Προπαγάνδα των ΜΜΕ εις βάρος των ταξιτζήδων

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2011

Κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1,

Η παρουσιάστρια με στόμφο δηλώνει πως είναι πια εμφανείς οι επιπτώσεις στον τουρισμό από τις κινητοποιήσεις των ταξιτζήδων. Έπεσαν λέει οι αφίξεις στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου κατά... 5%!!!

Αλήθεια, ποια είναι η κύμανση των αφίξεων κατά ημέρα κύριοι φωστήρες του ΑΝΤ1και παπαγαλάκια του ΔΝΤ; Μήπως αυξήθηκαν στο Ελ. Βενιζέλος, διότι το προ ημερών που βρικσόμουν εκεί γινόταν το απροχώρητο.

Έπειτα έβαλαν και 5 δήθεν μάρτυρες να πυον ότι καταστράφηκαν και έδεσε το γλυκό.

Για τις υπέρογκες τιμές των πλοίων και των αεροπλάνων προς τους τουριστικούς προορισμούς ουδείς κάνει λόγο; Όταν ενα εισιτήριο για οποιοδήποτε νησί των Κυκλάδων κοστίζει 55 ευρώ να πας και 55 να έρθεις, δεν θα έχει άραγε επιπτώσεις στον τουρισμό;

Σαφώς! Αλλά εδώ δεν κρίνεται η πολιτική του ΔΝΤ, και κανείς καναλάρχης δεν πρόκειται να θίξει τις ναυτιλιακές εταιρίες που για ορθούς ή μη λόγους έχουν στείλει το κόστος των διακοπών στην Ελλάδα στα ύψη!!!

Για πόσο ακόμη θα ανέχεται το ελληνικό κοινό την γελοία προπαγάνδα;

ΕΨ

3 comments:

Ανώνυμος 4 Αυγούστου 2011 - 11:45 π.μ.  

Φτάνει πια με τους οδηγούς ταξί, τη μάστιγα των δρόμων ! Γιατί ξαφνικά τόση υποστήριξη ? Οι άλλοι κλάδοι δηλαδή που ανοίγουν δεν τους πλήττει το ΔΝΤ ? Κάποιος είναι οδηγός ταξί μου φαίνεται εδώ πέρα.

Ανώνυμος 8 Αυγούστου 2011 - 11:03 μ.μ.  

http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=299854

Ελληνόψυχος 7 Σεπτεμβρίου 2011 - 1:00 μ.μ.  

Ναι το βρήκες! Οδηγός ταξί σήμερα, φορτηγατζής προχθές, τεχνικός της ΔΕΗ εχθές!

Μήπως σου διέφυγε το γεγονός ότι μπορεί απλά να είμαι ... Έλληνας;