Όταν για τα ξεπουλημένα αντιρατσιστικά ΜΜΕ η δολοφονία ενός Έλληνα από λαθρομετανάστες δεν είναι είδηση…

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

Από την Χρυσή Αυγή

Άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο κτυπημένος από τον λαθρομετανάστη ληστή που εισέβαλε στο σπίτι του, ο ηλικιωμένος Έλληνας, όμως σήμερα στα δελτία ειδήσεων των καναλιών αυτό δεν ήταν θέμα, δεν ήταν είδηση. Εάν ένας Έλληνας είχε τραυματίσει έναν λαθρομετανάστη θα ήταν πρώτο θέμα! Είναι φανερό, ότι αυτοί που παίζουν τον ρόλο του “ενημερωτή” υπηρετούν συνειδητά ξένα συμφέροντα και είναι εθνοπροδότες. Θυμίζουμε ότι ο συγχωρεμένος πλέον γέροντας της οδού Γ’ Σεπτεμβρίου, τον οποίο κτύπησε Αιγύπτιος λαθρομετανάστης είναι ο δεύτερος νεκρός μέσα σε ένα μόνο μήνα από επιθέσεις λαθρομεταναστών στην περιοχή και σας ενημερώνουμε ότι ήδη ότι ο ένας από τους δύο Αφγανούς που δολοφόνησαν τον 44χρονο πριν έναν μήνα περίπου, παριστάνει τον τρελό και βρίσκεται στο ψυχιατρείο των φυλακών, όπου αναμένεται οι «προοδευτικοί» ψυχίατροι για λόγους αντιρατσιστικούς να τον βγάλουν «τρελό»…

Σας θυμίζουμε επίσης ότι τα πουλημένα ΜΜΕ προσπάθησαν στην αρχή να κουκουλώσουν εντελώς το θέμα κι έγραφαν για τραυματισμό του από αγνώστους ή από την ίδια την ηλικιωμένη γυναίκα του!!! Όμως, λίγες ημέρες μετά εξιχνιάσθηκε η υπόθεση της ληστείας και του σοβαρού τραυματισμού, ζεύγους ηλικιωμένων σε διαμέρισμα επί της οδού Γ’ Σεπτεμβρίου. Δράστης είναι 32χρονος αλλοδαπός, Αιγύπτιος, ο οποίος αναγνωρίσθηκε από την παθούσα και συνελήφθη στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ. ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΕΛΛΑΔΑ!