Ημέρες πένθους για τον Μανώλη Καντάρη και Πολιτεία, ΕΛ.ΑΣ. και Αριστεροί τάσσονται στο πλευρό των λαθρομεταναστών

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011

Ούτε η τραγική δολοφονία του Μανώλη Καντάρη δεν συγκίνησε την Πολιτεία, την Ελληνική (μόνο στα χαρτιά) Αστυνομία και τους Αριστερούς δήθεν ανθρωπιστές πρακτορίσκους, που τάσσονται ανοικτά στο πλευρό των λαθρομεταναστών και των εγκληματιών.

Έτσι ο Δήμος Αθηναίων δεν επέδειξε ούτε μια σπιθαμή αξιοπρέπειας, απαντώντας αρνητικά στο αίτημα του Νίκου Μιχαλολιάκου, να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αδικοχαμμένου συμπατριώτη μας.

Ούτε μια εβδομάδα δεν πέρασε από την δολοφονία του Καντάρη και οι Αριστεροί πρακτορίσκοι είχαν το θράσος να βγάλουν τους Σομαλούς στην οδό Αθηνάς, σε αντισυγκέντρωσ, ώστε να εμποδίσουν την ομαλή διεξαγωγή της σημερινής διαμαρτυρίας των κατοίκων της περιοχής.

Σε άψογη συνεργασία με την προβοκατόρικη αντισυγκέντρωση του Πέτρου Κωσταντίνου, η λαθρομεταναστόγλανη ΕΛ.ΑΣ. παραβαίνει κάθε έννοια δημοκρατικής ελευθερίας, προβαίνοντας σε μαζικές προσαγωγές πατριωτών υπό το πρόσχημα της αποφυγής των επεισοδίων.

Αναρωτιέμαι με πόσο ήσυχη την συνείδηση τους μπορούν όλοι οι παραπάνω να κοιμούνται το βράδυ, γνωρίζοντας πως κάθε ημέρα "σκοτώνουν" την Ελλάδα με τις πράξεις τους ;

ΕΨ