Αριστερές βαλτές "παριζιάνες "καρακάξες ωρείονται κατά Πάγκαλου υπερ των 300 λαθροεισβολέων

Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2011

"Έκραξαν τον Πάγκαλο για το ΔΝΤ; Για το μνημόνιο; Άραγε για τις περικοπές των μισθών και των συντάξεων; Για την συνεκμετάλλευση του αιγαίου που προωθεί στα κρυφά η κυβέρνηση; Για την οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων; Για την μη φορολόγηση των τραπεζών και των μεγαλοβιομήχανων;
Για τους καναλάρχες που προπαγανδίζουν οτι το μνημόνιο ήταν μονόδρομος; Μήπως για την αθρόα λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα που ρίχνει το μισθό του Έλληνα εργάτη; Μήπως για την υποθήκευση του δημόσιου πλούτου; Μήπως τα κυριαρχικά δικαιώματα που παραχωρήσαμε σαν χώρα;

Κι όμως οι Έλληνες φοιτητές, δεν διαδήλωσαν για τίποτα από όλα αυτά!!!
Διαδήλωσαν για τους 300 λαθρομετανάστες που κάνουν απεργία πείνας!"Από το Αμύνεσθαι Περι Πάτρης
 Τι θα γίνει ρε ΠΑΣΟΚια, θα το συνεχίσετε για πολύ το θεατράκι; Όπως και στην περίπτωση του Γιωργάκη στο Βερολίνο, πήγε ο Πάγκαλος στα παλιά του λημέρια στο Παρίσι, και βγήκαν κάποιες αριστερές καρακάξες να διαμαρτυρηθούν υπέρ των 300 απεργών πείνας λαθρομεταναστών καταληψίων της Νομικής.

Για πόσο ηλίθιους μας έχετε ρε ξεφτιλισμένοι; Ούτε μια λέξη για το Μνημόνιο οι κατά τα άλλα "Έλληνες" φοιτητές! Θυμήθηκαν στο Παρίσι τους 300 βαλτούς λάθρομετανάστες από το Μαρόκο που ΑΠΑΙΤΟΥΝ να λάβουν άδεια παραμονής και Πολιτικό Άσυλο!

Πείτε με Κασσάνδρα αλλά θα σας πως εγώ τι θα γίνει. Το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ είναι να εγγείρει το Άρθρο 42 του νόμου 3907 του Παπουτσή για το Άσυλο που καλύπτει την:

"Χορήγηση και ανανέωση αδειών διαμονής
για ανθρωπιστικούς λόγους:


στ. Πάσχοντες από σοβαρά προβλήματα υγείας."


Το συγκεκριμένο άρθρο του νόμου έχει γραφτεί για αυτό ακριβώς τον σκοπό και μέσω του μεθοδευμένου σχεδίου των 300 απλώς εγκαινιάζεται ο νόμος.

Όσο για τις σκηνοθετημένες θεατρικές παραστάσεις με πρωταγωνιστή τον Πάγκαλο, πρόκειται για επικοινωνιακά τεχνάσματα που αποσκοπούν στην αποδοχή της αποφάσεως χορήγησεως άδειας παραμονής στους απεργούς πείνας που προτίθεται να δώσει το ΠΑΣΟΚ.

Η πλάκα της υπόθεσης έιναι ότι όλοι στο κόλπο είναι βαλτοί! Ο γιατρός που παρακολουθεί την υγεία των λαθρομεταναστών είναι ο πολιτευόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ Στρατής Πλωμαρίτης (υποψήφιος Νομάρχης)! Το σχέδιο είναι λοιπόν να βομβαρδίσουν την ελληνική κοινή γνώμη με επικοινωνιακά τεχνάσματα και δημοσιεύματα όπως το σημερινό της Kαθημερινής όπου ο "τυχαίος" Πλωμαρίτης ωρείεται και αυτός για την "μη ανατρέψιμη επιδείνωση τησς κατάστασης της υγείας των 300"!


ΕΨ

Read more...

Ο Άκης, ο χρυσός και οι εργολάβοι

Διάβασα με ενδιαφέρον την πρόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου να καταθέσει αγωγή κατά της εφημερίδας REAL NEWS για όσα αναφέρει σχετικά με "ταμίες", "λαδώματα" στην υπόθεση της μίζας των 55 εκ ευρώ για την αγορά των γερμανικών υποβρυχίων Type 214.

Είναι προφανές ότι το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να χτυπήσει ένα "πολιτικά νεκρό" πρώην στελεχος του σε μια υπόθεση που λίγες νομικές επιπτώσεις μπορεί να αποφέρει μιας και τα αδικήματα έχουν παραγραφεί. Η υπόθεση βέβαια γεννήθηκε πολλά χρόνια πριν όταν οι Τούρκοι αμφισβητούσαν την ελληνική κυριαρχία επί των βραχονισίδων Ίμια. Λιγη φαντασία αρκεί για να διακρίνει κάποιος τον τρόπο με τον οποίο τα Ίμια ενάσσονταν στο σχέδιο της "ελληνικής πλευράς" υπό την μοιρασιά της εξουσίας μεταξύ της tirumvirate των μνηστήρων Γιώργου Παπανδρέου, Κώστα Σημίτη και Άκη Τσοχατζόπουλου. Στην μοιρασία ο Άκης έλαβε το Υπουργείο από το οποίο προοριζόταν να περάσουν τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα στην Ιστορία του Ελληνικού κράτους. Κατά αυτόν τον τρόπο, από την "στημένη" τραγωδία των Ίμίων επωφελήθηκαν εθνικά οι Τούρκοι και προσωπικά οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι τυχαίο ότι οι ίδιοι πολιτικοί συνεχίζουν την ίδια ενδοτική προδοτική συνεκμετάλευσης του Αιγαίου με τους Τούρκους. 


Αλλά θα ήταν λάθος να πιστέσψουμε ότι ο δραστήριος κ. Τσοχατζόπουλος περιορίστηκε σε υπόγειες μεθοδεύσεις μόνο κατά την θητεία του στο Υπ. Εθνικής Αμύνης.

Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα των τελευταίων δεκαετιών στην Ελλάδα είναι η πώληση των μεταλλείων Χαλκιδικής στην "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΕ". Το 2003 μεταβιβάστηκαν από το Δημόσιο στην καναδική εταιρία TVX HELLAS και αυθημερών στην Ελληνικός Χρυσός συμφερόντων Κούτρα και  Μπόμπολα τα μεταλλεία της Κασσάνδρας στην Χαλκιδική στην εξευτελιστική τιμή των 11 εκ. ευρώ! Σύμφωνα με εκτιμήσεις που έχουν δημοσιευθεί σε οικονομικές εφημερίδες η αξία των μεταλλείων υπερβαίνει τα ... 10 δις ευρώ! Το Βήμα γράφει χαρακτηριστικά:

"Το μεγάλο στοίχημα για τον Ελληνικό Χρυσό είναι να λάβει άδεια εκμετάλλευσης για το ορυχείο της Ολυμπιάδας όπου  υπάρχουν κοιτάσματα 8 εκατ. ουγκιών χρυσού, τρέχουσας αξίας 10 δισ. ευρώ."


 Το απίστευτό είναι ότι το 2003 η αξία των μεταλλείων εκπονήθηκε μόλις στα 25 εκ. ευρώ!

Φυσικά ο Κούτρας και ο Μπόμπολας δεν ανακατεύθηκαν άμεσα στο στήσιμο της "δουλειάς". Στο ΔΣ της Ελληνικός Χρυσός αναγράφεται το όνομα του ξαδέλφου του συνεπώνυμου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Δημητρίου Κουρουμπλή. Πρόκειται για τον άνθρωπο που μεθόδευσε την πώληση και την αδειοδότηση των μεταλλείων.

Το ζήτημα όμως που ενδιαφέρει στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι ο βασικός "σύνδεσμος" του Δ. Κουρουμπλή με την κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ δεν ήταν άλλος από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος τελούσε υπουργός Ανάπτυξης την περίοδο 2001-2004!

Πιο συγκεκριμένα από το 1995 η TVX Hellas είχε προχωρήσει σε παράνομη εξόρυξη στην Στρατονίκη. Στις 6 Δεκ. του 2002 το Στ. Επικρατείας κύρηξε παράνομη την εξόρυξη και έδωσε εντολή παύσης των εργασιών, επειτα από εκστρατεία τρομοκράτησης των κατοίκων από το κράτος, όπου το ΠΑΣΟΚ εφήρμοσε τις ίδιες ακριβώς τακτικές με αυτές που εφαρμόζει σήμερα στην Κερατέα.

Στις 7 Ιανουαρίου του 2003 το Υπουργείο Ανάπτυξης υπό τον Τσοχατζόπουλο δίνει μεν εντολή στην TVX να σταματήσει την εξόρυξη, αλλά στις 18 Φεβρουαρίου του 2003 παρέχεται από τον ίδιο υφυπουργό Χρήστο Πάχτα νέα έγκριση εξόρυξης! Οι κάτοικοι στρέφονται με νέα προσφυγή κατά της έγκρισης εξόρυξης, στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Τον Δεκέμβριο του 2003 «πτωχεύει» η TVX HELLAS και μεταβιβάζεται η επιχείρηση σε «νέο σχήμα» που ονομάζεται «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.» με μετόχους την εταιρεία «ΑΚΤΩΡ» και την «Εuropean Goldfields» της οποίας μεγαλομέτοχος είναι ο Ρουμάνος Vasile Frank Timis που έχει καταδικαστεί για εμπόριο ηρωίνης και το όνομά του έχει συνδεθεί με ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Ο Vasile Frank Timis ήταν προσωπικός φίλος του Δ. Κουρουμπλή ο οποίος ήταν ένας από τους βασικούς εμπόρους μαύρου χρυσού στην κομμουνιστική Ρουμανία υπό τον Ν. Τσαουσέσκου. Την σύμβαση υπογράφουν εκ μέρους της Κυβέρνησης οι Υφυπουργοί κ.κ. Πάχτας και Καλαφάτης και ο κ. Κούτρας εκ μέρους της εταιρείας. Στις αρχές του 2005 ήταν η σειρά της ΝΔ να εγκρίνει ξανά την εξόρυξη με υπογράφη  υφυπουργού Γ. Σαλαγκούδης. (ένα πιο αναλυτικό χρονικό εδώ)

Κρίνοντας βέβαια από το μέγεθος των συμφερόντων που κρύβονται πίσω από την συγκεκριμένη επιχειρηματική δραστηριότητα, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν ΣΔΟΕ και εισαγγελείς θα τολμήσουν να ερευνήσουν την πιθανή εμπλοκή του Άκη και των εκάστοτε υφυπουργών με την υπόθεση. Ειδικά όταν είναι γνωστό στους κυβερνητικούς κύκλους ότι η σημερινή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει ήδη δρομολογήσει την αδειοδότηση των μεταλλείων παρά τις συνεχόμενες παρατάσεις που έχει λάβει η υπόθεση από την Ολομέλεια του ΣτΕ.

ΕΨ

Read more...

Η google και η aljazeera στην υπηρεσία της επεκτατικής πολιτικής των Αγγλο-Αμερικάνων

Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011

Όπως και στην περίπτωση του Ιράν όπου η google προωθούσε μέσα από το youtube ζωντανές μεταδόσεις από την Τεχεράνη, έτσι και τώρα δίπλα στο λογότυπο του youtube έχει αναρτηθεί ένα καινούριο εικονίδιο που παραπέμει σε  σελίδα υπό την ονομασία "worldview". To κανάλι αυτό παρέχεται από το youtube στην aljazeera για να προβάλει συνεντεύξεις αρχηγών κρατών. Όπως θα περίμενε ο υποψιασμένος τηλεθεατής οι συνεντεύξεις αυτές προβάλλουν την προπαγάνδα της Αμερικανικής και Αγγλικής εξωτερικής πολτικής που βρίσκεται πίσω από τον υποτιθέμενο εκδημοκρατισμό της Β. Αφρικής.

Το παρόν βίντεο παρουσιάζει τις θέσεις του πρωθυπουργού της Αγγλίας David Cameron επί των γεγονότων που διαδραματίζονται στην Β. Αφρική.Φυσικά οι Αγγλοαμερικάνοι ουδέποτε ενδιαφέρθηκαν για πραγματική δημοκρατία διότι όπως συχνά λέει και ο Noam Chomsky, η πραγματική δημοκρατία είναι ελεύθερη να αποφασίσει εις βάρος των μεγάλων δυνάμεων.

Κυρίαρχος στόχος των Αγγλοαμερικάνων δεν είναι άλλος από την διάσπαση των εθνικών εταιριών ενέργειας που ελέγχουν την παραγωγή υδρογναθράκων στις χώρες της Β. Αφρικής. Η απελευθέρωση της αγοράς που προωθείται και στην Ελλάδα, θα επιτρέψει της πρόσβαση των ιδιωτικών κολοσσών στα τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου της Νότια Μεσογείου που σε λίγα χρόνια θα αποτελούν την πρωταρχική πηγή τροφοδότησης φυσικού αερίου για ολόκληρη την Ευρώπη παρακάμπτοντας της Ρωσία και την Τουρκία

Επί του παρόντος, η μοναδική ευρωπαική εταιρεία που βρίσκεται στην Λιβύη είναι η Ιταλική ΕΝΙ. Αλλες εταιρίες όπως η BP και η Exxon είχαν λάβει άδειες για εξερεύνηση αλλά με περιορισμένους όρους και υπό το καθεστώς της ρύθμισης και συνεκμετάλευσης με την εθνική εταιρία ενέργειας.της Λιβύης.

ΕΨ

Read more...

Με "ρωσοπόντιους" και μουσουλμάνους οι Ειδικές Δυνάμεις

Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

Άκρως ανησυχητικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται από στελέχη των ειδικών δυνάμεων τον τελευταίο καιρό. Η λειψανδρία που μαστίζει στο στράτευμα έχει οδηγήσει την ηγεσία των Ενόπλεων Δυνάμεων σε χαλάρωση των προυποθέσεων που απαιτούνται για να ενταχθεί κάποιος στις Ειδικές Δυνάμεις.

Αυτή η απόφαση έχει ως αποτέλεσμα να παρατηρούνται σε πολλές επίλεκτες και μονάδες μεγάλοι αριθμοί Ρωσοπόντιων αλλά ακόμη και Μουσουλμάνων, πλησιάζοντας σε πολλές περιπτώσεις το1/3 των νέων στρατεύσιμων που παρουσιάζονται στις ειδικές δυνάμεις.  Οι περισσότεροι εξ αυτών δεν γνωρίζουν καν την ελληνική γλώσσα και είναι σχεδόν αδύνατον να συννενοηθούν με τους ανώτερους τους αλλά και τους υπόλοιπους στρατιώτες.

Ρε παλληκάρια, μήπως θα πρέπει να ζητήσουμε και μερικούς μεταφραστές από την Τουρκία που τόσο απλόχερα μας στέλνει το έμψυχο υλικό της;

ΕΨ

Read more...

Ξεβράκωτα κόμματα!


Πηγή εικόνας: Εγκληματικότητα

Read more...

Πρωτοβουλία Πολιτών κατά των Κέντρων Παράνομων Μεταναστών στον Έβρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΨΗΦΙΣΜΑ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΟι δημότες του νέου Δήμου Ορεστιάδας, κάτοικοι του Βορείου Έβρου, με αίσθημα βαθύτατης ευθύνης απέναντι στο μέλλον του τόπου μας και με μόνο κίνητρο την αγάπη μας γι’ αυτόν, λαμβάνοντας υπόψη ότι:

1. Ο Έβρος ήδη σηκώνει μεγάλο μέρος από το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης της χώρας και η ικανότητα της περιοχής να.....
αποσβέσει τμήμα του εθνικού προβλήματος έχει ήδη εξαντληθεί με τη λειτουργία του Κέντρου Φύλαξης στο Φυλάκιο.

2. Το τεράστιο έλλειμμα αναπτυξιακού σχεδιασμού σε συνδυασμό με την ίδρυση νέων κέντρων παράνομων μεταναστών θα οδηγήσει στην πλήρη απαξίωση της περιοχής...»

3. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ορεστιάδας σε συνεδρίασή του στις 17/2/11, οι κομματικές παρατάξεις (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΔΗ.ΣΥ), βουλευτές, αλλά και σύσσωμη η τοπική κοινωνία, καταδίκασαν ομόφωνα κάθε σχεδιασμό για ίδρυση κέντρου παράνομων μεταναστών στην περιοχή (όπως κι αν αυτό ονομαστεί).

4. Κάθε νόμος - απόφαση της πολιτικής εξουσίας που εκφράζει συμφέροντα, προθέσεις και προγράμματα πολιτικών ομάδων και κοινοβουλευτικών πλειοψηφιών δεν δικαιούται να θίγει τα συνταγματικά δικαιώματα και στο πλαίσιο αυτό οποιοσδήποτε νόμος ή απόφαση για ίδρυση Υπηρεσίας Ασύλου (ή κέντρου κράτησης, φύλαξης, 1ης υποδοχής ή όπως αλλιώς «βαπτιστεί») σε λύση «πακέτο» στον νομό Έβρου, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της τοπικής κοινωνίας και μάλιστα χωρίς καν αυτή να ζητηθεί, θα είναι παράνομη,

Ζητούμε

την άμεση άρση κάθε σκέψης, απόφασης και σχεδιασμού νέων κέντρων παράνομων μεταναστών και λύσεων «πακέτο» στον Νομό Έβρου και δηλώνουμε κατηγορηματικά, ότι θα αντισταθούμε με κάθε τρόπο στις εγκληματικές αυτές επιλογές που υπονομεύουν το μέλλον του τόπου μας.

Καλούμε

τους πολίτες να υπογράψουν το Ψήφισμα Διαμαρτυρίας που εκδόθηκε και να συμμετέχουν μαζικά στην εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά των κέντρων παράνομων μεταναστών στο Βόρειο Έβρο, την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011, ώρα 1:00 μ.μ. στο Δημαρχείο Ορεστιάδας.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ: ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!

Πρωτοβουλία Πολιτών κατά των Κέντρων Παράνομων Μεταναστών στον Έβρο

Read more...

Κερατέα: "Κάτοικοι" επιτίθονται στα ΜΑΤ με πιστόλια φωτοβολίδων, βαρελότα και κροτίδεςΒγάλτε τα συμπεράσματα σας... πάντως οι ενέργειες αυτές μόνο ανδρισμό δεν εμπνέουν!
Οι άνδρες "καθαρίζουν" αλλιώς! Όχι με τρεχάλες, από μακριά και εκ του ασφαλούς!

ΕΨ

Read more...

Βίντεο από την συγκέντρωση έξω από το σπίτι του Τσοχατζόπουλου

Ραντεβού και πάλι στις 3 Μαρτίου, 4 μμ.  έξω από το σπίτι του αρχιλαμόγιου Σημίτη, στην οδό Αναγνωστοπούλου 10 στο Κολωνάκι!

Επιτέλους, οι εκκλήσεις για συγκεντρώσεις έξω από τα σπίτια των βαρώνων και των πολιτικών αρχίζουν και βρίσκουν απήχηση. Μόνο έτσι καταλαβαίνουν οι κλέφτες και οι μεγαλοαπατεώνες!

ΕΨ

Read more...

Τα νομοθετήματα Καστανίδη εκθέτουν τα εγκλήματα του ΠΑΣΟΚ

Αυτό που συμβαίνει μπροστά στα μάτια των Ελλήνων πολιτών είναι τραγελαφικό και προσβάλλει την νοημοσύνη και του πιο καλόπιστου εξ αυτών.

Το πρώτο νομοθέτημα που έσπευσε να φέρει ο Καστανίδης ως υπουργός Δικαιοσύνης ήταν αυτό της αποσυμφόρησης των φυλακών που τέθηκε σε εφαρμογή τον Ιανουάριο του 2010 και απελευθέρωσε σε πρώτη φάση 3500 φυλακισμένους. Ο νόμος Καστανίδη μείωσε της ποινές των εμπόρων ναρκωτικών και βαρυποινήτων αλλά κατήργησε και την προφυλάκιση δραστών κακουργημάτων. Τα άμεσα αποτελέσματα των ευεργετικών για τους εγκληματίες ρυθμίσεων του Καστανίδη δεν άργησαν να φανούν. Χαρκατηριστικό το παράδειγμα Αλβανού δολοφόνου:

"...αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης συνέλαβαν την Παρασκευή τέσσερις Αλβανούς (δύο 24χρονους, έναν 21χρονο και ένα 18χρονο) οι οποίοι λίγο πριν είχαν διαπράξει ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην Πετρούπολη. Η συμμορία εξαρθρώθηκε μετά από άγρια καταδίωξη και πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών. Από την έρευνα της ασφάλειας προέκυψε ότι οι τέσσερις συλληφθέντες μαζί με δύο ακόμα συνεργούς τους, που διαφεύγουν, είχαν συστήσει συμμορία που διέπραττε ληστείες σε καταστήματα, σούπερ μάρκετ, πρακτορεία ΠροΠο και σπίτια. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 8 ένοπλες ληστείες.


Το ενδιαφέρον της υπόθεσης βέβαια και που συνίσταται στα «ευεργετικά» αποτελέσματα του νόμου Καστανίδη, είναι πως ο 18χρονος εκ των τεσσάρων που συνελήφθησαν είχε συλληφθεί και τον περασμένο Μάιο μαζί με άλλους συνεργούς του για την ληστεία μετά φόνου σε πρακτορείο ΠροΠο στα Πατήσια, ενώ κατηγορείται και για άλλες ληστείες, απόπειρες ανθρωποκτονιών και άλλα αδικήματα.


Μετά τη σύλληψή του προφυλακίστηκε, αλλά στις 10 Νοεμβρίου αφέθηκε ελεύθερος με «περιοριστικούς» όρους και συγκεκριμένα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσίαση στο τμήμα της περιοχής του, δύο φορές το μήνα. Η αποφυλάκισή του Αλβανού εντάσσεται βέβαια στις «ευεργετικές» διατάξεις του νόμου Καστανίδη και ο οποίος «αναγνωρίζοντας» την προσπάθεια του υπουργείου για την αποσυμφόρηση των φυλακών, επέστρεψε το ταχύτερο δυνατό στις εγκληματικές πράξεις.


Έτσι ένας εγκληματίας ο οποίος είχε μετάσχει σε φόνο, ήταν ελεύθερος, με το υπουργείο δικαιοσύνης –εκ των πραγμάτων- να «επικροτεί» τις πράξεις του αφήνοντάς τον ελεύθερο για να τις επαναλάβει.


Προφανώς το ίδιο θα ξανασυμβεί και τώρα καθώς το υπουργείο θα φροντίσει να τους αφήσει και πάλι ελεύθερους μέχρι τον ορισμό τακτικής δικάσιμου, αλλά με αυστηρότατους περιοριστικούς όρους, όπως αυτούς που είχε επιβάλλει στην πρώτη αποφυλάκιση. Δηλαδή απαγόρευση εξόδου από τη χώρα –η είσοδος ως γνωστόν είναι ελεύθερη- παρουσίαση στο αστυνομικό τμήμα κάποιες φορές το μήνα και άλλα τέτοια συναφή δρακόντεια μέτρα που κόβουν την ανάσα.


Για την «ιστορία» και επειδή ένας συνάνθρωπός μας είχε χάσει τη ζωή του –αν και λίγο φαίνεται αυτό να απασχολεί το υπουργείο δικαιοσύνης- η ληστεία είχε γίνει στις 29/3 του 2009 στις 10.30 το πρωί, σε πρακτορείο ΠροΠο στη διασταύρωση των οδών Παρασκευοπούλου και Γιάνναρη, στα Πατήσια, με θύμα τον 55χρονο Έλληνα ιδιοκτήτη του πρακτορείου, ο οποίος είχε εκπνεύσει κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο." Πηγή Defencenet.gr

Χαρακτηριστικές ήταν και οι πολυάριθμες περιπτώσεις όπου ο Καστανίδης "καθάρισε" το ποινικό μητρώο κακοποιών προκειμένου να προσληφθούν στο Δημόσιο!

Ένα χρόνο μετά, αφού ευεργέτησε όλους τους κακούργους και "αποσυμφόρησε" τις φυλακές, ο Καστανίδης φέρνει νόμο με τον οποίο προτίθεται να γεμίσει τις φυλακές με νομοταγείς Έλληνες πολίτες των οποίων το μοναδικό έγκλημα θα είναι να εκφέρουν γνώμη κατά της λαθρομετανάστευσης και του πολυπολιτισμού που το ΠΑΣΟΚ μάχεται να επιβάλει στην χώρα!

Το νέο νομοσχέδιο ανερεί τα περι αποσυμφόρησης των φυλακών, και αποδεικνύει ότι στόχος του προηγούμενου νόμου Καστανίδη ήταν απλώς να διαλύσει την ελληνική δικαιοσύνη προς όφελος κάθε αλλοδαπού και μη, κακοποιού στοιχείου!

Στο στόχαστρο της "δικαιοσύνης" του Καστανίδη και των πατρόνων του μπαίνει λοιπόν όποιος Έλληνας τολμήσει να αρθρώσει λόγο εναντια στην παγκοσμιοποίηση!

Υποκρισία;;;

Όχι κύριοι!

Απλώς ένα ακόμη μεθοδευμένο έκγλημα του ΠΑΣΟΚ εις βάρος της Ελλάδος!
Τόσο απλά,... τόσο διάπλατα!

ΕΨ

Read more...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΦΗΓΗΣΗ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

Από το Hellenic Revenge


Είμαι πολύ πικραμένος!!!! για να μιλήσω, αλλά φίλες και φίλοι μου θα σας περιγράψω τι είδα σήμερα στην Αθήνα:

Εδώ και εβδομάδες είχε κυκλοφορήσει αυθόρμητα μέσω διαδικτύου πώς σήμερα όλοι θα βγούν στους δρόμους, θα προσπαθήσουν να καταλάβουν κυβερνητικά κτήρια με πρώτο στόχο την Βουλή, όλοι θα κάτσουν στο Σύνταγμα και δεν θα υποχωρήσουν.

Αξιότιμοι και ελεεινοί Ελληνες φίλοι μου (μέσα και εγώ) σήμερα είδα:

1) Επαναστάτες του ΠΑΜΕ ξέρετε αυτές τις φάτσες που βλέπω πάντα με τις πορτοκαλί κτλ σημαίες που περιφρουρούσαν την ομάδα τους απο όσους κρατούσαν Ελληνικές σημαίες.

2) Επαναστάτες του Σύριζα, κατά το πλείστον 16-22χρονών συμπεριλαμβανομένων Πακιστανών και μερικών Αφρικανών, που επίσης περιφρουρούσαν με ξύλα περιμετρικά την ομάδα τους που άγωνταν σαν πρόβατα αλλαλάζωντας ρυθμικά.

3) 45-50άρηδες ιδιωτικούς υπάλληλους και συνδικαλιστές που μόλις έπεσαν τα πρώτα Δακρυγόνα μαζί με τους περισσότερους απεργούς του ΠΑΜΕ γέμισαν τα καφέ της πλατείας Κολωνακίου για καπουτσίνο και club sandwichs με σολωμό. Ναί αλήθεια σας λέω ελεεινοί φίλοι μου...

4) Είδα 40-50 Αναρχικούς με γένια, παιδιά 15-22 ετών βρωμερά και τρισάθλια, με σπαστά Ελληνικά, Αλβανοί οι περισσότεροι, Ναί οι γνωστοί άγνωστοι Αναρχικοί δεν είναι Ελληνες οι περισσότεροι. Τους είδα ακριβώς μπροστά απο το μνημείο του Αγνωστου στρατιώτη (τους μόνους που δεν πείραζαν τα ΜΑΤ) να έχουν στριμώξει μια γιαγια που ακούστε τι έκανε, είχε ανεβεί με μία Ελληνική σημαία και την ταυτότητά της και φώναζε ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ και έψαλε το εθνικό ύμνο και επεδείκνυε την Ελληνική της ταυτότητα, φώναζε δεν σας φοβάμαι τους αναρχικούς είμαι Ελληνίδα εγώ. Την πήραν την σημαία την έκαψαν, βρίζοντας χυδαία την Ελλάδα και τους Ελληνες, κανείς δεν τόλμησε να αντισταθεί, της έσκισαν τα ρούχα, αυτή όμως συνέχισε να ουρλιάζει τον Εθνικό ύμνο. Εβαλα τα κλάμματα, αποφασίσαμε να την σώσουμε εγώ και ένας φίλος απο τα καθάρματα, κανείς πίσω μας όλοι φοβήθηκαν τους Αλβανοαναρχικούς. Φάγαμε κάτι ψιλές, μας έσωσε η πρώτη γραμμή των ΜΑΤ εκεί... Αίσχος ελεεινοί φίλοι μου...

5) Είδα απλούς πολίτες, ηλικιωμένους, νοικοκυρές, εργαζόμενους που πίστεψαν τις φήμες, αυτές που καπέλωσε χθές το βράδυ ο Αλαβάνος και τρόμαξε τον κόσμο για να κατέβει αυθόρμητα να αντιδράσει...
Ολοι αυτοί οι πολίτες δεν ήξεραν απο διαδηλώσεις, δακρυγόνα να καίνε τα μάτια σου να χάνεις το φώς να κόβεται η αναπνοή σου και να μένουν εκεί περιμένοντας όμως εκεί, να δούν την επανάσταση να ξεκινάει για τους ανθέλληνες της βουλής...

6) Είδα τρομαγμένα παιδιά με την στολή των ΜΑΤ να δέχονται εντολές να γεμίσουν αναίτια το πλήθος στην Αθήνα δακρυγόνα χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αφορμή, απλά για επίδειξη ισχύος...

7) Ακουσα τον γυιό μου να με ρωτάει τι έγινε τελικά σήμερα Μπαμπά στην Αθήνα και εγω του είπα κλαίγοντας όχι απο τα δακρυγόνα ότι μάλλον η δική μου η γενιά δεν είναι γραφτό να ζήσει την Ελευθερία ελπίζω η δική σου κάποτε να καταφέρει να λευθερωθεί και έφυγα να μην με δεί να κλαίω.

Αυτά ελeεινοί φίλοι μου, και είμαστε όλοι υπεύθυνοι, όχι γιατί δεν ξεκινάμε επανάσταση, δεν πιστεύω στην βία αλλά γιατί ελεεινοί φίλοι μου δεν είμαστε άξιοι να ζήσουμε σαν ελευθεροι πολίτες εμείς όσο και τα παιδιά που φέραμε στον κόσμο....

Μπορούμε ελεεινοί φίλοι μου να συνεχίσουμε να ζούμε την επανάσταση του facebook…

σχόλιο αναγνώστη μας εδώ

Read more...

Εξαγγελίες Πρωθυπουργού για εξετάσεις οδήγησης στην Τουρκική γλώσσα και τουρκόγλωσσα ΚΕΠ!!!

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

 Από το Αλεξανδρούπολις Online

Ολέθριο σφάλμα του Πρωθυπουργού στη Θράκη, ο οποίος από την πλέον ευαίσθητη περιοχή της χώρας, εξήγγειλε κατά την επίσκεψή του στο ακριτικό Δημάριο της Ξάνθης, ότι οι προφορικές εξετάσεις των οδηγών θα γίνονται πλέον και στην Τουρκική γλώσσα, ενώ και στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) θα προσληφθούν υπάλληλοι που θα γνωρίζουν Τουρκικά!!!

Κρατικές δηλαδή υπηρεσίες, μέσα στο ελληνικό έδαφος, θα συναλλάσσονται με τους Έλληνες πολίτες στην τουρκική γλώσσα και όχι στην επίσημη μέχρι τώρα ελληνική, αλλάζοντας δεδομένα και ισορροπίες, προσφέροντας γόνιμο έδαφος στην προπαγάνδα του Προξενείου και της Άγκυρας! ...»

Για πρώτη φορά επίσης, εξαγγέλλεται ότι κρατικές εξετάσεις, όπως είναι οι εξετάσεις οδήγησης, δεν θα γίνονται στα Ελληνικά, αλλά και στα Τουρκικά, που σημαίνει ότι παραβιάζεται η μοναδικότητα της Ελληνικής γλώσσας, όταν αυτή έχει να κάνει με Έλληνες πολίτες και αναγνωρίζεται έτσι και η Τουρκική σαν κρατική γλώσσα συναλλαγών, δηλαδή σαν ντε φάκτο επίσημη κρατική γλώσσα, παράλληλα με την Ελληνική!


Το χειρότερο είναι, πως ο Πρωθυπουργός πήγε σε Πομακοχώρι, όχι σε "τουρκοχώρι" και αντί να μιλήσει στους Πομάκους, τους ακραιφνείς ορεσίβιους Έλληνες της Ροδόπης για την Πομακική διάλεκτο, εκείνος τους μίλησε για την ξένη προς εκείνους Τουρκική γλώσσα!!!

Την ώρα που οι Πομάκοι καταπιέζονται και τρομοκρατούνται από τους ανθρώπους της Άγκυρας, ο Έλληνας Πρωθυπουργός πήγε πάνω στα Πομακοχώρια, κρατώντας όχι την "ελληνική σημαία", αλλά την "τουρκική"! Μιλώντας όχι για "Ελλάδα", αλλά για "Τουρκία"!

Σαν να λέει σε Έλληνες πολίτες, απογόνους των θρυλικών Αγριάνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου, "μάθετε Τουρκικά και εμείς εδώ είμαστε, θα διορίζουμε τουρκόγλωσσους να σας καταλαβαίνουν και να σας εξυπηρετούν"...
Σαν να τους αναγνωρίζει έτσι πως είναι "Τούρκοι"!!!

Αντί να τους ενθαρρύνει να μάθουν Ελληνικά, αντί να ζεστάνει τις καρδιές τους πως είναι Έλληνες, αντί να ζητήσει συγνώμη για τον παραμελισμό των Πομάκων, αντί να ανακοινώσει πως στα σχολεία θα μπει η Πομακική διάλεκτος και θα βγει η αυθαίρετη και ξενική Τουρκική γλώσσα, εκείνος ενθάρρυνε, έσπρωξε όλη την Θράκη να μάθει Τουρκικά, μια και αυτά πλέον θα αναγνωρίζονται σε ΚΕΠ και εξετάσεις οδήγησης για αρχή...

Όπως λέει και το ρητό "οι μεγάλες ανοησίες, ξεκινούν από πολλές μικρές"...
Και φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει...

Read more...

Απεργία 23/2/2011, οι ΈΛΛΗΝΕΣ έξω από την βουλή!Το βίντεο από το Ελλάς Ελλήνων Βολευτών και το Αμύνεσθαι Πέρι Πατρής

Σήμερα έξω από την βουλή βρέθηκαν απλοί Έλληνες πατριώτες, όχι επαγγελματίες συνδικαλιστές ούτε Αριστεροί συμμορίτες! Άυτά να τα θυμάστε όταν θα ακούσετε για ακόμη μια φορά τα παπαγαλάκια του δήθεν πατριωτικού τηλεκόμματος να μιλούν για Αριστερούς που τάχα μου επιδιώκουν να αποσταθεροποιήσουν την χώρα και να μας στείλουν στον μεσαίωνα.

Το γεγονός αυτό το γνωρίζει καλά η κυβέρνηση γι αυτό τον λόγο επιστράτευσε τις γνωστές συμμορίες της ώστε να πλήξει τον κόσμο στα δακρυγόνα και να διαλύσει το πλήθος.

Το γνώριζε και το ΠΑΜΕ, του οποίου η πορεία προσπέρασε την πλατεία Συντάγματος και τα μέλη του εξαφανίστηκαν. 

ΕΨ

Read more...

Νομική προστασία του πολυπολιτισμού μέσω νέου αντιρατσιστικού νόμου από την χούντα του ΠΑΣΟΚ

Το ανθελληνικό μίασμα που ακούει στο όνομα Χάρης Καστανίδης υπέβαλλε εχθές το νέο σχέδιο νόμου με τον οποίο προτίθεται να ποινικοποιήσει κάθε μορφή διαμαρτυρίας έναντι στην επέλαση των λαθρομεταναστών που πριμοδοτεί το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία.

Όπως θα διαπιστώσετε το νομοσχέδιο για την «Για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Δικαίου» στοχεύει κυρίως στην ποινικοποίηση των πατριωτικών ιστοσελίδων και την πάταξη των πατριωτικών οργανώσεων! Το άρθρο 4 φωτογραφίζει τους αρνητές του ολοκαυτώματος των Εβραίων, και ο όρος "θρησκεία" στρέφεται κατά όσων αντιτίθονται στην επέλαση του Μουσουλμανικού στοιχείου στην Ελλάδα ή ασκούν κριτική κατά του Ισραήλ και των Εβραίων.

"Άρθρο 3

1. Όποιος από πρόθεση, δημόσια προφορικά ή διά του τύπου ή μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή εχθροπάθεια κατά ομάδας ή προσώπου, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το γενετήσιο προσανατολισμό, ή κατά πραγμάτων που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τις παραπάνω ομάδες ή πρόσωπα, κατά τρόπο που μπορεί να εκθέσει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι (6) μηνών έως τριών (3) ετών και χρηματική ποινή χιλίων έως πέντε χιλιάδων (1.000 – 5.000) ευρώ.

2. Αν η πράξη της προηγούμενης παραγράφου είχε ως άμεσο επακόλουθο την τέλεση εγκλημάτων, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους και χρηματική ποινή τριών έως δέκα χιλιάδων (3.000 – 10.000) ευρώ, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη.

3. Όποιος συνιστά ή συμμετέχει σε οργάνωση, οι δραστηριότητες της οποίας με οποιαδήποτε μορφή εμπίπτουν στη ρύθμιση της παραγράφου 1, τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) έτη.


Άρθρο 4

1. Όποιος δημόσια προφορικά ή διά του τύπου ή μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, εγκωμιάζει ή αρνείται ή εκμηδενίζει τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου, όπως ορίζονται στα άρθρα 6, 7 και 8 του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου ή των εγκλημάτων που ορίζονται στο άρθρο 6 του Καταστατικού του Διεθνούς Στρατοδικείου που προσαρτάται στη Συμφωνία του Λονδίνου της 8ης Αυγούστου 1945 και η πράξη αυτή στρέφεται κατά ομάδας προσώπων που προσδιορίζεται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή ή το γενετήσιο προσανατολισμό κατά τρόπο που μπορεί να προκαλέσει ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή εχθροπάθεια κατά μιας τέτοιας ομάδας ή μέλους της τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) έτη και χρηματική ποινή χιλίων έως τριών χιλιάδων (1.000 – 3.000) ευρώ.

Άρθρο 5

Για τη μέσω του διαδικτύου τέλεση των εγκλημάτων του παρόντος νόμου απαιτείται: α) ο δράστης να είναι σωματικώς παρών στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το αν για τη πράξη του χρησιμοποιεί υλικό που φιλοξενείται σε σύστημα πληροφορικής στην Ελλάδα, ή β) το υλικό που χρησιμοποιεί ο δράστης να φιλοξενείται σε σύστημα πληροφορικής που βρίσκεται στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το αν αυτός είναι σωματικώς παρών στην Ελλάδα.

Άρθρο 6

Ευθύνη νομικών προσώπων

1. Αν κάποια από τις αξιόποινες πράξεις των άρθρων 3 και 4 τελέσθηκε μέσω ή προς όφελος ή για λογαριασμό νομικού προσώπου από φυσικό πρόσωπο που ενεργεί είτε ατομικά είτε ως μέλος οργάνου του νομικού προσώπου και κατέχει διευθυντική θέση εντός αυτού με βάση εξουσία εκπροσώπησής του ή εξουσιοδότηση για τη λήψη αποφάσεων για λογαριασμό του ή για την άσκηση ελέγχου εντός αυτού, επιβάλλονται στο νομικό πρόσωπο με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σωρευτικά ή διαζευκτικά, οι ακόλουθες κυρώσεις:
i) διοικητικό πρόστιμο από δεκαπέντε χιλιάδες (15.000) ευρώ έως εκατόν πενήντα χιλιάδες (150.000) ευρώ,
ii) ανάκληση ή αναστολή της άδειας λειτουργίας για χρονικό διάστημα από έναν έως έξι μήνες ή απαγόρευση άσκησης της επιχειρηματικής δραστηριότητας για το ίδιο χρονικό διάστημα,
iii) αποκλεισμός από δημόσιες παροχές, ενισχύσεις, επιδοτήσεις, αναθέσεις έργων και υπηρεσιών, προμήθειες, διαφημίσεις και διαγωνισμούς του Δημοσίου ή των νομικών προσώπων του δημόσιου τομέα, για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Το διοικητικό πρόστιμο του στοιχείου i επιβάλλεται πάντοτε, ανεξαρτήτως της επιβολής άλλων κυρώσεων. Σε περίπτωση υποτροπής του νομικού προσώπου οι κυρώσεις των στοιχείων ii και iii μπορεί να έχουν οριστικό χαρακτήρα.

2. Όταν η έλλειψη εποπτείας ή ελέγχου από φυσικό πρόσωπο που αναφέρεται στην παράγραφο 1 κατέστησε δυνατή την τέλεση από ιεραρχικά κατώτερο στέλεχος κάποιας από τις αξιόποινες πράξεις που αναφέρονται στις παραγράφους 1 και 2 μέσω ή προς όφελος ή για λογαριασμό νομικού προσώπου, επιβάλλονται στο νομικό πρόσωπο, σωρευτικά ή διαζευκτικά, οι ακόλουθες κυρώσεις:

- διοικητικό πρόστιμο από πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ έως πενήντα χιλιάδες (50.000) ευρώ,
- οι προβλεπόμενες στα στοιχεία ii και iii, για χρονικό διάστημα έως έξι μήνες.

4. Για τη σωρευτική ή διαζευκτική επιβολή των κυρώσεων που προβλέπονται στις προηγούμενες παραγράφους και για την επιμέτρηση των κυρώσεων αυτών λαμβάνονται υπόψη ιδίως η βαρύτητα της παράβασης, ο βαθμός της υπαιτιότητας, η οικονομική επιφάνεια του νομικού προσώπου και η τυχόν υποτροπή του. Καμιά κύρωση δεν επιβάλλεται χωρίς προηγούμενη κλήτευση των νομίμων εκπροσώπων του νομικού προσώπου προς παροχή εξηγήσεων. Η κλήση κοινοποιείται στον ενδιαφερόμενο τουλάχιστον δέκα (10) πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα της ακρόασης. Κατά τα λοιπά εφαρμόζονται οι διατάξεις των παραγράφων 1 και 2 του άρθρου 6 του ν. 2690/1999 (Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας) (Α’ 45).

5. Η εφαρμογή των διατάξεων των προηγούμενων παραγράφων είναι ανεξάρτητη από την αστική, πειθαρχική ή ποινική ευθύνη των αναφερομένων σ’ αυτές φυσικών προσώπων.


***

Αναρωτιέμαι βέβαια πως θα προσπεράσουν οι δικαστές το γεγονός ότι όσοι διαμαρτύρονται κατά της λαθρομετανάστευσης αδιαφορούν για την φυλετική εθνοτική και θρησκευτική καταγωγή των λαθροεποίκων. Αλλά εδώ είναι Ελλάδα και η δικαιοσύνη είναι για τα μπάζα.

Όπως και να έχει, εμείς εδώ θα είμαστε για να δούμε την πράσινη Χούντα να τρώει τα μούτρα της! Όπως δήλωσε και ο δικός τους άνθρωπος της Εθνικής Γιώργος Προβόπουλος, "έχουμε πόλεμο" και στον πόλεμο αν θυμάμαι καλά οι προδότες τιμωρούνται με θάνατο.

Read more...

Επεισόδια από τους γνωστούς προβοκάτορες για ακόμη μια φορά κατά τις απεργιακές κινητοποιήσεις της 23/2/2011

Οι κάμερες κατέγραψαν και την επίθεση κατά αστυνομικού που χτυπήθηκε με μολότωφ στο κεφάλι. Η πρόθεση των γνωστών αγνώστων να σκοτώσουν είναι προφανής! Ως πότε θα τους ανεχόμαστε;

ΕΨ

Read more...

ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ


ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 16:00 ΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΙΣ ΜΙΖΑΣ ΤΩΝ 55 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΠΟΥ ΓΕΡΝΟΥΝ.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΖΩΝΑΡΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΛΑΤΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ EXTRA 3

***

ΕΨ: Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Πρώτο Θέμα ο Άκης έχει στην κατοχή του:

- Aκίνητο των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ της Διονυσίου Αεροπαγίτου,
- Aκίνητο αξίας 1,5 εκ. ευρώ στο Παλαιό Ψυχικό.
- Δύο διαμερίσματα συνολικής αξίας 380.000 ευρώ στην οδό Κομνά Τράκα στο Πεδίον του Άρεως.
- Διαμέρισμα 1,1 εκ. ευρώ στη Θεσσαλονίκη.
- Εξοχική κατοικία 350.000 ευρώ στον Κόρφο Κορινθίας.
- Σπίτι στο Χαλάνδρι.

Read more...

Οι 300 δήθεν απεργοί πείνας λαθρομετανάστες εγκαινιάζουν τον νέο νόμο Παπουτσή

Δώστε βάση στα λόγια του ενορχηστρωτή της παραστάσεως υπουργού Παπουτσή τα οποία προδικάζουν ότι οι μελλοντικοί του ψηφοφόροι θα λάβουν εν τέλει το πολυπόθητο άσυλο. Ο Παπουτσής που μοιάζει να κρυφογελάει, στέλνει για ακόμη μια φορά ένα ηχηρό μήνυμα προς τον ελληνικό λαό ότι η γνώμη του και οι νόμοι του κράτους είναι για τον κάλαθο των αχρήστων.Πέρα από την επικοινωνιακή πλευρά, το τραγελαφικό σκηνικό με τους λαθρομετανάστες στήθηκε ώστε να εγκαινιαστεί το καθεστώς ανοχής που έφερε με τον νόμο 3907 για το Άσυλο ο Παπουτσής.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή την δήθεν επιδείνωση της υγείας των λαθρομεταναστών θα χρησιμοποιηθεί η διάταξη του Άρθρου 42 που αναφέρει ότι:

Χορήγηση και ανανέωση αδειών διαμονής
για ανθρωπιστικούς λόγους:


στ. Πάσχοντες από σοβαρά προβλήματα υγείας.


Επιπλέον άδεια παραμονής χορηγείται επίσης και σε όσους είναι:

"ζ. Ανήλικοι φιλοξενούμενοι σε οικοτροφεία, που λειτουργούν υπό την εποπτεία των αρμόδιων Υπουργείων.

η. Ενήλικοι που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, καθώς και όσοι φοίτησαν σε έξι τουλάχιστον τάξεις ελληνικού σχολείου πριν ενηλικιωθούν, εφόσον εξακολουθούν να διαμένουν μόνιμα στη χώρα."


Τέλος, ο νόμος Παπουτσή παρέχει προστασία από απέλαση σε μια ευρεία γκάμα λαθρομεταναστών:

ρθρο 41
Προστασία από την επιστροφή

1. Απαγορεύεται η επιστροφή αλλοδαπού εφόσον:
 

α. Είναι ανήλικος και οι γονείς ή τα πρόσωπα που έχουν την επιμέλειά του διαμένουν νόμιμα στην Ελ−
λάδα.

β. Είναι γονέας ημεδαπού ανηλίκου και έχει την επιμέλεια ή έχει υποχρέωση διατροφής, την οποία εκπλη−
ρώνει.

γ. Έχει υπερβεί το 80ό έτος της ηλικίας του.

δ. Του έχει χορηγηθεί καθεστώς διεθνούς προστασίας ή έχει ζητήσει την παροχή τέτοιου καθεστώτος και το αίτημά του δεν έχει κριθεί οριστικά, υπό την επιφύλαξη των άρθρων 32 και 33 της Σύμβασης της Γενεύης του 1951.

ε. Είναι ανήλικος στον οποίο έχουν επιβληθεί αναμορφωτικά μέτρα με απόφαση του Δικαστηρίου Ανη−
λίκων.

στ. Διαπιστώνεται η ομογενειακή του ιδιότητα.

Στην απαγόρευση της επιστροφής περιλαμβάνονται και οι έγκυες γυναίκες κατά τη διάρκεια της κύησης και για έξι μήνες μετά τον τοκετό."


Το σχέδιο της κατάλληψης και της απεργίας πείνας τέθηκε σε εφαρμογή μια εβδομάδα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου Παπουτσή για το Άσυλο, και υποδεικνύει για ακόμη μια φορά την άψογη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη του οποίου διοργάνωσαν την μεταφορά και εγκατάσταση των Μαροκινών στην Αθήνα.

Έλληνα για πόσο ακόμη θα ανέχεσαι να σε εμπαίζουν;

ΕΨ

Read more...

Αστυνομία της πλάκας...

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

Read more...

Εργοστάσιο καφέ θα χρησιμοποιείται ως κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών

Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011

Από το Βήμα

Στο «Cafe Club», πάνω στα ελληνοτουρκικά σύνορα, μελετά η ΕΛΑΣ να δημιουργήσει το κύριο κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών του Έβρου.

Πρόκειται για ένα εργοστάσιο επεξεργασίας και συσκευασίας καφέ, κοντά στην Ορεστιάδα, το οποίο ανήκει σε έναν εγκληματολόγο, καθηγητή στις σχολές της Αστυνομίας.

Και αν το σχέδιο προχωρήσει φαίνεται ότι στις εγκαταστάσεις του θα φιλοξενούνται σε λίγους μήνες περίπου 1000 λαθρομετανάστες σε καθημερινή βάση.

Το εργοστάσιο, το οποίο το τελευταίο διάστημα υπολειτουργεί, θεωρείται από στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ως η ιδανική λύση για την στέγαση παρανόμων μεταναστών, που εισέρχονται από την περιοχή του Έβρου.

Όπως αναφέρουν, επικαλούμενοι μελέτες τεχνικών, έχει μεγάλη χωρητικότητα, επαρκή συστήματα θέρμανσης και εξαερισμού, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει και σχεδόν έτοιμες υποδομές για να υποδεχθεί τους παράνομα εισερχόμενους αλλοδαπούς.

Στον ίδιο χώρο, είναι πολύ πιθανό, να στεγασθεί και ένα τμήμα της ευρωπαϊκής δύναμης FRONTEX, που επιτηρεί τα σύνορα, όπως και υπηρεσίες για την υποβολή και εξέταση αιτήσεων ασύλου.

Στο συγκεκριμένο εργοστάσιο υπήρξε παλαιότερα πρόταση να εγκατασταθεί ένα τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θράκης, που θα λειτουργούσε την Ορεστιάδα.

Η επιλογή ενός κεντρικού χώρου υποδοχής μεταναστών είναι ένας από τους πονοκεφάλους των επιτελών της ΕΛΑΣ και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, καθώς τα περισσότερα από τα στρατόπεδα, που έχουν προταθεί γι' αυτό το σκοπό, όπως υποστηρίζουν οι αξιωματικοί, «χρειάζονται διορθωτικά κατασκευαστικά έργα και μεγάλης έκτασης παρεμβάσεις, οι οποίες έχουν κόστος».

Με αυτά τα δεδομένα, διευθυντικά στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη επανεξέτασαν τους φακέλους των υποψήφιων χώρων υποδοχής λαθρομεταναστών και κατέληξαν σε ένα στρατόπεδο και στο συγκεκριμένο εργοστάσιο, στα οποία εξασφαλίζεται η δυνατότητα διαμονής περισσότερων από 2.000 άτομα.

Πριν από ένα μήνα κλιμάκιο της ΕΛΑΣ και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε το εργοστάσιο και έλεγξε τους χώρους, ενώ ήλθε σε μία πρώτη συνεννόηση και με τον ιδιοκτήτη του, κ. Γιάννη Τσολάκογλου, ο οποίος είναι καθηγητής Εγκληματολογίας και μάλιστα διδάσκει στις σχολές της Αστυνομίας. Παλαιότερα είχε διατελέσει και σύμβουλος στο πρώην υπουργείο Δημοσίας Τάξης.

Στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη βρίσκονται παράλληλα σε συνεννόηση με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να ελεγχθούν τυχόν αντιδράσεις πολιτών, για την ίδρυση στην περιοχή τους, του βασικού κέντρου υποδοχής λαθρομεταναστών του νομού.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προωθεί παράλληλα νέα νομοθετική ρύθμιση, προκειμένου να επιτραπεί η μετατροπή ιδιωτικών χώρων - όπως το συγκεκριμένο εργοστάσιο - σε χώρο εγκατάστασης παράνομα εισερχομένων μεταναστών, ενώ προωθείται και η μεταφορά του πλωτού, παρόχθιου ναυπηγήματος από την Ολλανδία, το οποίο αναμένεται να ελλιμενιστεί σε πρώτη φάση στην Αλεξανδρούπολη.

***

ΕΨ: Όταν τόσο καιρό λέμε ότι στήνεται βιομηχανία λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα με ευρωπαική χρηματοδότηση και κρατική επιτήρηση κάτι ξέρουμε.

Read more...

Τζαμί η πλατεία συντάγματος (βίντεο)

Σε τζαμί μετέτρεψαν αυτή την φορά την πλατεία Συντάγματος οι λαθρομετανάστες. Πάνω από 3000 μουσουλμάνοι λαθροεισβολείς κατέλαβαν την πλατεία και προσευχήθηκαν μπορστά από την βουλή!

Την επομένη υποθέτω πως θα τους παραχωρήσουν την βουλή, το Προεδρικό μέγαρο ή τον Παρθενώνα. Σε περίπτωση που δεν το έχετε πάρει χαμπάρι, η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή και τα "χειρότερα" έπονται...Read more...

Χωρίς διόδια η Αθηνών-Θεσσαλονίκης

Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011

Όπως φαίνεται το θέμα των διοδίων έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις και μια ημέρα μετά την ψήφιση της σχετικής κατασταλτικής τροπολογίας όλα δείχνουν ότι η χούντα του ΠΑΣΟΚ και το Μπομπολέικο δεν θα ξέρουν από που να το μαζέψουν.

Σήμερα οι περισσότεροι σταθμοί διοδίων στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης τελούν υπό κατάλληψη, ενώ στους υπόλοιπους οι τρομοκρατημένοι οι υπάλληλοι αφήνουν τους οδηγούς να περάσουν ελεύθερα δίχως να πληρώσουν.

Επιτέλους ξυπνούν οι αποχαυνωμένοι Έλληνες! 

ΕΨ 

Read more...

O Μάνος Μπασανάκης για την δολοφονική επίθεση Μαροκινών ενάντια στην μητέρα τουΑπό Star

«Όταν την αντίκρισα στην εντατική δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήταν η μητέρα μου» λέει και ξαναλέει σοκαρισμένος ο δημοσιογράφος Μάνος Μπανασάκης. «Το πρόσωπό της ήταν σαν ένα μεγάλο φουσκωμένο μπαλόνι. Δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις τη μύτη, τα μάτια ούτε τα μάγουλα. Της είχαν σπάσει όλους τους ιστούς στο πρόσωπο».

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή όταν η μητέρα του δημοσιογράφου περπατούσε αμέριμνη στην οδό Θεσσαλονίκης στα Πετράλωνα και ξαφνικά δύο αλλοδαποί της επιτέθηκαν με άγρια βιαιότητα και τη γρονθοκόπησαν μέχρι αναισθησίας. Από τα πολλαπλά χτυπήματα και τις κλοτσιές, της έσπασαν σχεδόν όλα τα δόντια και δεν της άφησαν ιστούς στο πρόσωπο!

Και όλα αυτά για λίγα ευρώ, αφού η γυναίκα είχε μόλις βγει από το σπίτι της, και για ένα κινητό τηλέφωνο.

Όπως λέει ο γιος της στην εκπομπή "Πολύ μπλα μπλά", τη γυναίκα βρήκαν αιμόφυρτη στην είσοδο της πολυκατοικίας οι γείτονες οι οποίοι φώναξαν αμέσως το ΕΚΑΒ.

Η μητέρα του δημοσιογράφου υποβλήθηκε σε πολύ δύσκολο χειρουργείο 13 ωρών, ενώ έμεινε δυο μέρες στην εντατική αφού η κατάσταση της κρίθηκε κρίσιμη.

Η μητέρα του νεαρού δημοσιογράφου νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ομιλίας καθώς έχουν σπάσει τα περισσότερα οστά του προσώπου της. Εν τω μεταξύ, ο ένας εκ των δύο κακοποιών συνελήφθη ενώ για το δεύτερο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Read more...

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑ!


Από iskra.gr και Αμύνεσθαι πέρι πάτρης

Το νομοσχέδιο για τον τεμαχισμό της ΔΕΗ, στα πρότυπα του ΟΣΕ και της ΔΕΠΑ, θα παρουσιάσει σήμερα στο Υπουργικό Συμβούλιο, η Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη.

Σύμφωνα με αυτό, το δίκτυο μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας, θα διαχωριστεί από τη ΔΕΗ, δημιουργώντας μια νέα θυγατρική. Στην εταιρεία αυτή, θα ενσωματωθεί και ο Διαχειριστής του Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΣΜΗΕ), ο λειτουργός και διαχειριστής του δικτύου με άλλα λόγια.

Η λειτουργία της αγοράς, θα γίνεται...
από ένα νέο ανεξάρτητο όργανο, στο οποίο θα συμμετέχουν από κοινού το Δημόσιο, σε ποσοστό 51% και αναλογικά στο υπόλοιπο 49% οι ιδιώτες ηλεκτροπαραγωγοί.

Ο σχεδιαζόμενος τεμαχισμός της ΔΕΗ, είναι σίγουρο πως ανοίγει το δρόμο, για την ιδιωτικοποίηση σημαντικού τμήματος της εταιρείας. Ως γνωστόν, οποιαδήποτε δημόσια επιχείρηση διαθέτει μεταξύ άλλων και κλάδους που δεν είναι ιδιαίτερα κερδοφόροι. Ο τεμαχισμός, διαχωρίζει ουσιαστικά τις κερδοφόρες από τις μη κερδοφόρες δραστηριότητες, δηλαδή τα φιλέτα από τα κόκκαλα, δίνοντας τα πρώτα βορά στους ιδιώτες!

Μάλιστα, το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, «συμπίπτει» με συγκεκριμένα γεγονότα.

Πρώτον, έρχεται μια ημέρα μετά την προσφυγή της Κομισιόν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, εναντίον της Ελλάδας, για τη «ρύθμιση Αλογοσκούφη», που απαγορεύει στους ιδιώτες να κατέχουν ποσοστό άνω του 20% σε εταιρείες στρατηγικού χαρακτήρα .

Δεύτερον, έρχεται μια εβδομάδα μετά, την ανακοίνωση από την τρόικα (της οποίας η Κομισιόν αποτελεί στυλοβάτη), των σχεδίων για την εκποίηση δημόσιας περιουσίας συνολικής αξίας € 50 δις!


Μάλιστα, προ ημερών σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο Πρόεδρος της ΔΕΗ, Α. Ζερβός, ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο πώλησης της συμμετοχής (κατά 51%) του Δημοσίου στη ΔΕΗ, έριξε το μπαλάκι στην Κυβέρνηση, λέγοντας πως πρόκειται για «πολιτικό θέμα».

Από τη μεριά τους οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, δείχνουν αποφασισμένοι να μην αφήσουν να περάσει, κανένας σχεδιασμός ιδιωτικοποίησης της εταιρείας. Για το σκοπό αυτό, εναερίτες της ΔΕΗ, κατέλαβαν συμβολικά από χτες το βράδυ, τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Χαλκοκονδύλη, υψώνοντας ένα τεράστιο πανό. Η ΓΕΝΟΠ –ΔΕΗ, κάνει λόγο για ένα «πρώτο μήνυμα σε όσους σχεδιάζουν την περαιτέρω μετοχοποίηση».


***


ΕΨ: Αν δεν "πέσουν κεφάλια", η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ θα περάσει. Η ΔΕΗ είναι η πιο κερδοφόρα επιχείρηση του κράτους και μετά τον ΟΤΕ που ξεπουλήθηκε στην γερμανική Telecom, αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο των ευρωπαίων και εγχώριων νταβατζήδων. Να είστε βέβαιοι ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Χρόνια προσπαθούν να απελευθερώσουν την αγορά ενέργειας στην Ελλάδα αλλά για να την πετύχουν πρέπει να διαλυθεί η ΔΕΗ και να ιδιωτικοποιηθούν οι απαραίτητοι πόροι της: μονάδες παραγωγής με τα σχετικά αποθέματα λιγνίτη και το δίκτυο παροχής.

Read more...

Μ(πίζνες) Κ(αλά) Ο(ργανωμένες) ......

Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Από Οι Αγγελλοι των Ελλήνων

"Το Σάββατο το πρωΐ πηγαίνοντας να πάρω τον ηλεκτρικό, διαπίστωσα ότι υπήρχε απεργία. Αναζήτησα ΤΑΞΙ αλλά πριν προλάβω να επιβιβαστώ, άκουσα να με καλούν με το όνομά μου και γύρισα.

Είδα μία γνωστή μου κοπέλα που είχα να την δω περίπου τρία χρόνια. Οδηγούσε ένα αρκετά ακριβό αυτοκίνητο, με κάλεσε να μπω μέσα αφού με ρώτησε πού πηγαίνω και εφ όσον ήταν η διαδρομή που θα ακολουθούσε κι εκείνη.

Γνωρίζοντας το οξύ οικονομικό της πρόβλημα, με ξάφνιασε το αυτοκίνητό της .... και η άνεση της.

Μου είπε ότι έχει πιάσει μια «πολύ καλή και εξαιρετικά καλοπληρωμένη δουλειά » και ότι άλλαξε και σπίτι. Μου είπε ότι μένει σε ένα ακριβό προάστιο, πράγμα το οποίο με ξάφνιασε επειδή ήξερα ότι έμενε σε ένα νοικιασμένο μικρό σπιτάκι σε υποβαθμισμένη περιοχή και τα έβγαζε πολύ δύσκολα πέρα, μεγαλώνοντας μόνη της ένα παιδί, μάλλον «αγνώστου πατρός» με τη βοήθεια των γονιών της από την επαρχία. Επιπλέον μην έχοντας τυπικά προσόντα, ήταν μακροχρόνια άνεργη. Έβρισκε κακοπληρωμένες δουλειές και για μικρό χρονικό διάστημα.

Το φάσμα της ανεργίας ήταν περισσότερο απειλητικό από ποτέ, όταν γνώρισε ανθρώπους που την σώσανε.

Τη ρώτησα που δουλεύει, δυσκολεύτηκε πολύ να μου απαντήσει, έκανε έναν πρόλογο σχετικό με κάποιες οικογένειες μεταναστών που είχαν βοηθήσει κάποτε κάποιοι κοινοί μας γνωστοί (κάποτε πριν πολλά χρόνια όταν η παράνομη μετανάστευση δεν είχε εξελιχθεί σε μάστιγα), λέγοντας μου ότι εκείνη αυτό το έκανε «επάγγελμα».

Η απάντηση ήταν αυτή που υποψιαζόμουνα: Μέσω κάποιου γνωστού, επειδή τα κυκλώματα είναι πολύ κλειστά, βρήκε δουλειά σε ΜΚΟ! Εκεί οφείλει και τη σημερινή οικονομική της άνεση! Της κολλάνε και ένσημα επίσης!

Την ρώτησα τι ακριβώς κάνει στη νέα της δουλειά και μου απάντησε ότι εργάζεται για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών, υπερασπίζονται λαθρομετανάστες, ό,τι και να έχουν κάνει και σε συνεργασία με άλλη ΜΚΟ προσπαθούν να τους βγάλουν έγγραφα ασύλου ακόμα και σε αυτούς που δεν δικαιούνται άσυλο!!!!! Απίστευτο αλλά αληθινό!!!

Σκοπός τους είναι να μένουν όσο γίνεται περισσότεροι λαθραίοι μετανάστες στην Ελλάδα γι αυτό κινούν τα νήματα προς κάθε κατεύθυνση για να μην απευλάνονται!!! Γιατί έτσι η χρηματοδότηση μεγαλώνει όσο μεγαλώνει το κύρος της ΜΚΟ.!!! Την ρώτησα από πού βρίσκονται αυτοί οι οικονομικοί πόροι και μου απάντησε ότι δεν ξέρει αυτή, μόνο «τα μεγάλα κεφάλια» της κάθε ΜΚΟ.

Την ρώτησα πόσοι εργάζονται σε αυτή την επιχείρηση και μου απάντησε ότι δεν είναι πολλοί γιατί δεν συμφέρει να πληρώνει η ΜΚΟ πολλούς, έτσι θα μειωθούν και οι δικές τους απολαβές. Στην απορία μου «πώς συγκεντρώνουν κόσμο» για να προβάλλουν τις απαιτήσεις τους» απάντησε γελώντας:

«Ποιος κόσμος; Μόνο κάποιοι χαζοί έρχονται που πιστεύουν ότι πραγματικά καταπιέζονται οι παράνομοι μετανάστες. Έχουμε δημοσιογραφική κάλυψη κι έτσι μπορεί να ακουστούν τα αιτήματά μας.»!

Ρώτησα αν δουλεύουν για λογαρισμό τους και οικονομικοί μετανάστες που διαμένουν στην Ελλάδα και μου απάντησε καταφατικά, όχι μόνο εκεί αλλά και σε άλλες ΜΚΟ!

Μου είπε ότι εργάζεται για δυο - τρεις ώρες την ημέρα, αμοίβεται πάρα πολύ καλά, το μόνο το ότι έχει ένα μικρό μειονέκτημα η δουλειά αυτή: πρέπει να πηγαίνει σε επαρχίες, όπου της πούνε!!!
Με απορία ρώτησα που ακριβώς και τι κάνει και μου απάντησε ότι πηγαίνουν στη Μυτιλήνη, στον Έβρο, στα σύνορα με την Αλβανία και γενικά σε όσα μέρη συλλαμβάνουν παράνομους μετανάστες.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε πάει Πελοπόννησο για τις«ανάγκες» της δουλειάς της. Η δουλειά τους είναι να δημιουργούν κλίμα αρνητικό για την αστυνομία με σκοπό να μην μπορεί να κάνει την δουλειά της όπως ορίζει ο νόμος και ταυτόχρονα κλίμα συμπάθειας προς τους λαθραίους μετανάστες.

Μου είπε και κάτι συγκλονιστικό:

Όποτε είναι εφικτό έχουν μαζί τους και άτομα που μιλάνε αραβικά και αυτά τα άτομα συνεννοούνται με τους λαθρομετανάστες και τους καθοδηγούν τι ακριβώς να κάνουν προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι. Αυτοί τους καθοδηγούν να δηλώνουν Παλαιστίνιοι!! Για να αιτήσουν άσυλο!

Όταν τελείωσε η εξομολόγηση την ρώτησα αν έχει τύψεις απέναντι στηχώρα της και στο παιδί της το ίδιο, το οποίο όταν μεγαλώσει θα της καταλογίσει ευθύνες για την καταστροφή της Ελλάδας. Μου απάντησε ότι αν είχε κάποια άλλη σίγουρη δουλειά , δεν θα έμπλεκε με αυτούς. «Αλλά πρέπει κι εγώ κάπως να ζήσω».

Την ρώτησα γιατίδεν αγωνίζεται για να απαλλαγεί η Ελλάδα από αυτή την πληγή που ονομάζεται λαθρομετανάστευση, να δημιουργηθεί σωστή μεταναστευτική πολιτική, ώστε αυτοί που θα μείνουννα ζουν και να εργάζονται σαν άνθρωποι με χαρτιά εργασίας και όχι ελληνική ιθαγένεια δια γεννήσεως και να υπάρχει δουλειά και για όλους τους Έλληνες πρωτίστως. Μου απάντησε ότι έχω απόλυτο δίκιο, αλλά δεν υπάρχει ΜΚΟ για δικαιώματα των Ελλήνων κι εκείνη μου επανέλαβε ότι «πρέπει κάπως να ζήσει».

Μου τόνισε ότι χάρη στη νέα της δουλειά ζει σε ένα προάστιο απαλλαγμένο από κάθε λογής περιθωριακούς και λαθρομετανάστες κι έτσι δεν κινδυνεύει καθημερινά όπως στο παλιό της σπίτι καιτο παιδί της θα μεγαλώσει με Ελληνόπουλα!!!!

Αυτό είναι και το πιο εξοργιστικό από όλα!

Με άφησε στον προορισμό μου με την παράκληση να μην αναφέρω πουθενά ό,τι είπαμε, ιδιαίτερα το όνομά της, το οποίο της υποσχέθηκα και συνέχισε ενώ εγώ είχα μείνει κάγκελο μετά από όλα αυτά, τα οποία ήξερα βέβαια, μέσα από τα ιστολόγια, αλλά πραγματικά είναι συγκλονιστικά όταν ακούς να τα λένε άνθρωποι που είναι μέσα στα πράγματα.

Read more...

Το ΥΠΕΞ απομάκρυνε τον Θ. Οικονόμου από το Ελληνικό Προξενείο Κορυτσάς

Από Βορειοηπειρώτης

Το Υπουργείο Εξωτερικών Ελλάδος δεν μπόρεσε να αντέξει τον πονοκέφαλο που προκαλούσε με την πατριωτική του στάση ο μέχρι χθες Γενικός Πρόξενος Κορυτσάς Θεόδωρος Οικονόμου και αποφάσισε την ανάκληση του, λίγους μήνες πριν ολοκληρωθεί η θητεία του. Οι δηλώσεις του κ. Οικονόμου στην επετειακή εκδήλωση των 20 χρόνων της Ομόνοιας στην Κορυτσά, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στην Αλβανία. Ο όρος Βόρειος Ήπειρος που χρησιμοποίησε και η παρότρυνση του να δηλώσουν την Ελληνική καταγωγή στην ερχόμενη απογραφή πληθυσμού, «δαιμόνισε»πολλούς φορείς στην Αλβανία ενώ εξηγήσεις από τον Έλληνα πρέσβη στα Τίρανα ζήτησε και το ΥΠΕΞ Αλβανίας αφού η Κορυτσά δεν θεωρείτε μειονοτική περιοχή.

Ο πρέσβης Πάζιος «άδειασε» τον πρόξενο, λέγοντας ότι οι δηλώσεις του είναι προσωπικές και δεν εκφράζουν την Αθήνα ενώ δήλωση στήριξης υπέρ του κ. Οικονόμο έκανε η πολιτική οργάνωση των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου «ΟΜΟΝΟΙΑ».


Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βορειοηπειρώτη» ο κ. Οικονόμου θα παραμείνει στην Αθήνα ενώ δεν αποφασίστηκε ακόμα ο αντικαταστάτης του.


ΕΨ: Να υποθέσουμε λοιπόν ότι το σιχαμερό ελληνικό ΥΠΕΞ θεωρεί τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου... Αλβανούς!

Read more...

Σκίζει τα καλσόν της Τρόικας ο θίασος του Γιωργάκη

Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011


Θυμάστε την σκηνή από τον Κόκκινο Οκτώμβρη του Τom Clansy όπου οι Ρώσοι ναύτες πανηγυρίζουν πιστεύοντας ότι ο καταδυμένος κυβερνήτης τους πολεμά τους Αμερικανούς. Φυσικά την ίδια στιγμή ο Ramius όχι μόνο δεν μάχεται αλλά παραδίδει το ρωσικό υποβρύχειο στο αντίπαλο στρατόπεδο.

Αυτό το σενάριο μοιάζουν να έχουν επιλλέξει οι επικοινωνιολόγοι της κυβέρνησης στην τελευταία τους υπερπαραγωγή με πρωταγωνιστές τον Γιωργάκη και τον θιάσο του.

Έτσι λοιπόν, στην συνέντευξη τύπου μετά την τελευταία συνάντηση με τους ελεγτές της Τρόικας, ο  Πεταλωτής, σε ρόλο αγανακτισμένου κυβερνητικού εκπροσώπου δήλωσε ότι:


«Η συμπεριφορά των εκπροσώπων της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, κατά τη σημερινή (11/02) τους συνέντευξη, ήταν απαράδεκτη. Τους ζητήσαμε να βοηθήσουν και τιμάμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας. Δεν ζητήσαμε όμως από κανέναν να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας. Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν τον ρόλο τους. Και αυτό θα το καταστήσουμε σαφές σε όλους τους εταίρους μας».

«Έχουμε ανάγκη αλλά έχουμε και όρια. Και τα όρια της αξιοπρέπειάς μας δεν τα διαπραγματευόμαστε με κανέναν. Εντολές παίρνουμε μόνο από τον ελληνικό λαό», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ακόμη, η κυβέρνηση επανειλημμένως έχει τοποθετηθεί για την ανάγκη αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου, με όρους διαφάνειας, ώστε αυτή να συνεισφέρει στην ανάπτυξη αλλά και στη μείωση του δημόσιου χρέους. Επ' αυτού έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις καθώς και λεπτομερής σχεδιασμός σε βάθος πολλών ετών. Είναι προφανές βέβαια ότι η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει εκποίηση δημόσιας γης. Εξ ίσου προφανές είναι ότι για τη λήψη αυτών των αποφάσεων μόνη αρμόδια είναι η ελληνική κυβέρνηση» Όμως ο Πεταλωτής δεν ήταν μόνος του! Ολόκληρη η πράσινη κουστωδία των σκληροτράχηλων "Βρώμικων Χάρρυ" έπιασε το ίδιο βιολάκι:

 Την έντονη αντίδραση τους για το περιεχόμενο και το ύφος των εκπροσώπων της Τρόικας εξέφρασαν ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης και ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας.

Την ίδια ώρα, ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, επισήμανε ότι: «οι εκπρόσωποι της τρόικας, ξεπέρασαν τα όρια. Τα όσα είπαν, χθες, είναι απαράδεκτα και αποδοκιμαστέα.  Τελεσιγραφικές υποδείξεις και εντολές για το πώς θα αξιοποιηθεί η περιουσία του ελληνικού δημοσίου, η περιουσία του ελληνικού λαού, δεν δεχόμαστε από κανένα.  Και από κανένα, δεν δεχόμαστε να κουνά το δάκτυλο του στον ελληνικό λαό, μέσα στο σπίτι του. Να το κουνάνε στα δικά τους σπίτια». (πηγή)


Σιγά τα αίματα ρε καραγκιόζηδες, γιατί θα γελάει μέχρι και ο Charles Bronson μεσα από το μνήμα! Όλα αυτά που ζητάει σήμερα η Τρόικα περιγράφονται αναλυτικά στο Μνημόνιο που υπέγραψε η κυβέρνηση πριν ένα χρόνο. Αλλά ένας χρόνος είναι αυτός,... που να τα θυμούνται σήμερα οι εθνικοί μας γελωτοποιοί, και ας προπαθεί μάταια ο Παπακωσταντίνου να τους τα υπενθυμίζει με ραβασάκια. Το χθεσινό ραβασάκι του Παπακωσταντίνου που περιγράφει αναλυτικά το νέο πρόγραμμα αντιλαικής γυμναστικής εδώ.

Περιμένουμε και την δεύτερη σκηνή τούτης της κωμωδίας όπου τα παπαγαλάκια των τσοντοκάναλων θα τους πλέκουν το εγκώμειο των πατριωτών και των υπερασπιστών του λαικού δικαίου! Αλλά έτσι είναι, τους έχει συνηθίσει στα εύκολα ο λαός μας και ξέρουν ότι δεν χρειάζεται να σφιχτούν πολύ εκεί στην Ιπποκράτους για να τα μπαλώνουν.

Φυσικά πέρα από τους θεατρινισμούς τα νομοσχέδια έχουν ήδη δρομολογηθεί στα αρμόδια υπουργεία...
ΕΨ

Read more...

Το Αμερικανοεβραικό λόμπυ στην Ελλάδα για συμφωνία μεταφοράς του φυσικού αερίου του Ισραήλ

Ταχύτατες είναι οι κινήσεις των Ισραηλινών για την εκμετάλευση του φυσικού τους αερίου. Η Ελλάδα ήταν εξ αρχής ο πρωταρχικός στόχος του Ισραήλ και της αμερικανικής εταιρείας ενέργειας Nobel Energy, ως ο μοναδικός διαύλος εισαγωγής του προιόντος στην Ευρώπη μέσω αγωγού. Ειδάλως θα πρέπει να επιλλεγεί η πιο ακριβή μέθοδος υγροποίησης του φυσικού αερίου και η μεταφορά του με τανκερ.

Την στιγμή που οι Αμερικανοί και το Ισραήλ κινούνται ταχύτατα και μεθοδευμένα, εντελώς... "τυχαία" ο μεγάλος ανταγωνιστής τους, η Αίγυπτος και η εθνική της εταιρία, θα βρίσκονται υπό την δύνη του κυκλώνα για αρκετό ακόμη καιρό.

Read more...

Το εγχειρήδιο των Αιγύπτιων διαδηλωτών σε κάθε άλλο παρά αυθόρμητη εξέγερση παραπέμπει

Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

Από τις πρώτες ημέρες των διαδηλώσεων στην Αίγυπτο οι διαδηλωτές ήταν εφοδιασμένοι με εγχειρήδιο οδηγιών που ανέλυε τους στόχους και τις τακτικές που έπρεπε να χρησιμοποιήσουν.

Δεδομένου ότι η εξουσία μεταφέρθηκε στα χέρια του στρατού δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε αν μετά από λίγα χρόνια μάθουμε ότι στρατός και Ισλαμιστές συνεργάστηκαν με τους Αμερικανούς για να ρίξουν τον Μουμπαρακ μέσω ενός "πράσινου πραξικοπήματος". Αυτά δε τα δίγλωσσα εγχειρήδια παραπέμπουν σε αμρικανικό δάκτυλο...

Όπως και να έχει η ύπαρξη τους υποδηλώνει ότι η εξέγερση ήταν καλά οργανωμένη και όχι μια αυθόρμητη αντίδραση στα γεγονότα της Τυνησίας - μια εξήγηση που δεν πείθει ούτε τους πιο αδαείς! 


Read more...

Ο Σαράντος Καργάκος για την ανθελληνική προπαγάνδα των Νενέκων του ΣΚΑΙ και την απαξίωση του πατριωτισμού

Read more...

Οι υποτακτικοί του Μπόμπολα καταστούν την άρνηση καταβολής διοδίων παράβαση του ΚΟΚ, και την "λαθρεπιβίβαση" πλημμέλημα

Στο βασίλειο της μεταπολιτευτικής Ελλάδος μάθαμε ότι βασιλεύει η αδράνεια και η κωλυσιεργία! Όταν όμως θίγονται τα συμφέροντα του μονάρχη, οι υποτακτικοί της βουλής επεμβαίνουν άμεσα και με οποιονδήποτε τρόπο για να τα διασφαλίσουν.

Στην προκειμένη περίπτωση δεν πέρασε παραπάνω από ένας μήνας από την διόγκωση των αντιδράσεων για τα διόδια και το καθεστώς κινήθηκε άμεσα για να προστατεύσει τα συμφέροντα της Ελλακτωρ η οποία βγάζει το ψωμί της από την συγκεκριμένη επιεικώς καταχρηστική δραστηριότητα (αναλυτικά σε παλαιότερη ανάρτηση).

"Σε κάθε περίπτωση, η μη πληρωμή διοδίου, σημειώνει η τροπολογία, βεβαιώνεται από την αρμόδια αστυνομική υπηρεσία και συνεπάγεται για τον παραβάτη την επιβολή του διοικητικού προστίμου 200 ευρώ και τη δυνητική επιβολή των διοικητικών μέτρων της αφαίρεσης άδειας ικανότητας οδηγού, άδεια κυκλοφορίας και κρατικών πινακίδων οχήματος για 20 ημέρες." (πηγή)

Επιπλέον, παρότι επί δύο δεκαετίες  οι εκάστοτε καθεστωτικές κυβερνήσεις θεωρούν ότι η λαθραία είσοδος στην Ελλάδα δεν είναι παράνομη, σχεδιάζουν να μετατρέψουν σε πλημμέλημα (!!!) την "λαθρεπιβίβαση" στα μέσα μαζικής μεταφοράς που κάποτε τιμωρούταν με ένα απλό πρόστιμο. Δηλαδή, κράτηση μέχρι και 3 ημέρες, και φυσικά τα οποια νομικά επακόλουθα.

Όσο για τους 300 καθεστωτικούς καραγκιόζηδες, αναμένουμε ποιοι εξ αυτών θα ψηφίσουν αυτό το εκτρωματικό νομοσχέδιο! Για τους ψευτοπατριώτες δεν υπάρχει αμφιβολία αφού έχουν ήδη πάρει θέση και προπαγανδίζουν υπέρ των συμφερόντων του βαρώνου αναμασώντας την καραμέλα της κομμουνιστικής απειλής και το παραμύθι με την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς! Αλλά και οι αυτοδιαφημιζόμενοι σοσιαλιστές του ΠΑΣΟΚ τύπου Κουρουμπλή, ή οι ξαναγεννημένοι πατριώτες τύπου Καμμένου, τι θα πράξουν άραγε;

Αλήθεια, αν βουλευτής δεν πληρώσει εισητήριο, προαστεύεται από την βουλευτική ασυλία; Μήπως ο υπουργός από τον νόμο περί ευθύνης υπουργών; Που είσαι ρε κωλοτούμπα να υπερασπιστείς τα δικαιώματα των πολίτων με την ίδια θέρμη που τάχθηκες προ λίγων εβδομάδων κατά της εμπλοκής της δικαστικής εξουσίας στην τιμωρία των εγκλημάτων των πολιτικών; Τότε που σου έκλειναν το μάτι εκ των άνω δεξιών σου εδράνων;

Τέλος θα ήθελα να σχολιάσω την προσπάθεια που καταβάλεται να ταυτιστεί το κίνημα ενάντια στις εταιρίες Διοδίων με την Αριστερά. Η προσπάθεια αυτή έμπρακτο δείγμα του τρόπου με τον οποίο λειτρουργεί το σύστημα της προπαγάνδας που μετατρέπει κάθε δικαιολογημένη αντίδραση της κοινωνίας σε ιδεολογικό αγώνα της Αριστεράς ώστε να τις σχετίσει με ακραίες ιδεολογίες που απορρίπτει οι πλειονότητα του ελληνικού λαού. Με αυτόν τον τρόπο ο λαός υπο την ψευδαίσθηση της ιδεολογικής τάχα "ηγεμονίας", τάσσεται με το πλευρό της ... "αδύναμης" κυβέρνησης που προσπαθεί να αμυνθεί ενάντια στους τάχα "παντοδύναμους" Αριστερούς. Μόνο που την ψευδαίσθηση της δύναμης της Αριστεράς την παρέχει την οργανώνει και την καλύπτει το ίδιο το κράτος!

ΕΨ

Read more...

Πολιτικό Άσυλο: Τα χάλια της Κύπρου, σε λίγο καιρό και στην Ελλάδα!

Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011

 Με τον νέο νόμο Παπουτσή για την διεύρυνση παροχής Πολιτικού Ασύλου, σκηνές όπως η σημερινή από την Κυπρικακή καθημερινότητα, θα γίνουν καθημερινό φαινόμενο και στην Ελλάδα.


"Στη Λάρνακα, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν έξω από το Επαρχιακό Γραφείο Ευημερίας, όπου συγκεντρώθηκαν από τις 08.30 το πρωί περισσότεροι από 100 Παλαιστίνιοι αιτητές πολιτικού ασύλου με τα παιδιά τους.

Οι αιτητές διαμαρτύρονται επειδή η Βουλή δεν ενέκρινε το επίδομα που λαμβάνουν με αποτέλεσμα να μην πάρουν χρήματα για τον Ιανουάριο του 2011. Όπως ισχυρίστηκαν οι Παλαιστίνιοι έπρεπε να παραλάβουν τα επιδόματα για τα παιδιά τους πριν από δέκα μέρες αλλά επειδή δεν έχουν πάρει τίποτε ακόμα, τα παιδιά πάνε στο σχολείο χωρίς χρήματα για να αγοράσουν τροφή από τα κυλικεία. Προειδοποίησαν μάλιστα ότι εάν μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα δεν τους καταβληθεί το επίδομα θα αναγκαστούν να αποσύρουν τα παιδιά τους από τα σχολεία.

Εκπρόσωποι του Γραφείου Ευημερίας συνομίλησαν με τους διαμαρτυρόμενους και διευθέτησαν ώστε ομάδα Παλαιστινίων να ανέβουν στα γραφεία για να συζητήσουν το θέμα. Ωστόσο λίγο μετά τις εννέα το πρωί δεύτερη ομάδα διαμαρτυρομένων ανέβηκε από τις σκάλες στον τρίτο όροφο όπου βρίσκεται το Γραφείο Ευημερίας.

Οι διαμαρτυρόμενοι προσπάθησαν να απωθήσουν τους αστυνομικούς με πολιτική περιβολή, που φρουρούσαν την είσοδο του Γραφείου Ευημερίας και ένας από αυτούς χτυπήθηκε στο πρόσωπο. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακ

ας για προληπτικούς λόγους. "

Πηγή  


Οι άεργοι Παλαιστίνιοι λαθρομετανάστες επιδοτούνται 100% από το Κυπριακό κράτος!
Τι άλλο θα ακούσουμε;

ΕΨ

Read more...

Στην Κερατέα ο ορδές του Μπόμπολα βγήκαν παγανιά... με το χέρι στην σκανδάλη!

Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011Η φωτογραφία προέρχεται από τα χθεσινά επεισόδια που διαδραματίστηκαν όταν δυνάμεις της αστυνομίας επιχείρηρησαν μέσα στην Κερατέα για να πραγματοποιήσουν έλεγχο και σύλληψη σε σπίτι κατοίκου της περιοχής. Σύμφωνα με αλλες πληροφορίες βρέθηκαν μολότοφ και άλλα έφελεκτα υλικά στην γύρω περιοχή.

Μόνο οι κάτοικοι είναι σε θέση να γνωρίζουν αν στις τάξεις τους έχουν παρεισφρήσει εξτρεμιστικά στοιχεία των Εξαρχείων. Όπως και να έχει όμως η παράνομη δράση της Αστυνομίας και της κυβέρνησης είναι φυσικό να προκαλεί τις αντιδράσεις των ντόπιων.

Τα γεγονότα που ακολούθησαν είναι όμως απαράδεκτα και ειδικά όταν αστυνομικός με πολιτικά στρέφει το όπλο του απευθείας εναντίον άοπλων πολιτών!!! Όχι στραμμένο στον αέρα για εκφοβισμό σε περίπτωση που απειλούταν η σωματική του ακεραιότητα αλλά σε ευθεία βολή!

Κανείς δεν έμαθε τίποτα από την περίπτωση του Κορκονέα;

Εγώ πάντως στην θέση των κατοίκων, θα διαδήλωνα εκεί που τους πονάει! Έξω από το σπίτι του υπαίτιου για την κατάσταση, τον οποίο  όλοι γνωρίζουμε, και όχι έξω από τα δικά τους σπίτια! Να μάθουν στην Εκάλη και την Πολιτεία τι εστί δακρυγόνο!

ΕΨRead more...

Behind Egypt´s Uprising - Πίσω από την "εξέγερση" της Αιγύπτου (video)

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011

Λίγα συνομωσιολόγια για την "εξέγερση" της γειτονικής Αιγύπτου.

Read more...

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΑΝΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ

ΕΨ: Ενα καταπληκτικό κείμενο από το Hellenic Revenge

Το πρωινό της εκδίκασης στο Συμβούλιο της Επικρατείας, της μεγαλύτερης προδοσίας στην ιστορία του νεότερου Ελληνισμού (Λαθρονομοσχέδιο), η παρέα των παιδιών που αγωνιούσε και αγωνιζόταν νομικά για την Ελλάδα, μαζί με τους δύο δικηγόρους νοιώθανε πολύ μόνοι.


Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με τις τεράστιες επιδοτήσεις, τα μεγάλα νομικά μυαλά και τον πατριώτη Σαμαρά ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΥΣΑ.


Το ΛΑΟΣ με το κανάλι του, τις συλλογές υπογραφών, τους φοβερούς του δικηγόρους και τους πατριώτες μεταφορείς καφέδων των βουλευτικών γραφείων ΑΦΑΝΤΟ.


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΙΩΠΗΛΗ κι ΑΔΙΑΦΟΡΗ.


Οι διάφοροι παρεπιδημούντες ΣΤΟΚΟΙ καλούσαν τον κόσμο να πάει στην Σχολή Ευελπίδων για ένα δικαστήριο που δεν έγινε. Κι αυτοί σε ΠΛΗΡΗ ΑΡΜΟΝΙΑ με τους κολλητούς τους του Αντωνάκη παίζανε το παιχνίδι του συστήματος.


Έξω από το Δικαστήριο 30 όλοι κι όλοι υποψιασμένοι μαζεύτηκαν μέσω του facebook, η Ελληνική Γροθιά και μερικοί ξώφαλτσοι που δεν πιστεύανε ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη λειτουργεί. ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΗΛΘΕ!


Όλοι οι συστημικοί πατριώτες κατακρεουργήθησαν μαζί με τον Αλεβιζάτο σύνοικο του Παυλόπουλου, κολλητό του Μπεγλίτη και του Ραγκούση και έδειξαν ξεκάθαρα ότι το θέμα του Λαθρονομοσχεδίου ήταν κάτι για το οποίο είχαν κάθε δικαίωμα να φωνάζουν, να βγάζουν πύρινους λόγους στην Βουλή, να μαζεύουν υπογραφούλες και ψηφαλάκια, αλλά ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΟΜΙΜΟ που θα αποδείκνυε την αντισυνταγματικότητα και την ανθελληνικότητα του Λαθρονομοσχεδίου. Η Νέμεσις ήλθε και ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ και μας έδειξε και εμάς κάτι ακόμα: ότι στο παιχνίδι αυτό που μπάλα είναι ο ελληνικός λαός, οι αντιρατσιστές είναι οι κακοί μπάτσοι και οι συστημικοί πατριώτες οι καλοί μπάτσοι. Είναι όμως όλοι τους ΜΠΑΤΣΟΙ!


Χωρίς χρήματα, χωρίς καμία υποστήριξη, χωρίς Συνταγματολόγους και καθηγητές Πανεπιστημίου, απλά με την προσευχή του πατριωτικού δικτύου που κτίζεται τα τελευταία 2 χρόνια με κάθε διαθέσιμο μέσο, μακρυά από κόμματα και ομαδούλες, οι 2 αφανείς δικηγόροι ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΝ ψευτοκαθηγητές της Νομικής, ψευτοσυνταγματολόγους που το παίζουν υπουργοί, Σύριες στριπτιζέζ που οι προηγούμενοι τους δώσανε πτυχίο Πολιτικού Επιστήμονα - μην χέσω - και κατάφεραν αυτό που οι 3.000 Έλληνες εκείνο το κρύο βράδυ του Φλεβάρη ζητούσανε έξω από την Βουλή.


Όλα αυτά μας διδάσκουν ένα πράγμα: ότι πια ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΗΓΕΤΕΣ ΟΥΤΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ!


Ευχαριστούμε τους δύο δικηγόρους, ευχαριστούμε όσους τους στήριξαν και μία υπενθύμιση προς τους ένστολους ανώτατους, οι οποίοι με θαυμαστή δουλικότητα έσπευσαν να εκτελέσουνε τις οδηγίες μιας προδοτικής κυβερνήσεως: ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ!


Ο Βενιζέλος είναι ένας μπούλης που τον πείσανε ότι είναι πολιτικός και ποιος ξέρει και πως έγινε Συνταγματολόγος με τα ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ που νομοθετεί. Εσείς όμως κύριοι ΔΩΣΑΤΕ ΟΡΚΟ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ! ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΒΕΙ.....Γευτείτε λοιπόν τα προνόμια που σας δίνουν οι βαθμοί σας, για όσο καιρό είστε εν ενεργεία, διότι για το μέλλον σας, με το που θα αποστρατευτείτε, θα αποφασίσει Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.


Οι δύο δικηγόροι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ τους. Υπάρχει ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα δικηγόρων πίσω τους που ασχολείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με εσάς.

***

ΕΨ:  Εχω τις επιφυλλάξεις μου ως προς την τοποθέτηση για την αδιαφορία της Χρυσής Αυγής μιας και ο Μιχαλολιάκος είχε την αξιοπρέπεια να υποβάλει την παραίτηση του από το Δημοτικό Συμβούλιο σε περίπτωση που επικυρωθεί η αντισυνταγματικότητα του λαθρονόμου από την Ολομέλεια. Επιπλέον οι ενέργιες τους στον Άγιο Παντελέημονα έχουν επιφέρει αποτελέσματα.

Πάντως πρέπει να παραδεψθώ ότι δύο σημεία της υπόθεσης μου προκαλούν άφθονο γέλιο!

Πρώτων, το γεγονός ότι το αντισυνταγματικό λαθρονομοσχέδιο ήταν επινόηση ενός εκ των κορυφαίων ... συνταγματολόγων της χώρας. Του Ν. Αλεβιζάτου και της επιδοτούμενης ΜΚΟ του! Τόσα φράγκα και ούτε ένα συνταγματικό νομοθέτημα δεν κατόρθωσαν να συντάξουν οι φωστήρες των πανεπιστημίων μας! Αν οι συνταγματολόγοι μας γράφουν το Σύνταγμα στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, τι ελπίδα έχουμε εμείς οι ... θνητοί;

Ο δεύτερος λόγος είναι ακόμη πιο απολαυστικός! Γνωρίζετε ποιον λόγο προβάλλουν οι βουλευτές του ΛΑΟΣ για να δικαιολογήσουν την παντελή αδράνεια τους στο θέμα της προσφυγής; Ότι δεν προλάβαιναν λόγο φόρτου εργασίας και υποχρεώσεων της βουλευτικής τους ιδιότητος!

Αυτοί δεν ήταν που δήλωναν ότι η απόδοση της ιθαγένειας ήταν το πιο σημαντικό ζήτημα του αιώνα για το Γένος μας; Αυτοί δεν δήλωναν ότι ο κίνδυνος που εγκυμονεί το μεταναστευτικό είναι πιο σημαντικός ακόμη και από τις οικονομικές εξελίξεις τις οποίες τώρα επικαλούνται ως εμπόδιο στις νομικές πρωτοβουλίες που ποτέ δεν πήραν! Και μην μου πει κανείς ότι δεν είναι αρκετά εφυείς οι βουλευτές του Καρατζαφέρη για να αντιληφθούν ότι με τα λόγια στην Βουλή δεν θα έβγαινε τίποτα, και ότι μόνο δια της νομικής οδού θα μπορούσαν να επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρά ταύτα δεν είχαν ... ΧΡΟΝΟ οι υπερπατριώτες για να ακολουθήσουν την μοναδική οδό που έτρεφε σοβαρές πιθανότητες επιτυχίας!

Τέλος, για τον Σαμαρά και τους υπόλοιπους αναγεννημένους ''καμμένους'' πατριώτες ουδέν λόγος!

Το θέμα των ''μπάτσων'' χωρά πολύ συζήτηση και θα πρέπει να ασχοληθούμε εκτενώς στο μέλλον.

Read more...

Λαθροπροπαγάνδα και φιλοσκοπιανα εκτρώματα από το ΚΟΝΤΡΑ

Η γνωστή συνταγή, 3 ανεγκέφαλες μοντέλες μας τα πρίζουν για τον ρατσισμό των Ελλήνων και αραδιάζουν ένα κάρο ψέμματα!Φαίνεται πως το Κόντρα εντάχθηκε για τα καλά στα προγράμματα προπαγάνδας EQUAL! Είναι ζεστό το χρήμα.;

Πάμε τώρα στο επόμενο στημένο βίντεο όπου η Βαλλιανάτου συνομιλεί με τον Πάυλο Βοσκόπουλο του Ουρανίου Τόξου λες και βρίσκονται μαζί για ... πρώτη φορά! Καλέ δεσποινίδες αφήστε τώρα τους πληθυντικούς και τις ευγένιες!

Τόσο ανοικτά φιλοσκοπιανή προπαγάνδα δεν έχουμε ξαναδει σε ελληνική εκπομπή.ΕΨ

Read more...

Ο Κοροβέσης σε ρόλο ... κυβερνητικού εκπροσώπου;

Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011


Είναι διασκεδαστικό να βλέπει κανείς τους δήθεν αριστεριστές να αποκαλύπτουν τις βαθιά συγγενικές τους παθογένειες με τα κέντρα εξουσίας μέσω της υιοθέτησης της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ.

