Αύξησαν τις αποδοχές σε αιτήματα ασύλου, υπονομεύουν τη συνοχή της ελληνικής κοινωνίας

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Από τον Ελεύθερο Κόσμο


Μάθαμε πολλά σήμερα από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή (ο υφυπουργός του έχει γίνει συλλέκτης κλούβιων αυγών και μήνυσε νεαρή γυναίκα), μετά τη συνάντησή του με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Στήριξης Ασύλου, έναν τύπο εν ονόματι Robert Visser, βασικό πιόνι των χαρτογιακάδων στην προσπάθειά τους να διαλύσουν τα ευρωπαϊκά έθνη. Η χώρα μας λοιπόν, που είχε δεχθεί και κριτική από πάνω -δεν φτάνει φαίνεται που μας κάνανε πάρκινγκ λαθρομεταναστών με το Δουβλίνο ΙΙ- για τη μη ικανοποίηση αιτήσεων ασύλου, «συμβιβάστηκε» απόλυτα και προχωρά ακάθεκτη στη δημιουργία μιας νέας τάξης φτηνgd7578991lampedusa-cpsa-holdi-4912ών εργατικών χεριών, όπως επιθυμεί το υπερεθνικό κερδοσκοπικό κεφάλαιο.

Τους νομιμοποιούν, όπως και να έχει...

Και... «θαύμα»! Το 0,5% της ικανοποίησης των αιτήσεων ασύλου, έγινε 12,5%, ώστε να μπορούν να κυκλοφορούν κάποιοι αλλοδαποί ελεύθεροι και να εγκληματούν εις βάρος των γηγενών. Α, μάθαμε και το αμίμητο: Η φωτιά στον Έβρο, οφείλεται σε εμπρησμό, για να μη γίνει κέντρο πρώτης υποδοχής μεταναστών στην περιοχή! Του το είπαν οι εμπρηστές του υπουργού; Και μάθαμε και άλλα: προχωρά με γοργό ρυθμό η διαδικασία για την κατασκευή του φράκτη στα χερσαία σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας, καθώς λήγει στις 4 Οκτωβρίου η προθεσμία υποβολής προσφορών από κατασκευαστές. Ο υπουργός δήλωσε μάλιστα ότι όσον αφορά στο άσυλο, «το κλειδί για τη νέα μεγάλη μεταρρύθμιση αποτελούν τα Κέντρα Πρώτης Υποδοχής, η δημιουργία των οποίων είναι η βασική προϋπόθεση». Αυτά που θα καίνε κάθε λίγο και λιγάκι κατόπιν προτροπών των ΜΚΟ οι λαθρομετανάστες, όπως γίνεται στη Βρετανία και στην Ιταλία...

«Ικανοποιημένοι» οι εθνομηδενιστές

Ο «Ευρωπαίος» επισκέπτης, δήλωσε: «Έχει πραγματοποιηθεί σημαντική δουλειά τους τελευταίους μήνες, βεβαίως, όμως, πρέπει και μπορούν να γίνουν προσαρμογές. Αυτό θα γίνει προσπαθώντας από κοινού, γιατί μπορεί να υπάρξουν και κάποιες διαφοροποιήσεις ή αλλαγές, γιατί το πρόγραμμα αυτό έχει ευελιξία. Από αυτά που είδα είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον. Το πρόγραμμα που έχουμε είναι διευρυμένο, καλύπτει μία δεκαετία, αλλά μπορεί ίσως να επεκταθεί και περισσότερο. Βεβαίως, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας να διανύσουμε. Όμως, τα πρώτα βήματα είναι ενθαρρυντικά. Μίλησα και με τους διευθυντές των δύο νέων Υπηρεσιών που συστάθηκαν και οι οποίοι διορίστηκαν πρόσφατα, και είναι της Υπηρεσίας Ασύλου και της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής. Πράγματι κάνουν αυτό που πρέπει, εργάζονται σκληρά για την υποδομή και την οργάνωση των υπηρεσιών τους». Και για τον εθνικό αποχρωματισμό της χώρας μας, συμπληρώνουμε εμείς... Πάντως, μια χαρά τα βρήκε με τον υπερασπιστή των εγκληματιών καταληψιών της Νομικής...

