5/6/2011 Οι γαλανόλευκες στο Σύνταγμα!

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011πηγή βίντεο: Αμύνεσθαί περ Πάτρης

Τα λόγια είναι περιττά! Είναι γεγονός ότι οι λιγοστοί ακροαριστεροί βαλτοί της εξουσίας καραδοκούν, να καπελώσουν, να προβοκάρουν και να καταστρέψουν τις προσπάθειες του απλού κόσμου. Το πατριωτικό και ελληνικό στοιχείο όμως είναι έντονο και επικρατεί στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από το κοινοβούλιο.

Η περίπτωση του εμφυλίου μας διδάσκει ότι η ανθελληνική Αριστερά επωφελήθηκε τέτοιων γεγονότων για να στρατολογήσει ανθρώπους που ποτέ άλλοτε δεν θα είχαν ενταχθεί στις τάξεις της.

Στο χέρι μας είναι λοιπόν να ενημερώσουμε τον κόσμο και να τον φέρουμε πιο κοντά στα πατριωτικά ιδεώδη! Το σημερινό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα οφείλεται στην ολομέτωπη επίθεση που έχουν εξαπολήσει οι προοδευτικοί ευρωπαίοι μεταρρυθμιστές ενάντια στην υπόσταση του εθνικού κράτους.

Επομένως, ο πατριωτισμός και η συσπείρωση γύρω από την επανάκτηση της εθνικής ανεξαρτησίας αποτελούν την μόνη ουσιαστική λύση για τον τόπο. Ο ελληνικός λαός το έχει πια συνειδητοποιήσει και η ανεξάρτητη διαδικτυακή ενημέρωση έχει συνεισφέρει σε μεγάλο βαθμό στην επίτευξη αυτού του στόχου. 

Όλοι όσοι τάσσονται ενάντια στις κινητοποιήσεις θα πρέπει να αναλογιστούν τι θα είχε γίνει αν ο λαός είχε αντιδράσει νωρίτερα. Διότι το μεγαλύτερο έγκλημα του ελληνικού λαού είναι ότι μέχρι σήμερα επαναπάυτηκε και δεν αντέδρασε.

Αν δεν αντιδρούσε και τούτη την ύστατη στιγμή, ο λαός μας θα ήταν ουσιαστικά "κλινικά νεκρός". Ένας νεκρός που θα έδινε το μήνυμα στα αρπακτικά που καραδοκούν, ότι έφτασε η ώρα να τον αποτελειώσουν.

Βεβαίως εγκυμονούν κίνδυνοι από μια ενδεχόμενη πολιτική αστάθεια, αλλά αυτό είναι το ρίσκο της ελευθερίας.Μαζί με τους κινδύνους υπάρχει και η ελπίδα για κάτι καλύτερο.

ΕΨ