Προσκλητήριο σε λαθρομετανάστες να εργαστούν στην Ελλάδα απηφθυνε ο υπουργός Εργασίας

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011

Σημείωμα ΕΨ:  Η Ανεργία στους νέους στην Ελλάδα σήμερα υπερβαίνει το 40%!!! Όλοι αυτοί οι νέοι λαθροεργάτες που θα δουλέψουν; Mήπως ως... οδηγοί ταξί;;; (!!!)

Μας κυβερνά μια παράνομη κυβέρνηση προδοτών που επιβραβεύει ανοικτά την παρανομία. Ανατρέψτε τους!!!


Από το Antinews

Mιλώντας σήμερα στη διακομματική επιτροπή του κοινοβουλίου για τη μελέτη του μεταναστευτικού ζητήματος ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης, είπε:

 «…προβληματιζόμαστε θετικά προς την κατεύθυνση σύνδεσης της εργασίας με την προσωρινή παραμονή όσων μεταναστών βρίσκονται σε καθεστώς μη απομάκρυνσης»…

Όταν η όλη Ελλάδα συζητά το θέμα της παράνομης διακίνησης λαθρομεταναστών, όταν αυξάνονται τα κρούσματα βίας και οι ληστείες από αλλοδαπούς με Καλάσνικοφ είναι – σύμφωνα με τον Αρχηγό της Αστυνομίας – καθημερινό φαινόμενο, ο κ. Κουτρουμάνης απευθύνει προσκλητήριο σε λαθρομετανάστες για να έρθουν στη χώρα μας να…εργαστούν.

Όπως ήταν φυσικό η «πρόσκλησή» του αυτή προκάλεσε την άμεση αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ Αθανάσιου Νάκου ο οποίος επισήμανε τον κίνδυνο να μετατραπεί το μέτρο σε προσκλητήριο μεταναστών.

Ο κ. Κουτρουμάνης απάντησε ζητώντας να σταματήσει η υποκρισία με τις επιχειρήσεις σκούπα κατά των μεταναστών και ότι θα πρέπει μετά την ταυτοποίησή τους από την αστυνομία, να μπαίνουν σε καθεστώς μη απομάκρυνσης που θα έχει προσωρινό χαρακτήρα…

Τι νόημα θα έχει το μέτρο αυτό αν μετά τη λήξη της προσωρινής τους άδειας, οι άνθρωποι αυτοί θα ξαναγυρίσουν σε καθεστώς παρανομίας, ρώτησε ο κ. Νάκος προτείνοντας τη σταδιακή απέλαση των μεταναστών.

«Το μέτρο της εξάμηνης παραμονής, θα κάνει τη χώρα μας πόλο έλξης λαθρομεταναστών» σχολίασαν και άλλοι βουλευτές

Ο κ. Κουτρουμάνης απάντησε ότι το υπουργείο πρέπει να προχωρήσει και στην έκδοση Προεδρικού Διατάγματος όπου θα προβλέπει τη δυνατότητα να εργαστούν όσοι μετανάστες βρίσκονται σε καθεστώς μη απομάκρυνσης από τη χώρα, καθώς αυτή η κατηγορία αλλοδαπών «θα στραφούν στην εγκληματικότητα για να ζήσουν»…

Και σαν να μην έφτανε αυτό προανήγγειλε την έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης με την οποία θα μειώνονται σε 120, από 200 που είναι σήμερα, τα απαιτούμενα ένσημα για την άδεια παραμονής…

Read more...

Ζητούν την ενεργοποίηση του νόμου για τις κάμερες ώστε να αποτραπούν οι προπηλακισμοί πολιτικών

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2011"Φασίζουσα ακροδεξιάς προσέγγισης βία" ...

"Ανοχή μεταξύ ακροδεξιών και αναρχικών"

Τελικά αυτή η κωμική κυβερνηση δεν παύει να μας καταπλήσει με την γελοία προπαγάνδα της που σπιλώνει δίχως ίχνος στοιχείου τον εθνικιστικό χώρο.