Είναι αδίστακτοι

Είναι πλέον φανερό, ότι οι κυβερνώντες και οι γραφειοκράτες της ΕΕ, μετέρχονται όλων των μέσων, προκειμένου να διαλύσουν τα ευρωπαϊκά έθνη. Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι των τοπικών κοινωνιών να αρνηθούν να φιλοξενήσουν τα κέντρα πρώτης υποδοχής και να εκφράσουν στους αρμόδιους με κάθε τρόπο, την άρνησή τους να φιλοξενήσουν τους απολίτιστους τριτοκοσμικούς που εισβάλλουν στην εθνική μας επικράτεια.

Read more...

Η Τουρκία βρυγχάται και ο Λαμπρινίδης λικνίζεται

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011Μπροστά σε αυτές τις ξεκάθαρες απειλές και πολεμικές κινήσεις ο υπουργός εξωτερικών της Ελλάδος αναμασά τα περί διεθνών θεσμών και συνεργασιών.

Ο εγκάθετος γραφειοκράτης της Ευρωπαικής Ένωσης ανέφερε:

"- Όσο αφορά τις τουρκικές προκλήσεις, ο κ. Λαμπρινίδης αντιδιαστέλλοντας την πολεμική ρητορική της Τουρκίας με την ελληνική στάση, τόνισε με έμφαση τη δέσμευση της Ελλάδας στις διερευνητικές συνομιλίες με την Τουρκία για τον προσδιορισμό της υφαλοκρηπίδας, προσθέτοντας ωστόσο ότι σε περίπτωση μη συνεργασίας της Τουρκίας, το ζήτημα θα πρέπει να παραπεμφθεί στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης."

Είναι ευρεία αποδεκτό ότι η μοναδική αποτρεπτική πολιτική που αντιλαμβάνεται η Τουρκία είναι αυτή ενός ολοκληρωτικού πολέμου. Τα διεθνή δικαστήρια και οι σαχλαμάρες του Λαμπρινίδη γίνόνται ανέκδοτα στην Τουρκία!

Αλλά και οι υπόλοιπες δηλώσεις του ευρωπαιστή λαθρομεταναστόλαγνου έχουν ιδιαίτερη σημασία:

"- Αναφέρθηκε στην ελληνική πρωτοβουλία «Ατζέντα 2014» για την αναβίωση των ευρωπαϊκών φιλοδοξιών των χωρών των Βαλκανίων, καθώς και στις περιφερειακές ομάδες συνεργασίας, όπως η Διαδικασία για τη Συνεργασία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας Εύξεινου Πόντου και το Συμβούλιο Περιφερειακής Συνεργασίας.

- Μίλησε, επίσης, για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ, εκφράζοντας την επιθυμία της Ελλάδας για επίλυση μέσω ενός «δίκαιου συμβιβασμού» και ενός ονόματος με γεωγραφικό προσδιορισμό για χρήση έναντι όλων. «Θέλουμε επίλυση του ζητήματος έτσι ώστε να μπορέσουμε να αναπτύξουμε τις τεράστιες προοπτικές της σχέσης μεταξύ των δύο χωρών, στη βάση της ευθύτητας και της ειλικρίνειας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Εξωτερικών."


Πηγή Καθημερινή

Κάποιος πρέπει να ενημερώσει τούτο το μίασμα ότι η Ιστορική αλήθεια είναι μια και αδιαπραγμάτευτη στα μάτια των Ελλήνων. Κανένας συμβιβασμός δεν χωρά προς όφελος κάποιων οικονομικών προοπτικών. Η πολιτική του ονόματος με γεωγραφικό προσδιορισμό αποτελεί ξεκάθαρη προδοσία!

ΕΨ

Read more...

Πόσο ηλίθιοι είμαστε;

Έχετε προσέξει ότι σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, οι αρμόδιοι υπουργοί διατυπώνουν την εξής ... φόρμουλα:

Μέγα το πρόβλημα,
αδυνατούμε να το αντιμετωπίσουμε μόνοι μας
έχουμε ανάγκη την... στήριξη της Ευρώπης!

Αφορμή για την παρατήρηση αυτή η παρακάτω είδηση.

 

"Καμπανάκι κινδύνου για τη δημόσια υγεία, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, έκρουσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος για τις μεταδιδόμενες ασθένειες λόγω της παράνομης μετανάστευσης, τονίζοντας ότι «ξεχασμένες ασθένεις», όπως η ελονοσία και η φυματίωση, κάνουν την επανεμφάνισή τους, ενώ το AIDS παρουσιάζει τρομακτική αύξηση στους χρήστες ναρκωτικών ουσιών.Όπως είπε ο υπουργός, το 2010 καταγράφηκε αύξηση των κρουσμάτων AIDS κατά 580%, ενώ το 2011 η αύξηση αγγίζει έως σήμερα το 1.000%. 

Οι αφορμές του πολλαπλασιασμού των κρουσμάτων του AIDS στην Ελλάδα είναι η πορνεία από μη νόμιμα εκδιδόμενες αλλοδαπές και οι σύριγγες των ναρκωτικών.Από τον Φεβρουάριο, ο υπουργός Υγείας έχει ενημερώσει όλους τους διεθνείς οργανισμούς για το πρόβλημα με τις μεταδιδόμενες ασθένειες, λόγω της παράνομης μετανάστευσης. 

«Εδώ έχουμε εμφάνιση του προβλήματος, το οποίο θα περάσει στην ελληνική οικογένεια και από την Ελλάδα με τη μεταφορά αυτών των ανθρώπων, που είναι ο στόχος τους η υπόλοιπη Ευρώπη» τόνισε ο υπουργός.Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός, σημείωσε ότι ο υγειονομικός χάρτης της Ευρώπης θα αλλάξει και αυτή η αλλαγή θα περάσει από την Ελλάδα.

«Χτυπάμε μία καμπάνα κινδύνου» τόνισε ο κ. Λοβέρδος, καθώς οι μεταδιδόμενες με τις μη μεταδιδόμενες ασθένειες συνδέονται και χρειάζεται απαραίτητα πάνω απ’ όλα η ευρωπαϊκή, αλλά και η διεθνής συνεργασία για να αντιμετωπίσουμε το θέμα."

(Πηγή: in.gr)

Τι κάνει λοιπόν η κυβέρνηση; Από την μία ενισχύει και επιβραβεύει την παράνομη μετανάστευση μαζί με τις οικονομικές δραστηριότητες που περιφέρονται γύρω από αυτήν και από την άλλη αποφυλακίζει μαζικά εμπόρους ναρκωτικών έλεω της αποσυμφόρησης των φυλακών!

Και φυσικά το "κερασάκι" της υπόθεσης είναι ότι μετά από όλα αυτά δηλώνει ανίκανη να διαχειριστεί την κρίση επιζητώντας ακόμη μεγαλύτερες παραχωρήσης εθνικής κυριαρχίας στην Ευρωπαική "ομοσπονδία". Μια προπαγάνδα την οποία μόνο ένας κουτός θα πίστευε.

Αναρωτιέμαι λοιπόν, γιατί να πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά για να συντηρούμε ένα κράτος που υπό την παρούσα κατάσταση είναι παντελώς ανίκανο πέραν από το να βάζει χέρι στους μισθωτούς και να παρακαλάει κάθε 3 μήνες για τα ψίχουλα των ευρωπαίων;

ΕΨ

Read more...

Οι άνδρες της Μ.Υ.Α.Λ.Σ. στο Ναυτοδικείο για τα συνθήματα (βίντεο)

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

Read more...

Του Σωτήρη Χιωτάκη (Πρώτο θέμα)

Θέλουμε, πραγματικά, να μηδενιστούμε; Θέλουμε η Ιστορία να αναφέρεται για εμάς όπως διαβάζουμε τώρα για τους Βαβυλώνιους; Τι μανία αυτοκαταστροφής είναι αυτή που μας έχει πιάσει;

Είναι δυνατό να δικάζουμε τους ΟΥΚάδες επειδή φώναξαν συνθήματα σε μια παρέλαση; "Ρατσιστικά", λέει, για Αλβανούς, Σκοπιανούς, Τούρκους κλπ.


Σωστά! Τα παλικάρια έπρεπε να τραγουδάνε το "Χαρωπά τα δυο μου χέρια τα κτυπώ"!


Μην τυχόν ενοχληθούν οι γυφτοΣκοπιανοί και εκτός από τον Μεγαλέξαντρο κάνουν δικό τους και τον ...Κούδα!


Μην εξεγερθούν οι Αλβανοί που βγάζουν το ψωμάκι τους στην Ελλάδα και σηκώσουν κανένα χάρτη με την Τσαμουριά μέχρι το Αγρίνιο!


Και μην τυχόν σεκλετιαστούν οι Τούρκοι που κάνουν βόλτες στο Αιγαίο και αρχίσουν τις γεωτρήσεις κοντά στα Κατεχόμενα!


Τι κατάντια είναι αυτή, Έλληνες; Τι ντροπή; Τι φρόνημα μπορείς να αξιώσεις από αυτούς τους λίγους που διάλεξαν - οι περισσότεροι - τον δύσκολο δρόμο της πρώτης γραμμής για μια πατρίδα που δεκαετίες τώρα φτιάχνει απάτριδες πολίτες;


Νιώθω αηδία για αυτούς που πήραν αυτήν την απόφαση, κανονικά οι ίδιοι θα έπρεπε να δικαστούν.


Αλλά όχι, δυστυχώς, δεν νιώθω έκπληξη... Όταν από τον πρωθυπουργό της χώρας και από σύσσωμο το γκουβέρνο ενάμιση χρόνο καλλιεργείται πόσο άχρηστοι είμαστε, πόσο χάρη μας κάνουν που μας δανείζουν, πόσο χαμηλά πρέπει να είναι η φωνή μας, όταν γύρω μας όλοι βρυχώνται, τι να περιμένεις από τρεμάμενους μήπως βρουν κανένα μπελά γραφειοκράτες;


Ναι ρε παλικάρια, να πάτε στο Ναυτοδικείο τραγουδώντας τα συνθήματα της ψυχής σας! Μην κωλώσετε, βγάλτε τον Έλληνα που ζει καταπιεσμένος από την καθημερινότητά του.


Όχι για να μισήσουμε και να ...πολεμήσουμε τους γύρω μας, προς Θεού! Αλλά για να δείξουμε ότι υπάρχουμε ακόμη...

Read more...

Το πραγματικό πρόσωπο της Κομμουνιστικής Αριστεράς

Read more...

H ανατροπή του Καντάφι και το χρυσό δηνάριο

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

Read more...

Η εξάπλωση της ευρωπαικής "αυτοκρατορίας"

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011


Μόλις εχθές, ο νέος φερόμενος ηγέτης του αυτοαποκαλούμενου εθνικού συμβουλίου της Λιβύης, Mustafa Abdul Jalil, αγκαλιά με το σημαία-σύμβολο της Αγγικής ηγεμονίας, ανακοίνωνε ότι το νέο πολίτευμα της χώρας θα βασίζεται στο ήπιο Ισλαμ.

Μια ημέρα αργότερα και μην έχοντας κλείσει ακόμη 2 εβδομάδες από την ανατροπή του Καντάφι, οι ηγέτες της Αγγλίας και της Γαλλίας κατεύθασαν στην Τρίπολη για να εορτάσουν την επιτυχία της επιχείρησης... υπό τον ήχο των όπλων καθώς οι αντάρτες του εθνικού μεταβατικού συμβουλίου πολιορκούν και επιτίθονται ενάντια στις τελευταίες πόλεις που παραμένουν πιστές στον Καντάφι. Υπό την καθοδήγηση του ΝΑΤΟ φυσικά, όπως παραδέχθηκαν ανώτατοι αμερικανοί αξιωματούχοι μετά την εισβολή στην Τρίπολη.  Όλα αυτά υπό την σημαία του... ανθρωπισμού!

Ποια είναι όμως η επιχείρηση και ποίοι οι ευρύτεροι στόχοι της;

Καταρχήν είναι προφανές ότι οι ευρωπαικές δυνάμεις κρύβονται πίσω από την σκηνοθεσία των υποτιθέμενων εξεγέρσεων που συγκλονίζουν την Μεσόγειο. Μόνο ένας αφελής θα αρνούταν το αυτονόητο υπό το βάρος των στοιχείων:

Tην άμεση πολιτική και στρατιωτική υποστήριξη που παρείχε η Ευρώπη στους υποθετικά άγνωστους πραξικοπηματίες (διότι περί ετούτου επρόκειται), αλλά και την συντονισμένη τμηματική εξάπλωση των εξεγέρσεων στην ευρύτερη περιοχή. Συντονισμένη χρονικά αλλά και γεωγραφικά μιας και οι εξεγέρσεις έλαβαν χώρα σε κράτη των οποίων οι κυβερνήσεις είναι εχθρικές ή διστακτικές προς την Δύση, δίχως να επιρρεάσουν φιλικά προσκείμενες χώρες όπως την Ιορδανία. Χρονικά, διότι για παράδειγμα δύο ημέρες μετά την εισβολή των Λίβυων αναταρτών στην Τρίπολη και την ανατροπή του καθεστώτως του Καντάφι, τα ευρωπαικά μέσα προπαγάνδας έστρεψαν την προσοχή τους στον επόμενο στόχο, την Συρία. Μια ημέρα αργότερα, έχοντας πια εξασφαλίσει την προμήθεια υδρογονανθράκων από την Λιβύη, η Ε.Ε. αποφάσισε να παγώσει της εξαγωγές πετρελαίου από την Συρία. Τέλος, οι επιχειρήσεις στην Λιβύη απαιτούσαν την συνδρομή της Αιγυπτιακής στρατιωτικής ηγεσίας, εξού και πρώτα ανατράπηκε ο Μουμπάρακ. Το σχέδιο ειβολής στην Λιβύη μέσω της Αιγύπτου υπήρχε ήδη στα συρτάρια του αμερικανικού πενταγώνου από την δεκαετία του 1980.


Η εξάπλωση της σφαίρας επιρροής της Ε.Ε.

Τις δεκαετίες του 1990 και του 2000, η Ε.Ε. επεκτάθηκε ανατολικά μέσω της προσάρτησης των χωρών της πρώην ανατολικής Ευρώπης σύμφωνα με τις επιταγές "φυλάρχων" της ευρώπης, γνωστό ως και European Round table. Στην Ρωσία όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά καθώς ο έλεγχος των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας επανακτήθηκαν από το κράτος. Η άνοδος του Πούτιν στην εξουσία έθεσε τέρμα στην προς ανατολάς διεύρυνση της Ε.Ε.. Έτσι το ευρωπαικό ενδιαφέρον στράφηκε νότια.

Η ανακάλυψη τεραστίων κοιτασμάτων φυσικού αερίου παράλληλα με τα πετρέλαια της νότια Μεσογείου κέντρισε το ενδιαφέρον των ισχυρών της Ευρώπης. Τα εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν είναι τα ίδια που πέτυχαν την ανατροπή εχθρικών καθεστώτων στην ανατολική ευρώπη: οι λεγόμενες πορτοκαλί επαναστάσεις. Στην Λιβύη μάλιστα εφαρμόσθηκε το μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε στο Κοσσυφοπέδιο.

