Έχουμε πόλεμο: Έσφαξαν Έλληνα με μαχαιριές στο λαιμό και στα πλευρά – Πήγαινε στην ετοιμόγεννη σύζυγό του που λίγο μετά έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους

Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

Από την Χρυσή Αυγή


Στον κατάλογο των θυμάτων του «πολυπολιτισμού» προστέθηκε σήμερα τα ξημερώματα ένας ακόμα συμπατριώτης μας που δολοφονήθηκε άγρια σε πάρκινγκ της οδού Ιουλιανού και 3ης Σεπτεμβρίου. Ο άτυχος άνδρας κρατούσε στα χέρια του μια κάμερα για να καταγράψει τις πρώτες στιγμές της γέννησης και δέχθηκε την επίθεση τριών ΒΑΡΒΑΡΩΝ που τον έσφαξαν για να του αποσπάσουν την κάμερα. Ο 44χρονος ξεψύχησε λίγα μέτρα παρακάτω χωρίς να προλάβει κανείς να τον βοηθήσει. Στα πλάνα που έχει στην διάθεσή της η αστυνομία από κάμερες της περιοχής φαίνονται οι δράστες να τον χτυπούν με μαχαίρι πρώτα στην πλάτη και μετά στον λαιμό. Αφού τον άφησαν νεκρό στον δρόμο πήραν την κάμερα και διέφυγαν σα να μην τρέχει τίποτα.


Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν την ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες από την δράση αυτών των συμμοριών. Ηλικιωμένοι δέχονται επιθέσεις για λίγα… κέρματα και συμπατριώτες μας πεθαίνουν σαν τα σκυλιά στην μέση του δρόμου. Να χαίρονται την «Ελλάδα» τους οι θιασώτες του «πολυπολιτισμού» και του «αντιρατσισμού» που έχουν το θράσος να δηλώνουν και… ανθρωπιστές!

***

ΕΨ: Έχω αρκετούς φίλους που πριν μόλις δύο χρόνια ανήκαν στους δήθεν "ανθρωπιστές" φίλους των μεταναστών και με αποκαλούσαν "ακραίο". Οι ίδιοι σήμερα φεύγουν από την Ελλάδα. Όταν τους ρωτώ ποιοι οι λόγοι πουτους οδηγούν στην μετανάστευση, ο πρώτος λόγος που έρχεται στην κουβέντα είναι η ... εγκληματικότητα, ειδικά στο κέντρο της Αθήνας όπου εργάζονται και διακινδυνεύουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες!

Αφού αναλωθεί η συζήτηση στο θέμα αυτό για αρκετή ώρα, αναφέρουν και τις μικρές απολαβές και άσχημο επαγγελματικό περιβάλλον. Παράταυτα μπροστά στον φόβο από την ραγδάια αύξηση της εγκληματικότητας των αλλοδαπών, ατυά έχουν καταστεί δευτερεύοντα θέματα. 

Έχουμε φτάσει σε σημείο όπου οι λαθρομετανάστες διώχνουν πια τους Έλληνες αρχικά από τις γειτονίες τους και τώρα από την ίδια τους την πατρίδα! Φανταστείτε τι έχει να γίνει στ αχρόνια που θα ακολουθήσουν. Πρόκειτα για μια πραγματική ειβολή και εποικισμό βάρβαρων και εχθρικών φυλών.

(Ανανέωση)

Ο άτυχος συμπατριώτης μας είναι ο Μανώλης Καντάρης, τραγικό θύμα της εγκληματικής οικονομικής./μεταναστευτικής πολιτικής που χαράζουν τόσα χρόνια οι προδότες που μας κυβερνούν! Συλληπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους ενός ακόμη ανθρώπου που χάνεται τόσο άδικα.