Διασταση απόψεων στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ. για τα επεισόδια μεταξύ Ελλήνων και λαθρομεταναστών στην Νίκαια

Σάββατο, 2 Απριλίου 2011

Πολύ διαφορετική ήταν η θέση που υιοθέτησε ο προκείμενος στον ΛΑΟΣ  "Ελεύθερος Κόσμος" από την επίσημη ανακοίνωση της ΝΕΟΣ σχετικά με τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα τούτες τις ημέρες  στην Νίκαια. Γεγονότα τα οποία έχουν πλήρως αποσιωποιηθεί στα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Όπως φαίνεται, το κόμμα του Καρατζαφέρη επιλλέγει την ίδια οδό των τυπικών δηλώσεων που χρόνια τώρα έχουν καθιερώσει τα δύο κόμματα εξουσίας. Οι νομιμόφρονες δηλώσεις του ΛΑΟΣ για ακόμη μια φορά εξισώνουν την αυτοάμυνα και την αντίσταση των Ελλήνων κατοίκων στα επακόλουθα της βίαιης εισβολής εκατομμυρίων λαθροεποίκων στην χώρα, με την βία των λαθραίων αλλοδαπών εγκληματιών. Επιπλέον ο ΛΑΟΣ υιοθετεί και την χρόνια ρητορική της Αριστεράς που δεν επιρρίπτει καμία ευθύνη προς τους λαθροεποίκους.

Η ρητορική αυτή είναι απολύτως λανθασμένη ειδικά από την στιγμή που το επίσημο κράτος και η ΕΛ.ΑΣ. τάσσονται ανοικτά πλέον στο πλευρό του κάθε παράνομου αλλοδαπού, και εναντίον οποιουδήποτε τολμά να δηλώνει Έλληνας!

Το άρθρο του  Ελεύθερου κόσμου

"Συνεχείς βιασμοί Ελληνίδων από λαθρομετανάστες

Tα επεισόδια σε Νίκαια και Κορυδαλλό μεταξύ νεαρών Ελλήνων και Πακιστανών λαθρομεταναστών, κλιμακώνονται, με την επίσημη Πολιτεία (όπως ο δήμαρχος Νίκαιας και οι διάφορες επιδοτούμενες ΜΚΟ, αλλά και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ) και την ΕΛΑΣ (ενημερώνουν ότι έχουν ανάλογες διαταγές, «άνωθεν), να τάσσονται εξ αρχής στο πλευρό των αλλοδαπών. Τι έχει συμβεί; Ο ομαδικός βιασμός 14χρονης την περασμένη Δευτέρα, από ομάδα οκτώ Πακιστανών και ο άγριος ξυλοδαρμός του 17χρονου συνοδού της, προκάλεσε τη νεολαία της περιοχής, η οποία αντέδρασε ανδροπρεπώς! Ακολούθησαν συμπλοκές που γενικεύτηκαν στου Ρέντη, στη Νίκαια, στον Κορυδαλλό και στον Κολωνό, που οδήγησαν στον τραυματισμό Ελλήνων περιοίκων, κυρίως ανηλίκων, αλλά και προκλήσεις εις βάρος των Ελλήνων από ομάδες αλλοδαπών, που κυκλοφορούν οπλισμένες με ρόπαλα στους δρόμους.

Η ΕΛΑΣ πάλι κατά των Ελλήνων
 

Η ΕΛΑΣ, λειτουργώντας για άλλη μια φορά ως αστική δύναμη κατοχής και ομάδα πραιτοριανών της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, συνέλαβε δύο Έλληνες, ηλικίας 22 και 28 ετών, οι οποίοι τόλμησαν να υπερασπιστούν τους ομοεθνείς τους και πλέον κατηγορούνται ότι τραυμάτισαν δύο λαθρομετανάστες και τους οδήγησε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών. Οι «αντιρατσιστικές» ΜΚΟ, σε ένα ρεσιτάλ δωσιλογισμού και ρουφιανιάς, πιέζουν λαθρομετανάστες που μετείχαν σε επεισόδια να συνεργάζονται με την Ασφάλεια και να «υποδεικνύουν» Έλληνες με τους οποίους συνεπλάκησαν. Την ίδια τακτική ακολουθεί τώρα τελευταία και ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας, ο οποίος έχει καταλάβει πως «λειτουργούν» τα πράγματα και με την «ανοχή» των αρχών, κάνει «πάρτι» κατά των Ελλήνων.

Η «αγαπημένη» κατά των Ελλήνων
 

Σύμφωνα με την «Ελευθεροτυπία», η οποία φυσικά κατηγορεί τους Έλληνες κατοίκους της περιοχής, «πρόκειται για περίπου 60 επιθέσεις σε βάρος ισάριθμων μεταναστών, κάποιες δολοφονικές (με μαχαίρια και σιδηρολοστούς), μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Θύματά τους οικονομικοί μετανάστες νεαρής ηλικίας, οι οποίοι δέχονται επιθέσεις τη στιγμή που επιστρέφουν από τις δουλειές τους. Δράστες, επίσης νεαρά άτομα, σε κάποιες περιπτώσεις και έφηβες γυναίκες, οι οποίοι μετακινούνται με μοτοσικλέτες και επιτίθενται -ανά ομάδες 10-15 ατόμων- σε μετανάστες που βρίσκονται σε πλατείες, στάσεις λεωφορείων, δρόμους, αλλά και σε χώρους προσευχής Πακιστανών, όπως συνέβη στην περίπτωση της οδού Τιμοσθένους». Ούτε λέξη για το βιασμό της πιτσιρίκας από τους αλλοδαπούς, που δημιούργησε και το «πρόβλημα»...

