ' τα κάγκελα της φυλακής όμως σε μια άδεια που πήραν δεν επέστρεψαν ποτέ.

Ειδικά ο ένας, ο οδηγός στην περίπτωση του μακελειού στο Ρέντη, θεωρείται αδίστακτος και επικίνδυνος. “Εκπαιδευμένος δολοφόνος” όπως δείχνει η δράση του καθώς δεν βγήκε καν από το αυτοκίνητο, κατέβασε το τζάμι, έβγαλε το καλάσνικοφ και έριξε 23 σφαίρες εναντίον των ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Οι οκτώ από αυτές βρήκαν στόχο.

Για τους δύο δραπέτες οι αστυνομικοί γνωρίζουν τα πάντα, όπως λένε.  Φαίνεται ότι έχουν σχηματίσει όμως άποψη και για το ποιοι είναι οι υπόλοιποι με βάση το παρελθόν τους αλλά και τις πληροφορίες από τις ληστείες που έχουν διαπράξει και τώρα μετά το μακελειό συνέθεσαν σαν ένα παζλ.

Ήδη σε δύο περιπτώσεις οι αστυνομικοί πίστεψαν ότι έφτασαν μια ανάσα από τη σύλληψή τους μετά το μακελειό. Οι πληροφορίες του newsit λένε ότι και τις δύο φορές σύμανε συναγερμός στα ΕΚΑΜ που βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα καθώς θεωρείται βέβαιο ότι οι κακοποιοί δεν θα παραδοθούν εύκολα, ειδικά μετά τη διπλή δολοφονία αστυνομικών.

Αυτή τη στιγμή ουσιαστικά όλες οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. Έχουν θέσει σε πρώτη προτεραιότητα τη σύλληψη της συμμορίας των δολοφόνων, ακόμη και η δίωξη ναρκωτικών.

Πρόκειται για μια γιγαντιαία επιχείρηση συγκέντρωσης πληροφοριών ώστε να εντοπιστεί έστω ένα ίχνος τους. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι όπως κατάφεραν να αξιοποιήσουν όλα τα στοιχεία και να φτάσουν στο “οργανόγραμμα” της σπείρας έτσι θα μπορέσουν να φτάσουν και στους ίδιους.

***

ΕΨ: Επειδή σε αυτό τον διαδικτυακό χώρο δεν συνηθίζω να κρύβομαι πίσω από ευγένειες, "πολιτικά σωστά" σκεπτικά και υποκρισίες θα τα πώ έξω από τα δόντια.

Το ότι πίσω από την δολοφονία βρίσκονται "Ρωσοπόντιοι" (ο Θεός να τους κάνει "Έλληνες", αφού έτσι αποφάσισαν ΠΑΣΟΚ/ΝΔ ΑΕ.) ήταν σχεδόν βέβαιο από τα χαρακτηριστικά της επίθεσης που υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες μόνο "ελληνοποιημένοι" Ρώσοι θα μπορούσαν να διαπράξουν. Μην ζητάτε να σας εξηγήσω, όσοι γνωρίζουν με καταλαβαίνουν. Οι "επιδόσεις" στο έγκλημα, η ψυχρή αδίστακτη νοοτροπία, η απόλυτη απαξίωση της ανθρώπινης ζωής είναι αμιγώς Ρώσικα χαρακτηριστικά. 

Το δεύτερο θέμα αφορά αυτό που όλοι υποψιαζόμασταν και φοβόμασταν: το γεγονός ότι οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι χάρη στις άδειες εξόδου και τα ευνοικά μέτρα αποσυμφόρησης των φυλακών του υπουργού Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη! Θα βρεθεί άραγε ένας δικηγόρος με φιλότιμο και τόλμη να σύρει την ηγεσία του Υπουργείου στα Δικαστήρια;

1 comments:

Ανώνυμος 5 Μαρτίου 2011 - 3:40 μ.μ.  

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΕΞΩ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ.