Η Τουρκία βρυγχάται και ο Λαμπρινίδης λικνίζεται

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011Μπροστά σε αυτές τις ξεκάθαρες απειλές και πολεμικές κινήσεις ο υπουργός εξωτερικών της Ελλάδος αναμασά τα περί διεθνών θεσμών και συνεργασιών.

Ο εγκάθετος γραφειοκράτης της Ευρωπαικής Ένωσης ανέφερε:

"- Όσο αφορά τις τουρκικές προκλήσεις, ο κ. Λαμπρινίδης αντιδιαστέλλοντας την πολεμική ρητορική της Τουρκίας με την ελληνική στάση, τόνισε με έμφαση τη δέσμευση της Ελλάδας στις διερευνητικές συνομιλίες με την Τουρκία για τον προσδιορισμό της υφαλοκρηπίδας, προσθέτοντας ωστόσο ότι σε περίπτωση μη συνεργασίας της Τουρκίας, το ζήτημα θα πρέπει να παραπεμφθεί στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης."

Είναι ευρεία αποδεκτό ότι η μοναδική αποτρεπτική πολιτική που αντιλαμβάνεται η Τουρκία είναι αυτή ενός ολοκληρωτικού πολέμου. Τα διεθνή δικαστήρια και οι σαχλαμάρες του Λαμπρινίδη γίνόνται ανέκδοτα στην Τουρκία!

Αλλά και οι υπόλοιπες δηλώσεις του ευρωπαιστή λαθρομεταναστόλαγνου έχουν ιδιαίτερη σημασία:

"- Αναφέρθηκε στην ελληνική πρωτοβουλία «Ατζέντα 2014» για την αναβίωση των ευρωπαϊκών φιλοδοξιών των χωρών των Βαλκανίων, καθώς και στις περιφερειακές ομάδες συνεργασίας, όπως η Διαδικασία για τη Συνεργασία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας Εύξεινου Πόντου και το Συμβούλιο Περιφερειακής Συνεργασίας.

- Μίλησε, επίσης, για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ, εκφράζοντας την επιθυμία της Ελλάδας για επίλυση μέσω ενός «δίκαιου συμβιβασμού» και ενός ονόματος με γεωγραφικό προσδιορισμό για χρήση έναντι όλων. «Θέλουμε επίλυση του ζητήματος έτσι ώστε να μπορέσουμε να αναπτύξουμε τις τεράστιες προοπτικές της σχέσης μεταξύ των δύο χωρών, στη βάση της ευθύτητας και της ειλικρίνειας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Εξωτερικών."


Πηγή Καθημερινή

Κάποιος πρέπει να ενημερώσει τούτο το μίασμα ότι η Ιστορική αλήθεια είναι μια και αδιαπραγμάτευτη στα μάτια των Ελλήνων. Κανένας συμβιβασμός δεν χωρά προς όφελος κάποιων οικονομικών προοπτικών. Η πολιτική του ονόματος με γεωγραφικό προσδιορισμό αποτελεί ξεκάθαρη προδοσία!

ΕΨ