"Φασιστικά στοιχεία" ήταν οι ηλικιωμένες κυρίες με κριτήριο της ελληνικές σημαίες που κρατούσαν; Θα τρομοκράτησαν φαίνεται τον κύριο ... Τέντε, εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

"Αναρχικοί" ήταν τα 15χρονα χουλιγκάνια που τόσες εβδoμάδες κινητοποιήσεων δεν έχουν πετάξει ούτε μια μολότοφ; Θυμάστε την βροχή των μολότοφ των Δεκέμβρη του 08;

Από την άλλη, εκ φύσεως, ο κ. Οικονόμου είναι φυσικό να μην είδε ουδεμία φασίζουσα τάση στην στάση που τήρησε η ΕΛ.ΑΣ. στο Σύνταγμα όλες αυτές τις ημέρες, με καταιγισμό δακρυγόνων και ξύλο εις βάρος ειρηνικών διαδηλωτών. 

Η πραγματικότητα είναι ότι από την αρχή και καθόλη την διάρκεια των κινητοποιήσεων η Αστυνομία έχει τον ΑΠΟΛΥΤΟ έλεγχο της κατάστασης. Τα 300 πιτσιρίκια που πετούν πέτρες αποτελούν υπόθεση 5 λεπτών για να μαζευτούν από τα ΜΑΤ. Όμως τους παρέχεται χώρος για δράση διότι αποτελούν χρήσιμο εργαλείο στα χέρια της αστυνομίας ώστε να διαλύονται οι μεγάλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και να "μένει ο κόσμος στο σπίτι".

Πιστεύει λοιπόν ο κ. Οικονόμου ότι η άλλη πλευρά επιζητά νεκρό... θαρρείς και κινδυνεύει η ζωή των πολιτικών από τις ντομάτες και τα γιαούρτια!

Οι κάμερες δεν αποτρέπουν κουκουλοφόρους από το να δημιουργούν επεισόδια. Αποτελούν ένα ακόμη μέτρο εκφοβισμού ενάντια στον απλό πολίτη που θέλει να διαμαρτυρήθει για τα αίσχη τα οποία έχουνβ επιφέρει οι πολιτικές πρακτικές δεκαετιών.

Όμως οι δηλώσεις των αξιωματούχων υποδηλώνουν και κάτι ακόμη...

Όταν έπεφτε νεκρός ο Μανώλης Καντάρης και τόσοι άλλοι Έλληνες από χέρια των αλλοδαπών εγκληματιών, ουδείς ευαισθητοποιήθηκε να προτείνει την χρήση καμερών για την προστασία των αθώων πολιτών του κέντρου. Αδιαφορία πλήρης!

Τώρα όμως που θίγονται σε προσωπικό επίπεδο οι πολιτικοί, τα πράγματα αλλάζουν!

Είναι προφανές το πόσο "ανεξάρτητη" από την πολιτική εξουσία είναι η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα!

ΕΨ

Read more...

Τέρμα ο Έλληνας οδηγός ταξί!

Όποιος έχει χρησιμοποιήσει ταξί σε ξένες πόλεις της Ευρώπης και των ΗΠΑ, γνωρίζει καλά ότι οι οδηγοί είναι όλοι μετανάστες από υποανάπτυκτες χώρες της Ασία και της Αφρικής.

Αν περάσει το νομοσχέδιο του άθλιου Ραγκούση για την απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξί, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα η αγορά θα έχει κατακλυστεί από μεγάλες εταιρίες που θα προσλαμβάνουν φθηνούς οδηγούς από τις ορδές των λαθρομεταναστών που έχουν κατακλύσει την επικράτεια.

Τέρμα λοιπόν και το επάγγελμα του Έλληνα ταξιτζή. Θα βρεθεί κανείς που θα προβάλει καμία σοβαρή αντίσταση στο ξεπούλημα της χώρας ή θα αφήσουμε το ΠΑΣΟΚ να τα ισοπεδώσει όλα;

ΕΨ

Read more...

Κινεζική εισβολή στον τομέα της Ενέργειας

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011


Τις "ευκαιρίες" που δημιουργούνται μέσα από την στρατηγική του μνημονίου για την απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα έρχονται να εκμεταλευτούν οι ξένοι επενδυτές με πρωτεργάτες τους Κινέζους.

Στα έργα ΑΠΕ η Κινεζική Pekin Bank έχει δημιουργήσει fund με στόχο να χτυπήσει την κατασκευή της φωτοβολταικού πάρκου 200 MW στην Β. Ελλάδα. Η ΔΕΗ έχει ήδη υπογράψει στρατηγική συμφωνία με την κινεζική Sinovel Wind Energy για την κατασκευή εφάμιλου αιουλικού πάρκου. Επιπλέον η People's Bank of China δημιουργεί fund για να εξαγοράσει μεγάλο ποσοστό του πακέτου μετοχών της ΔΕΗ, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι πως η αναμενόμενη διείσδυση εξ ανατολάς, συμβαδίζει με την πολτική που χαράζει η Τρόικα με δεδομένο ότι ελέγχεται πλήρως από τα δυτικά τραπεζικά κέντρα αποφάσεων; Ως γνωστόν η Κίνα διατηρεί τεράστια συμφέροντα στις αφρικανικές χώρες που πλήττονται από τις υποκινούμενες κοινωνικές αναταραχές. Παρά ταύτα δεν έχει προβάλλει αντιδράσεις ενάντια στην στρατηγική που σίγουρα αποσταθεροποιεί τις χώρες επιρροής.

Είναι πιθανό ότι υπό αυτές τις συνθήκες, μια πιθανή εδραίωση της Κινεζικής παρουσίας στην Ελληνική οικονομία προσφέρεται από την Δύση ως αντάλλαγμα για την πιθανή απώλεια Κινεζικών επενδύσεων σε αφρικανικές χώρες που τείνουν να αποτελέσουν την βασική εναλλακτική πηγή φυσικού αερίου για την Ευρώπη στο κοντινό μέλλον η οποία θα την αποδεσμεύει από την Ρωσία.

Όσο για τις επιπτώσεις μια τέτοιας κίνησης στην ελληνική αγορά ενέργειας, πέραν της απώλειας ελέγχου της εγχώριας παραγωγής ενέργειας, το κινεζικό μοντέλο επιβάλλει την επάνδρωση των επιχειρήσεων με εισαγώμενο φθηνό εργατικό δυναμικό από την Κίνα. Επιπλέον μέσω του ελέγχου στρατηγικών επενδύσεων η Κίνα αποκτά γεωπολιτικό ρόλο στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο. 

ΕΨ

Read more...

Κάλεσμα για διαμαρτυρία και αντίσταση ενάντια στα λαθροπανηγύρια του Δήμου Αθηναίων

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011

ΑΘΗΝΑ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ 6ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Από τον Απρίλιο μέχρι και σήμερα , στο 6ο διαμέρισμα , ο μακάβριος κατάλογος των νεκρών Ελλήνων (που επιτρέπουν τα ΜΜΕ να ανακοινωθούν) μακραίνει , μεγαλώνει ενώ ο κατάλογος των Ελλήνων θυμάτων ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου είναι ατέλειωτος.
Αρχής γενομένης από την 3η Σεπτεμβρίου με τον Μ.Καντάρη που σκοτώθηκε από Αφγανούς, , συνεχίζοντας με τον παππού που σκοτώθηκε από Αιγύπτιους , στην 3η Σεπτεμβρίου και Πιπίνου αφού ξυλοκοπήθηκε μαζί με την γυναίκα του, μέσα στο σπίτι τους, φτάνουμε στο 26χρονο παλληκάρι που μαχαιρώθηκε και πέθανε από αφρικανούς στην Λέσβου και Πόρου στην Κυψέλη. Όλοι οι θάνατοι μέσα σε 3 μήνες.
Και να μην ξεχάσουμε και έναν Ρουμάνο που κυκλοφορούσε για μισή ώρα στην Αριστοτέλους κρατώντας το κομμένο κεφάλι της συντρόφου του.

Και εμείς , οι Έλληνες πολίτες, κοιτάμε , τρομοκρατημένοι, αηδιασμένοι και ανήμποροι μια αστυνομία , άπραγη, αδρανή, διακοσμητική να παρακολουθεί αυτόν τον πολυπολιτισμικό ΘΑΝΑΤΟ με δεμένα χέρια και μια κυβέρνηση να εξαγγέλλει μέτρα που ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟ να λάβει και ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, αντί να προστατεύει τα θύματα και να τιμωρεί παραδειγματικά τους θύτες, να καλύπτει με πλήρη ασυλία τους πολυφυλετικούς, λαθρομετανάστες και τους προστάτες τους αναρχικούς, αντιεξουσιαστές, μπαχαλακηδες και να τιμωρεί και να εξαθλιώνει τους λιγοστούς εναπομεναντες Έλληνες .

Μια κυβέρνηση, ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ και ένας Δήμος , που με περισσή χαρά και τιμή αποδέχονται την πρόσκληση σε αυτό το ΠΑΡΤΙ ΘΑΝΑΤΟΥ και χωρίς την παραμικρή ένδεια η ενοχή , χαριεντίζονται με τους οικοδεσπότες δολοφόνους των συμπατριωτών τους, σαν τις κοκότες στα μπαρ της Τρούμπας.

Και ερχόμαστε στη σκανδαλώδη και προκλητική συμπεριφορά του Δημάρχου και του Δημοτικού συμβουλίου που αγγίζει την πολιτική αλητεία και είναι από ανήθικη έως προδοτική. Οι εν λόγω» κύριοι» αποφάσισαν μια σειρά εκδηλώσεων στις πλατείες της Αθήνας , χωρίς να λάβουν υπ όψιν τους τους κατοίκους και τους επαγγελματίες και αποφάσισαν 5 εκδηλώσεις στην πλ. Βικτωρίας που μαστίζεται και αφανίζεται από τους λαθρομετανάστες. Μόνο μια εκδήλωση στην πλατεία του Αγ. Παύλου, μια στη πλατεία Κυψέλης ,καμία στην πλατεία Αττικής, καμία στον Αγ. Παντελεήμονα .

Το αποτέλεσμα αυτής της εγκληματικής απόφασης του Δήμου Αθηναίων ήταν να μαζεύονται σε κάθε εκδήλωση 2.000 μουσουλμάνοι στην ήδη καταδικασμένη περιοχή της Πλ. Βικτωρίας , να γκετοποιείται έτι περισσότερο και να τρομοκρατούνται οι Έλληνες χειρότερα. Το γεγονός ότι από όλη την Αθήνα μόνο στην Πλ. Βικτωρίας γίνονται 5 εκδηλώσεις υποδηλώνει την άλωση του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου από τους «νταβατζήδες» της περιοχής,ήτοι λαθροδιακινητές, λαθρομετανάστες και τους προστάτες τους αναρχικούς των καταλήψεων.

Κάθε φορά και στις 2 εκδηλώσεις που έχουν γίνει, η ώρα έναρξης ήταν στις 9 το βράδυ και οι εκδηλώσεις ξεκινούσαν από τις 6 το απόγευμα όπου, ως εκ θαύματος, όλοι οι μουσουλμάνοι ήταν παρόντες και η εκδήλωση περιφρουρούμενη από τους αντιεξουσιαστές-αναρχικούς των καταλήψεων της Αμαλίας και του Σκαραμαγκά και τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ. Και στις 2 εκδηλώσεις ούτε μία αφίσα δεν τοιχοκολλήθηκε για την ενημέρωση των κατοίκων και των καταστηματαρχών.