Βιάζουν Ελληνίδες και η ΕΛΑΣ κυνηγάει... "ρατσιστές"!
 

Η ΕΛΑΣ, αντί να συλλάβει τους δράστες των βιασμών, κυνηγά τους Έλληνες που αντιδρούν και σπεύδουν να προστατέψουν τις γειτονιές τους από τους βάρβαρους αλλοδαπούς, που βιάζουν Ελληνίδες. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα συμβαίνουν εδώ και καιρό στο Γαλάτσι (όπου πρόσφατα δέχθηκαν επίθεση αστυνομικοί). Δεν μπορούμε φυσικά να ξεχάσουμε και τι έγινε στην ευρύτερη περιοχή εκεί (και συγκεκριμένα σε παιδική χαρά στο τέρμα της οδού Ιππολύτου, στα Άνω Πατήσια) πριν ένα χρόνο και τρεις μήνες: τον κτηνώδη βιασμό και τη δολοφονία μιας Ελληνίδας, τα χαράματα της Πρωτοχρονιάς, υπόθεση που αποσιωπήθηκε από την ΕΛΑΣ και τα μέσα μαζικής επικοινωνίας. Αποσιωπήθηκε στα πλαίσια της πολιτικής ορθότητας, μιας και το θύμα ήταν Ελληνίδα και οι δράστες, αλλοδαποί...

Η υποκρισία των ΜΚΟ αποκαλύπτεται... 
 
Φυσικά, οι Ελληνίδες αναρωτιούνται: που είναι οι οργανώσεις προστασίας των δικαιωμάτων των γυναικών, που είναι οι φεμινιστικές ΜΚΟ; Γιατί δεν καταγγέλλουν τους βιασμούς των Ελληνίδων από λαθρομετανάστες, γιατί δεν σπεύδουν να προσφέρουν τη συνδρομή τους στα θύματα της κτηνωδίας; Είναι πλέον σαφές σε όλους ότι οι οργανώσεις αυτές, εξυπηρετούν «άλλες» σκοπιμότητες, όπως την υπονόμευση του εθνικού κορμού, την αποδόμηση των κοινωνικών σχέσεων, τον πλουτισμό των στελεχών τους και φυσικά, την κοινωνική μηχανική του συστήματος."


*** 


Απόσπασμα από την επίσημη ανακοίνωση της ΝΕΟΣ


"Ο αγώνας μας εντάσσεται μέσα στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής μας δημοκρατίας σεβόμενοι τις αρχές και τις αξίες της ελληνικής δημοκρατίας. Ο αγώνας μας είναι ειρηνικός  έξω από κάθε έννοια και λογική βίας είτε σωματικής, είτε λεκτικής είτε ψυχολογικής.

Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται  ‘Όσον αφορά τα επεισόδια  που έλαβαν χώρα στη γειτονιά μας  τον τελευταίο καιρό με θύματα λαθρομετανάστες και Έλληνες  η στάση μας ήταν είναι και θα παραμείνει καταγγελτική  απέναντι σε κάθε μορφή βίας. Πιστεύουμε ότι δεν φταίνε οι λαθρομετανάστες που έχουν κατακλίσει τη γειτονιά μας  αλλά αυτοί που τους άφησαν να εισβάλουν, αυτοί που τους νοικιάζουν τα σπίτια τους, αυτοί που τους εκμεταλλεύονται   και τόσοι άλλοι που μαζί με την εκάστοτε κυβέρνηση κατάντησαν  την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι.

.

Κάθε μορφή βίας προς τους λαθρομετανάστες βάζει νερό στον μύλο ακραίων αριστεριστών που δεν χάνουν την ευκαιρία να κατατρομοκρατούν και να βιαιοπραγούν ενάντια σε οποιονδήποτε Έλληνα αντιστέκεται στην εισβολή και τον εποικισμό των λαθρομεταναστών.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ 
α) Την παρουσία του Δημάρχου της πόλης μας και μελών του δημοτικού συμβουλίου σε συγκέντρωση ατόμων του αναρχικού και ευρύτερου αριστερίστικου  χώρου , οι οποίοι  λειτουργούν με γνώμονα τη βία, επιτίθενται καθημερινά σε Έλληνες πολίτες  και απείλησαν ανοιχτά δημότες της Νίκαιας . Είναι οι ίδιοι που  ρυπαίνουν καθημερινά την πόλη μας με παράνομο προπαγανδιστικό ανθελληνικό υλικό.
β) Την στοχοποίηση  του γραφείου και των μελών μας από αναρχικούς τραμπούκους  με την άτυπη  στήριξη των αρχών της πόλης μας
γ)  Την μεροληπτική στάση του δημάρχου της πόλης μας υπέρ των λαθρομεταναστών .Δεν γίνεται το ίδιο όταν   Έλληνες συμπολίτες μας πέφτουν θύματα εγκληματιών αλλοδαπών στις γειτονιές μας.
δ) Την στάση της αστυνομίας και του Υποδιευθυντή Πειραιά ο οποίος  επέτρεψε κάθε προκλητική ενέργεια των αναρχικών τραμπούκων και απαγόρευσε στα μέλη μας να βγαίνουν ακόμη και στο μπαλκόνι  του γραφείου .
ε) Την οποιαδήποτε άμεση η έμμεση σύνδεση των μελών και του γραφείου μας με τραμπουκισμούς και βίαιες επιθέσεις
.
Θα προβούμε σε κάθε νόμιμο μέσο ( επερωτήσεις  στη βουλή, αποστολή εξωδίκων  και κατάθεση μηνύσεων )."