Όταν Παπαχελάς-Παπαδόπουλος-Λάκης-Γεωργιάδης, κελαιδούν τον ίδιο σκοπό, κάτι μεγάλο ετοιμάζεται...

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

Τα παπαγαλάκια του καθεστώτος άρχιζαν να προετοιμάζουν τον λαό για αυτά που έρχονται.
Ελληνικέ λαέ πάλι εσύ θα φας το "αγγούρι" που σου ετοιμάζουν!

Ο "σοφός" κατά τον τηλε-βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ., Αλέκος Παπαδόπουλος (από τους πρωτεργάτες του ΠΑΣΟΚ) πασχίζει μέσα από αρλουμπολογίες να εμποτίσει τον ελληνικό λαό με την ρήση του "μαζί τα φάγαμε" άρα και μαζί θα τα πληρώσουμε. Προσπαθεί να τον προετοιμάσει ψυχολογικά να δεχθεί την κατάρρευση δίχως να.... χυθεί αίμα!

Βέβαια κανένα από τα παπαγαλάκια δεν τολμά να αναφερθεί στους μεγαλοκαρχαρίες που συσσώρευσαν τον πλούτο που απώλεσε το ελληνικό Δημόσιο όλα αυτά τα χρόνια! Κάθε φορά που θίγονται τα συμφέροντα αυτών των κυρίων, οι τηλεπατριώτες και οι τηλεπαρουσιαστές τρέχουν να τους υπερασπίσουν!

Αλλά ακόμη και σε ότι αφορά την καταγγελία του Γεωργιάδη για την μεθόδευση της παραγραφής του σκανδάλου της Siemens, πολλοί έχουν ξεχάσει ότι όταν συζητήθηκε στην βουλή η νομική επιτήρηση των πολιτικών, πρώτος ο Γιώργος Καρατζαφέρης κραύγαζε στην κυβέρνηση να μην θέσει τους πολιτικούς υπόλογους στην δικαιοσύνη! Και φυσικά το ΠΑΣΟΚ του έκλεισε το μάτι.

Τέλος, ο Γεωργιάδης, που χρόνια τώρα φέρεται κατά του Στ.Ε. για αποφάσεις που φρέναραν τις επενδύσεις των μεγαλονταβατζήδων, σήμερα προβάλει χαμογελαστός την απόφαση του Στ.Ε. υπέρ της συνταγματικότητας του Μνημονίου ως ηθική και νομική νίκη των "Μνημονιακών".

Ο πρωταρχικός ρόλος όλων αυτών των παπαγάλων είναι να αποτρέψουν μια μαζική ανάληψη των καταθέσεων από τις τράπεζες, διότι τότε θα δούμε πόσο γυμνός είναι ο βασιλιάς! Αλλά ας μην ξεχνούμε ότι ολοκληρος πρωθυπουργός της χώρας βγήκε στο γυαλί προ δεκαετίας και ζήτησε από τον ελληνικό λαό να στηρίξει την φούσκα τους χρηματηστηρίου. Το χρηματηστήριο κατέρρευσε και ακόμη περισσότεροι Έλληνες έχασαν τις οικονομίες τους. Άραγε δεν θα συμβεί κάτι παρόμοιο μετά από μια πιθανή αναδιάρθρωση; Κατι τώρα που έχουμε ήδη προσφύγει στο ΔΝΤ, ποιος θα σταθεί να μας βοηθήσει όταν θα "χρεωκοπήσουμε" και επίσημα;

ΕΨ