Γράφει λοιπόν ο Περικλής Κοροβέσης στην Ελευθεροτυπία όπου κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ ως δουλέμπορους:

"Το σύνθημα «νομιμοποιήστε όλους τους μετανάστες εδώ και τώρα» δεν βοηθάει σε τίποτα στην επεξεργασία μιας δίκαιης μεταναστευτικής πολιτικής που θα σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Οι απεργίες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν στρέφονται εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής, αλλά εναντίον των εργαζομένων που τα χρησιμοποιούν, ενώ μειώνουν την κίνηση στα μαγαζιά. Ποια θα μπορούσε να ήταν η εναλλακτική λύση για αυτά τα ουτοπικά συνθήματα και τις μάταιες ενέργειες; "

Καταρχήν μια απορία: Πως είναι δυνατόν να μιλά για απεργία ένας άνθρωπος που δεν έχει εργαστεί ποτέ, πέρα από την συγγραφή λιγοστών ιδεολογημάτων;

Πέραν τούτου, είναι εμφανές ότι την κρίσιμη στιγμή οι επαγγελματίες επαναστάτες της Αριστεράς καλούνται να υιοθετήσουν την ρητορική του κυβερνώντος κόμματος που επιδιώκει πρώτων την κατάργηση του Δουβλίνο ΙΙ, ώστε η Ελλάδα να γίνει πραγματικός δίαυλος εισροής στην Ε.Ε., αλλά και την πάταξη των απεργίων. Είναι λοιπόν άκρως υποκριτικό για κάποιον να κατηγορεί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για λαθρεμπορία όταν οι ας τις πούμε προτάσεις  του συμφωνούν με την πολτική τους και αν εφαρμοστούν θα συμβάλουν στην άυξηση της λαθρεμπορίας ανθρώπων!

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές τα κόμματα εξουσίας συσστρατεύουν τους βαθυστοχαστές της Αριστεράς.

Σε ένα άρθρο χωρίς εμφανή θέση και ειρμό ο Περικλής μας καταλλήγει:

"Το Δουβλίνο 2 στην ουσία στρέφεται εναντίον της Ελλάδας, μετατρέποντάς την σε «χωματερή» για τους μετανάστες με προορισμό την Ευρώπη. Η Ελλάδα de facto πρέπει να καταργήσει αυτή την εγκληματική συνθήκη -το ίδιο ζητάει και ΟΗΕ- και να ανοίξει τα σύνορα για τους μετανάστες. Οι χώρες του Βορρά δεν εφαρμόζουν αυτή τη συνθήκη και δεν στέλνουν πίσω τους μετανάστες που έρχονται από την Ελλάδα. Και αυτό που δεν είναι γνωστό σε μας είναι πως, κάθε τόσο, ένα πρωτοσέλιδο ή μια τηλεοπτική εκπομπή μεγάλης τηλεθέασης παρουσιάζει την Ελλάδα σαν χώρα βασανιστηρίων και απάνθρωπης συμπεριφοράς. Και αυτό έχει καταστροφικές συνέπειες για τον τουρισμό. Δεκάδες χιλιάδες Σκανδιναβοί ακυρώνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα."

Ο Κοροβέσης γνωρίζει καλά την δυσφήμιση που επιδιώκουν να επιφέρουν οι δήθεν ανθρωπιστές σκανδιναβικής προελεύσεως διότι οι οι εγχώριοι συνεργάτες τους δεν είναι άλλο από τους συντρόφους του ιδίου του συγγραφέα. Βέβαια οι εν λόγω εκπομπές έχουν ελάχιστη ακροαματικότητα στο εξωτερικό, πέρα από τους κύκλους των δικηγορίσκων και των ψευδοπροοδευτιστών. Και αυτό λοιπόν το επιχείρημα του Κοροβέση αποτελεί ακόμη έναν "μπαμπούλα" δίχως αντίκρυσμα.

ΕΨ

Read more...

Ρόμπα οι ανιστόριτοι προπαγανδιστές του ΣΚΑΙ! (βίντεο)

Read more...

Oι μετανάστες, οι λαθρομετανάστες και ο Νεοκλής Συλικιώτης.

Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

Από το Αντίσταση

ΕΨ: σημειώστε ότι οι προσφυγοποιημένοι μουσουλμάνοι έποικοι του ΑΚΕΛ δεν είναι καν οικονομικοί λαθρομετανάστες διότι ουδείς εξ αυτών εργάζεται. Κάθονται όλοι την ημέρα και ζουν από τις κρατικές επιδοτήσεις που υπερβαίνουν τα 2000 ευρώ καθαρό εισόδημα τον μήνα. Επιπλέον για κάθε περίπτωση πολλαπλασιάστε τουλάχιστον επί 5 διότι ο κάθε δήθεν πρόσφυγας φέρνει και την οικογένεια του.

***

Του Ευαγόρα Αχαιού
Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης

...Η εκ των υστέρων παραχώρηση της υπηκοότητας στον λαθρομετανάστη, (όπως κάνει ο κ. Συλικιώτης στην Κύπρο) δεν διαγράφει την παρανομία της λαθραίας εισόδου και της μη τήρησης των νόμιμων διαδικασιών εισόδου, απεναντίας την επιβραβεύει και στέλλει το μήνυμα στον κάθε τεμπέλη μουσουλμάνο που επιζητά άνετη ζωή, χωρίς κόπο, να παρατήσει τη χώρα του και να μας κουβαληθεί.

Φυσικά εδώ στη Κύπρο, στη γή που οι κυβερνώντες, με μαθηματική ακρίβεια και με μεγάλη προσπάθεια προσπαθούν να μετατρέψουν σε νέα Παλαιστίνη, με την πολιτική του ευέλικτου προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, που εφαρμόζει ο μεγάλος μουσουλμανοπροσφυγοπατέρας Υπουργός Εσωτερικών, η μουσουλμανοπροσφυγοεργατομητέρα Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, τους οποίους επικροτεί και υποστηρίζει ο ακούραστος χειροκροτητής Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, η αγία Τερέζα από το Αυγόρου και όλοι οι άλλοι δημοκρατικοπατέρες, δημοκρατικομητέρες, μουσουλμανολάγνοι, θολοκουλτουριάρηδες, αριστεριστές νεοσοφιστές και ψευτοδημοκράτες της δεκάρας και του πεντοσέλινου, είναι ακριβώς να μπερδεύουν τις έννοιες μετανάστης και λαθρομετανάστης μεταξύ τους ώστε να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο, να τον διατηρούν σε αντιπαράθεση, χωρίζοντας τον σε υποστηρικτές και πολέμιους των μεταναστών με απώτερο σκοπό τη συγκράτησή τους στο κομματικό πολιτικό μαντρί.

Στην προσπάθεια τους να υπερασπιστούν τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες (μια και τους έφεραν αυτοί οι ίδιοι, αφού τους δόλωσαν με τα μεγάλα επιδόματα των χιλιάδων ευρώ τα οποία κάποτε για όλους αυτούς τους κουβαλητούς ήταν άπιαστο όνειρο), τους έδωσαν τον ορισμό “αυτοί που έρχονται από τα κατεχόμενα” , τους ανάμειξαν με τους νόμιμους μετανάστες, τους Έλληνες, τους Κοινοτικούς, τους Ρώσσους, τους Ουκρανούς κλπ και τους έριξαν εκ του πονηρού στο ίδιο καζάνι με τους λήπτες δημοσίου βοηθήματος για να καταστήσουν τον έλεγχό τους προβληματικό αν όχι αδύνατον.
Αν και τα τρία τελευταία χρόνια (είπε ο μεγάλος μουσουλμανοπροσφυγοπατέρας της Κυπριακής Δημοκρατίας κατά την εκπομπή του ΡΙΚ1 Μέρα-Μεσημέρι, την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011), “έχουμε μια ραγδαία μείωση αυτών που έρχονται από τα κατεχόμενα, εντούτοις αυξάνονται οι αναγνωρισμένοι πρόσφυγες”.

Συγκεκριμμένα, “το 2008 (είπε), από 5,500 που ήρθαν από τα κατεχόμενα, από αυτούς οι 2,500 ήταν αιτητές ασύλου και οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες, οι οποίοι είτε απελάθηκαν είτε είναι αιτητές ασύλου. Από τη στιγμή που κάποιος είναι αιτητής ασύλου δεν είναι λαθρομετανάστης και αν αναγνωριστεί είναι πρόσφυγας αναγνωρισμένος”.

Εμμέσως, πλήν σαφώς ο Υπουργός Εσωτερικών παραδέχτηκε ότι, οι 5,500 κουβαλητοί μουσουλμάνοι που πέρασαν από τα κατεχόμενα στα ελεγχόμενα από την Κυπριακή Δημοκρατία εδάφη το 2008, ήρθαν λαθραία αφού δεν τήρησαν της νόμιμες διαδικασίες εισόδου και αντί να απελαθούν κλωτσηδόν αυτοστιγμής όπως άρμοζε, τους δόθηκε το δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση ασύλου, να σπιτωθούν, να ταϊστούν, και να παίρνουν μηνιαίο επίδομα για να έχουν να ξοδεύουν κατά τη διάρκεια των εν Κύπρω διακοπών τους, (οι καϋμένοι !!!), μέχρι να εξετασθεί η αίτησή τους.

Η λογική που κουβαλεί ο κ. Συλικιώτης και οι περί αυτόν ομοϊδεάτες του ότι οι καϋμένοι οι Παλαιστίνιοι δεν έχουν πατρίδα και κινδυνεύουν στις χώρες που ζουν (ας μη διαφεύγει ότι σήμερα ζουν σε αραβικές χώρες που έχουν την ίδια γλώσσα, την ίδια θρησκεία και την ίδια κουλτούρα μαζί τους), σε συνδυασμό με τα μεγάλα επιδόματα που τους παραχωρούνται, είναι απόλυτα λανθασμένη γιατί έδωσε και συνεχίζει να δίνει αρνητικά μηνύματα στην κοινωνία μας, πολύ δε περισσότερο σε όλους αυτούς τους μουσουλμάνους που εκμεταλεύονται την κατάσταση για να κουβαληθούν, να ζητήσουν πολιτικό άσυλο και να ζήσουν πλουσιοπάροχα σε βάρος του Κυπριακού ελληνισμού.

Προσπάθησε να θολώσει ξανά τα νερά ο κ. Συλικιώτης λέγοντας πως από τους 5,500 κουβαλητούς Παλαιστίνιους μουσουλμάνους το 2008, οι 2,500 ήταν αιτητές ασύλου και οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες που απελάθηκαν.

Απόφυγε έντεχνα όμως να πεί για πόσους μήνες η συνάδελφός του Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, η κ. Σωτηρούλλα Χαραλάμπους έδινε επίδομα από το υστέρημα του Κύπριου φορολογούμενου στους υπόλοιπους 3,000 που “απελάθηκαν”.
Να μη μας πει όμως, γιατί δεν γίνεται πιστευτός πλέον, ότι υπήρξε έστω και ένας από τους 5,500 κουβαλητούς του 2008 που μόλις πέρασε τα οδοφράγματα της ντροπής και ήρθε δεν υπόβαλε αίτηση πολιτικού ασύλου.

Τώρα, αν τελικά οι 3,000 απελάθηκαν ή όχι, να μας επιτρέψειο κ. Συλικιώτης να το αμφισβητήσουμε γιατί ο ίδιος είπε πως, “για να απελαθεί κάποιος θα πρέπει να μείνει στα κρατητήρια από μερικές μέρες μέχρι μερικές βδομάδες διότι αν δεν έχει ταξιδιωτικά έγγραφα πρέπει να αποταθεί στην πρεσβεία του ή στη διπλωματική αποστολή, που δεν έχουν όλες οι χώρες στην Κύπρο, για να αποκτήσει ταξιδιωτικά έγγραφα ”.

Είναι άξιον απορίας πάντως, πως αυτός, Υπουργός Εσωτερικών, αποδέχεται αιτήσεις για πολιτικό άσυλο από πρόσωπα που δεν διαθέτουν ταξιδιωτικά έγγραφα τα οποία να επιβεβαιώνουν τα στοιχεία που δηλώνουν στην αίτηση πολιτικού ασύλου.

Λάρνακα
Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011.

Read more...

ΑΚΕΛ: Δεν είναι πρόβλημα η αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού από τους μετανάστες

Από το ΕΛΑΜ

Την Τετάρτη 02 Φεβρουαρίου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Ενώπιον του Λαού" ο υπουργός Εσωτερικών κ. Συλικιώτης, έκανε την διαπίστωση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση χρειάζεται τους μετανάστες για να καλύψουν την μείωση του γηγενούς ενεργού πληθυσμού. Επίσης πρόσθεσε πως αυτό δεν πρέπει να μας φαίνεται άσχημο, καθώς είναι πολύ φυσικό να έρχονται μετανάστες οι οποίοι μετά από κάποια χρόνια θα "γίνουν" Κύπριοι και θα "ενσωματωθούν" στην κυπριακή κοινωνία.

Επιτέλους το ΑΚΕΛ, μέσω του Υπουργού Εσωτερικών, έχει παραδεχθεί ποιος είναι ο τελικός σκοπός του. Καταρχάς διαφαίνεται η εξυπηρέτηση προς το κεφάλαιο από την "αντικαπιταλιστική" κυβέρνηση του ΑΚΕΛ, καθώς ενδιαφέρεται αποκλειστικά για την μη μείωση του ενεργού πληθυσμού, ακόμα και αν αυτό σημαίνει την εθνολογική και φυλετική αλλοίωση του Ελληνισμού της Κύπρου. Αντί να στηριχθούν οι πολύτεκνες οικογένειες και να δοθούν περισσότερα κίνητρα για την αύξηση των γεννήσεων, προτιμάται η φθηνότερη λύση "εισαγωγής" δεκάδων χιλιάδων μεταναστών, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Η μεγαλύτερη όμως παραδοχή ήταν πως σιγά σιγά, οι επί μακρόν παραμένοντες στην Κύπρο, θα αποκτήσουν την κυπριακή υπηκοότητα και θα μπορούν να ψηφίζουν στις κυπριακές εκλογές. Βλέπει λοιπόν το ΑΚΕΛ τους μετανάστες, ως την μελλοντική δεξαμενή ψηφοφόρων, η οποία θα το στηρίξει σε πολύ μεγάλο βαθμό, λόγω της χαλαρότητας με την οποία τώρα τους αντιμετωπίζει.

Το ΑΚΕΛ λόγω ιδεολογίας, δεν ενδιαφέρεται στην διατήρηση του ελληνισμού στην Κύπρο. Αυτό που ενδιαφέρει τους "κομμουνιστές" με τις "καπιταλιστικές" τσέπες, είναι η εσαεί και με κάθε κόστος παραμονή τους στην εξουσία.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), το κίνημα που ανέδειξε το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδια των κυβερνώντων, για την ήπια "γενοκτονία" του ελληνικού πληθυσμού.


Κωνσταντίνος Δημητρίου
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Read more...