Οι προδότες του ΛΑΟΣ ρίχνουν τα "πατριωτικά" τους προσωπεία!

Σάββατο, 14 Μαΐου 2011


Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, Ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Κωστής Αϊβαλιώτης δήλωσε:

«Η Αθήνα δεν πρέπει να παραδοθεί βορά στους λαθρομετανάστες, ούτε όμως και να παραχωρήσουμε το δικαίωμα της αυτοδικίας σε ακραίες ομάδες. Όσο η κυβέρνηση και ο Δήμος δεν αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες, τόσο θα κυλά περισσότερο αίμα στα πεζοδρόμια και τις πλατείες της πρωτεύουσας. Από κάποια στιγμή και πέρα η ανοχή γίνεται συνενοχή». Φαίνεται πως οι "βολευτές" του ΛΑΟΣ ή έχουν πλήρη άγνοια του τι συμβαίνει στην Αθήνα ή ψεύδονται ασυστόλως, διότι η Αθήνα έχει ΗΔΗ παραδοθεί βορά στους λαθρομετανάστες εδώ και πολλά χρόνια. Η πολιτεία δεν τηρεί απλώς μια παθητική στάση ανοχής προς το μέγα αυτό ζήτημα αλλά εφαρμόζει μια στοχευμένη πολιτική επικοισμού της Ελλάδος!

Η ανακοίνωση συμβαδίζει πλήρως με την γραμμή των ξεπουλημένων ΜΜΕ που κατακεραυνώνουν ως "ακραίο, φασίστα" και όλα τα παράγωγα, όποιον τολμά να αντισταθεί στην λαθροεισβολή και λαθροκατοχή που έχουν επιβάλει οι εκάστοτε κυβέρνησης των τελευταίων 2 δεκαετιών εις το όνομα της "οικονομικής ανάπτυξης" με μισθούς πείνας και μηδενικών εργασιακών δικαιωμάτων. Κοντή μοιάζει να είναι η μνήμη των στελεχών του ΛΑΟΣ, οι οποίοι μέχρι το 2008 εισέπρατταν οι ίδιοι από τα ΜΜΕ τις ίδιες ταμπέλες που τώρα τόσο εύκολα μοιράζουν.

Η ανακοίνωση δεν αποτελεί πρωτοτυπία. Ας μην ξεχνούμε ότι τα στελέχη του κόμματος επιβράβευαν την άγρια καταστολή των ΜΑΤ στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα προ ολίγων μηνών με τον Άδωνι Γεωργιάδη να υποστηρίζει ΨΕΥΔΩΣ ότι οι δυνάμιες των ΜΑΤ προκλήθηκαν και δέχθηκαν επίθεση από τους συγκεντρωθέντες Έλληνες κατοίκους και τα μέλη της Χρυσής Αυγής.


Το μήνυμα λοιπόν του ΛΑΟΣ που καλεί τους πολίτες για πολλοστή φορά να εμπιστευθούν στην άρχουσα πολιτική εξουσία αποτελεί ευθέως μια επικοινωνιακή στρατηγική εφησυχασμού και κατευνασμού της οργής του κόσμου. Εξυπηρετεί με άλλα λόγια την αυτοσυντήρηση του φαύλου πολιτικού συστήματος. Για τις υπηρεσίες του το κόμμα εισπράττει από τους καναλάρχες και άρχοντες του τόπου, τεράστια τηλεοπτική προβολή και ώθηση των δημοσκοπικών ποσοστών.

Όμως όλοι οι αφυπνισμένοι και προδομένοι Έλληνες γνωρίζουμε ότι η λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης δεν βρίσκεται στα χέρια του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος. Γνωρίζουμε ότι το υπάρχον πολιτικό σύστημα δημιούργησε εσκεμμένα το πρόβλημα και θα υπερασπίσει την κατάσταση με προπαγάνδα, βία και καταστολή. Φυσικά ο λόγος γίνεται για μια λύση που θα προχωρήσει στα έργα και δεν θα μείνει στα λόγια.

Αυτή η λύση βρίσκεται πλέον αποκλειστικά στα χέρια των γνήσιων Ελλήνων πατριωτών, οι οποίοι θα πρέπει να αγνοήσουν τις προτροπές των δοσίλογων και την χλεύη του συστήματος και να αντισταθούν με κάθε μέσο. Δεν μπορούμε με βεβαιότητα να προβλέψουμε ποια μορφή θα λάβει αυτή η αντίσταση. Σίγουρα όμως δεν πρόκειται να είναι μια ευχάριστη και ανθόσπαρτη υπόθεση. Αποτελεί όμως το ύψιστο εθνικό μας χρέος!

ΕΨ

3 comments:

e-ego 30 Μαΐου 2011 - 2:28 μ.μ.  

Δηλαδή προτείνεις στα ίσα την αυτοδικία;

Ελληνόψυχος 30 Μαΐου 2011 - 2:40 μ.μ.  

Πιο ίσα δεν γίνεται.
Όταν το κράτος προδίδει το έθνος, το έθνος οφείλει να δράσει.

Θα έχεις παρακολουθήσει υποθέτω το βίντεο μου αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=8Pq2HhmB7Qg

Δώσε ιδιαίτερη βάση σε αυτό που λέει ο Χατζηγάκης στο 3:00. Αυτό μας ετοιμάζουν και με την βούλα! Κάποιοι οραματίζονται ένα ελληνικό έθνος δίχως πατρίδα.

e-ego 30 Μαΐου 2011 - 6:30 μ.μ.  

Δηλαδή έχουν τελειώσει οι πολιτικές λύσεις ε;
Μόλις τελείωσε το θασοκ-νδούλα Α.Ε. τελείωσαν όλα ε;
Το βίντεο είναι άλλη μια καταγραφή.
Επειδή είπε αυτά ο Χατζηγάκης, έπεσαν τα "πατριωτικά" προσωπεία του ΛΑΟΣ;
Τί διάολο ρε γαμώτο,
μόνο εσάς πιάνουν οι ψεκασμοί τους, εμένα δε με πιάνουν;