ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ "ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ" ΠΟΥ ΑΡΑΞΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΑΝ

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

ΑΠΟ ΤΟ Hellenic Revenge


Μπράβο ρε ελεεινοί που θέλετε να λέγεστε και "Ελληνες" και σε κάθε ευκαιρία βρίσκετε χρόνο μόνο για να πληκτρολογήσετε στο διαδίκτυο πως σας σφάζουν,σας βιάζουν και σας δολοφονούν αλλά δεν βρήκατε ούτε 5 λεπτά χρόνο να πάτε να αφήσετε ένα λουλούδι στο μέρος όπου οι λαθροέποικοι κατέσφαξαν έναν συνάνθρωπό μας. ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ ΡΕ! Και μην φοβάστε...κοντός ψαλμός αλληλούια...έρχεται και η σειρά σας.. η σειρά της γυναίκας σας, της μάνας σας και της κόρης σας... ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΒΟΥΚΙΑ ΣΑΣ..

Κατ αρχήν θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλο αυτόν τον κόσμο που ήταν μέχρι αργά στο σημείο της δολοφονίας του συνέλληνά μας και φυλούσε Θερμοπύλες. Κι ενώ θα έπρεπε να ήταν δεκάδες χιλιάδες κόσμου στο σημείο ήμασταν πολύ λίγοι. Θα έπρεπε να κρατήσουμε τον δρόμο κλειστό μέχρι και την Πέμπτη που είναι η κηδεία και θα ξανασυγκεντρωθούμε και πάλι όλοι εκεί, θα έπρεπε να μείνουμε κατά βάρδιες εις μνήμη του αδικοχαμένου από τα λαθροορκ συνέλληνά μας, όμως ΟΛΟΙ ΚΑΒΟΥΚΩΜΕΝΟΙ στα σπιτάκια τους και στη νιρβάνα τους. ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΠΟΥ ΧΩΝΕΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ... ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Π@ΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΙ ΟΛΑΣ;;;;;

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΑ...ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.....

Όσο για τα βοθροκάναλα που από κεί παίρνετε ενημέρωση, φρόντισαν μια χαρά να τρομοκρατήσουν τον κόσμο με δήθεν φασαρίες με ΜΑΤ για να κάμψουν και τον τελευταίο που θα ήθελε να αφήσει ένα λουλούδι στο σημείο της δολοφονίας. Το γκεμπελόκουτο έκανε ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΨΟΓΑ τη δουλειά του. Όσο τους ταΐζετε παρακολουθώντας τους ΤΑΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΗ ΣΦΑΓΗ ΣΑΣ.

Μέχρι τις 2.30 περίπου παρέμεινε κλειστή η 3η Σεπτεμβρίου στο ύψος της Ηπείρου που εκτελέστηκε από λαθροεποίκους ο Μανώλης. Μπράβο σε όσους παρέμειναν μέχρι εκείνη την ώρα εκεί. Και αν ήμασταν πολύ περισσότεροι θα παρέμενε κλειστός ο δρόμος μέχρι και την Πέμπτη μέρα της κηδείας. Τα κανάλια που ήλθαν εκεί ήθελαν να παίρνουν ρεπορτάζ όχι ζωντανά αλλά κονσέρβα για να μπορούν να ράβουν και να κόβουν. Να σημειώσουμε πως ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ όπως περιέγραφαν οι γκεμπελοδημοσιογράφοι, παρά μόνο ΈΛΛΗΝΕΣ από όλα τα σημεία του λεκανοπεδίου. Έφυγαν κακήν κακώς λοιπόν οι δημοσιογράφοι μιας και ζωντανά δεν έβγαζαν τους κατοίκους με τον φόβο μην τυχόν και ακουστούν ΑΛΗΘΕΙΕΣ που δεν μπορούν να πετσοκόψουνε και χάσουν τα φράγκα από τους νεοταξίτες εργοδότες τους. ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ.

Όλα τα διερχόμενα αυτοκίνητα σταματούσαν και ρωτούσαν για το τι είχε συμβεί, εξέφραζαν τη συμπαράσταση και τον αποτροπιασμό τους για τη στυγερή δολοφονία. Αργά μετά τα μεσάνυχτα, ειπώθηκε πως πλησιάζουν αναρχικοί στο σημείο αλλά δεν τόλμησαν καν να πλησιάσουν στο χώρο που είναι νωπό το αίμα του αδικοχαμένου συνανθρώπου μας.

Σήμερα οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ΣΠΑΝΙΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ. 3.30 το πρωί και κάναμε μία βόλτα από τα γκέτο του Αγίου Παντελεήμονα, της Ομόνοιας, της πλατείας Βικτωρίας, της πλατείας Αττικής, πλατείας Βάθης, αραιά και που έβλεπες να κυκλοφορεί λαθροέποικος. Έπρεπε να χυθεί αίμα για να κρυφτούν στα λαγούμια τους και να μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ελεύθερα στην ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ πατρίδα μας. Είμαστε επίσης σίγουροι πως το πολύ σε 5 μέρες που ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ Η ΣΤΥΓΝΗ ΑΥΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ όλα τα προαναφερθέντα γκέτο θα είναι τίγκα στα λαθροορκ, στις πόρνες στη λαθρομαφία και στους λαθρονταβατζήδες.

ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ. ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ. ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟΨΕ ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝ.

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΙΩΠΗΛΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΗ!