Ζητούν την ενεργοποίηση του νόμου για τις κάμερες ώστε να αποτραπούν οι προπηλακισμοί πολιτικών

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2011"Φασίζουσα ακροδεξιάς προσέγγισης βία" ...

"Ανοχή μεταξύ ακροδεξιών και αναρχικών"

Τελικά αυτή η κωμική κυβερνηση δεν παύει να μας καταπλήσει με την γελοία προπαγάνδα της που σπιλώνει δίχως ίχνος στοιχείου τον εθνικιστικό χώρο.

"Φασιστικά στοιχεία" ήταν οι ηλικιωμένες κυρίες με κριτήριο της ελληνικές σημαίες που κρατούσαν; Θα τρομοκράτησαν φαίνεται τον κύριο ... Τέντε, εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

"Αναρχικοί" ήταν τα 15χρονα χουλιγκάνια που τόσες εβδoμάδες κινητοποιήσεων δεν έχουν πετάξει ούτε μια μολότοφ; Θυμάστε την βροχή των μολότοφ των Δεκέμβρη του 08;

Από την άλλη, εκ φύσεως, ο κ. Οικονόμου είναι φυσικό να μην είδε ουδεμία φασίζουσα τάση στην στάση που τήρησε η ΕΛ.ΑΣ. στο Σύνταγμα όλες αυτές τις ημέρες, με καταιγισμό δακρυγόνων και ξύλο εις βάρος ειρηνικών διαδηλωτών. 

Η πραγματικότητα είναι ότι από την αρχή και καθόλη την διάρκεια των κινητοποιήσεων η Αστυνομία έχει τον ΑΠΟΛΥΤΟ έλεγχο της κατάστασης. Τα 300 πιτσιρίκια που πετούν πέτρες αποτελούν υπόθεση 5 λεπτών για να μαζευτούν από τα ΜΑΤ. Όμως τους παρέχεται χώρος για δράση διότι αποτελούν χρήσιμο εργαλείο στα χέρια της αστυνομίας ώστε να διαλύονται οι μεγάλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και να "μένει ο κόσμος στο σπίτι".

Πιστεύει λοιπόν ο κ. Οικονόμου ότι η άλλη πλευρά επιζητά νεκρό... θαρρείς και κινδυνεύει η ζωή των πολιτικών από τις ντομάτες και τα γιαούρτια!

Οι κάμερες δεν αποτρέπουν κουκουλοφόρους από το να δημιουργούν επεισόδια. Αποτελούν ένα ακόμη μέτρο εκφοβισμού ενάντια στον απλό πολίτη που θέλει να διαμαρτυρήθει για τα αίσχη τα οποία έχουνβ επιφέρει οι πολιτικές πρακτικές δεκαετιών.

Όμως οι δηλώσεις των αξιωματούχων υποδηλώνουν και κάτι ακόμη...

Όταν έπεφτε νεκρός ο Μανώλης Καντάρης και τόσοι άλλοι Έλληνες από χέρια των αλλοδαπών εγκληματιών, ουδείς ευαισθητοποιήθηκε να προτείνει την χρήση καμερών για την προστασία των αθώων πολιτών του κέντρου. Αδιαφορία πλήρης!

Τώρα όμως που θίγονται σε προσωπικό επίπεδο οι πολιτικοί, τα πράγματα αλλάζουν!

Είναι προφανές το πόσο "ανεξάρτητη" από την πολιτική εξουσία είναι η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα!

ΕΨ