Αν αυτές οι κινήσεις δεν είναι εσκεμμένες και οι προθέσεις ύπουλες και εχθρικές , τότε τι άλλο μπορούμε να υποθέσουμε για τον Δήμο της Αθήνας-Ισλαμαμπάντ??? Ότι συνδράμει στην καταστροφή της περιοχής προς όφελος των μεγαλοεργολάβων όπως καταγγέλλει το ΚΚΕ η ότι πρόκειται για ΣΤΥΓΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Ελλάδας που ξεπουλάνε και διαλύουν την Χώρα αρχίζοντας από την Πρωτεύουσα , όπως καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή ??? Όταν μάλιστα , μόλις πριν ένα μήνα, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε οικονομικά κίνητρα για την επιστροφή των Ελλήνων στο ευρύτερο Κέντρο της Αθήνας που αποτελεί το 6ο διαμέρισμα, προκειμένου για την ανακατάληψη του από Έλληνες όπως ο ίδιος δήλωνε. Και μην ξεχνάμε ότι αυτός ο Δήμαρχος έχει εκλεγεί με αποχή του 70% των δημοτών της Αθήνας και με την εκδίκαση του νόμου της χορήγησης ιθαγένειας στους αλλοδαπούς να εκκρεμεί.

Το Σάββατο 18-7-2011 έχει αναγγελθεί η 3η κατά σειρά εκδήλωση παρωδία από τον Δήμο της Αθήνας.

Εγκαλούμε τον Δήμαρχο να μας εξηγήσει με ποιων την έγκριση (σίγουρα ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ) σπαταλούνται χρήματα του Δήμου για την διασκέδαση και την σίτιση λαθρομεταναστών ( αφού ο αντιδήμαρχος κος Βαρελάς μας πληροφόρησε ότι δεν υπάρχουν χρήματα ούτε καν για να πλυθούν και να απολυμανθούν οι κάδοι απορριμμάτων). Mε ποιανού την έγκριση ο Δήμος συνδράμει στην κατατρομοκράτηση των κατοίκων της περιοχής, αφού κανείς κάτοικος όχι μόνο δεν συμμετέχει σε τέτοιες εκδηλώσεις , αλλά αντίθετα παλεύει και αντιστέκεται , με ότι μέσο διαθέτει (υπομνήματα, καταγγελίες, παραστάσεις διαμαρτυρίας σε δημοτικά και διαμερισματικά συμβούλια) για την απομάκρυνση και αποσυμφόρηση της περιοχής τόσο από τους λαθρεποίκους και τους λαθροδιακινητές όσο και από τους προστάτες τους αναρχικούς των καταλήψεων και οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Ποιοι υγειονομικοί κανόνες θα τηρηθούν για το happening να μαγειρέψουν πάνω στην πλατεία, για ανθρώπους που αποτελούν ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ της πόλης μας και της χώρας μας , κατά δήλωση τόσο του Περιφερειάρχη κου Σγουρού, όσο και του Υπουργού Υγείας κ Λοβέρδου αλλά και της Νομαρχίας Αθηνών.

Οι κάτοικοι και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής της Πλ. Βικτωρίας δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ την διεξαγωγή αυτής της εκδήλωσης του Σαββάτου αλλά και της επόμενης , με το όποιο κόστος για την σωματική μας ακεραιότητα αλλά και των Καταστημάτων μας από πιθανούς βανδαλισμούς των «δημοκρατικών» αναρχικών των καταλήψεων. ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ την ύπουλη και προδοτική προσπάθεια του Δημάρχου της Αθήνας-Ισλαμαμπαντ να εμπαίξει και να βεβηλώσει την αγωνία και την απόγνωση των ελάχιστων Ελλήνων καθώς και την μνήμη των 3 νεκρών Ελλήνων , που όμως έχουν το σθένος με τόλμη και υπερηφάνεια να διεκδικούν το αυτονόητο και συνταγματικό τους δικαίωμα ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ. Και βασικά ΝΑ ΖΟΥΝΕ .

Δεν θα επιτρέψουμε στους φονιάδες των 3 Ελλήνων και τους ληστές χιλιάδων Ελλήνων να στήσουν ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ στο σπίτι των θυμάτων τους.

Η ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΟ 6ο ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ.

Κάτοικοι και επαγγελματίες 6ου διαμερίσματος.

Read more...