Η στροφή των ευρωπαίων ηγεμόνων προς μια διακυβέρνηση υπό το μοντέλο του ήπιου Ισλάμ αποτελεί απαραίτητο μέρος του σχεδίου διεύρυνσης της Ε.Ε. με το μοντέλο που εφαρμόζεται εδώ καικάποια χρόνια στην Τουρκία. Τα εθνικιστικά καθεστώτα αποτελούν σημαντικό εμπόδιο στα ιμπεριαλιστικά σχέδια της Δύσης. Αντίθετα το ήπιο Ισλάμ αποτελεί μια υπερεθνική ταυτότητα η οποία μπορεί να δημιουργήσει τις απαραίτητες προυποθέσεις για την ενοποίηση των προτεκτοράτων υπό τον εξωτερικό έλεγχο των ευρωπαίων προστάτιδων δυνάμεων. Δεν είναι απαραίτητο ότι τα κράτη αυτά θα γίνουν κάποια στιγμή ισότιμα μέλη της Ε.Ε. αλλά όπως εξετάζεται και στην περίπτωση της Τουρκίας, είναι πιθανό να υπαχθούν με την ιδιότητα του "privileged partner".

Ένα είναι πάντως βέβαιο. Η "εισβολή" των πρωθυπουργών της Βρετανίας και της Γαλλίας στην Τρίπολη, παραπέμει σε αντιγραφή της προσγείωσης του George Bush Jr. στον Περσικό κόλπο που συνοδεύτηκε από το γνωστό "mission accomplished". Η παρουσία τους στην γείτονα χώρα αποτελεί άσχημο οιωνό για την ευημερία και την εθνική ανεξαρτησία των χωρών της Μεσογείου. Με μια ματιά στην αντίπερα όχθη μπορεί κανείς να κρίνει τι μέλει γεννέσθαι.

ΕΨ

Read more...

Ειιδικό τέλος ακινήτων: πριν και μετά την ΔΕΘ

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011

Αφού η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κατέβασε το αφορολόγητο όριο αντικειμενικών αξιών των ακινήτων από τις 400 στις 200 χιλιάδες, τώρα σπεύδει να επιβαρύνει τους ιδιοκτήτες με νέο ειδικό τέλος ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Τι έλεγε όμως ο υπουργός οικονομικών Ευ. Βενιζέλος στα τέλη Ιουνίου για να καθησυχάσει τον κοσμάκη και να σερβίρει πιο εύκολα το μέτρο; Διακύρητε εμφατικά ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που  εξηγγειλε η κυβέρνηση μόλις δύο μήνες αργότερα. Παρακολουθήστε το βίντεο. Πρόκειται όντως για καραγκιοζιλίκια!Κάθε 2-3 μήνες το ΠΑΣΟΚ θα επιβάλει νέα χαράτσια, άσχετα από το τις υποσχέσεις που μόνο στόχο έχουν να μετριάσουν τις αντιδράσεις.

ΕΨ

Read more...

Ο Νίκος Καζαντζάκης μιλά για την Ελλάδα και την Τουρκία, την σκλαβία και την ελευθερία

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2011

Σε μια περίοδο κρίσεως όπου η Ελλάδα ξεπουλιέται και η Τουρκική ρητορική γίνεται άκρως επιθετική , καλό θα είναι να θυμηθούμε τι είχε πει ο μεγάλος συγγραφέας, Νίκος Καζαντζάκης σχετικά με το έργο του, μέσα από το οποίο πρέβαλε τον ελληνισμό με τι αρετές και τα ελλατώματα του. Σε απόσπασμα συνεντεύξεως είχε δηλώσει "στρατευμένος" στον αγώνα ενάντια στον ... Οθωμανικό ζυγό. Σε έναν αγώνα μεταξύ του καλού... και του κακού!

Τέτοιες δηλώσεις σήμερα θα χαρακτηρίζονταν ρατσιστικές, "ακραίες", ουτοπικές, "ασπρόμαυρες", μη αντικειμενικές... "εθνικιστικές" ίσως!

Και όμως αυτά τα είπε ο Νίκος Καζαντζάκης, σε μια άλλη εποχή όπου δεν κυριαρχούσε η παράνοια!Παράλληλα με την διαχρονικότητα τους σε ότι αφορά τους γείτονες εξ ανατολάς, το μήνυμα και ο αγώνας του Νίκου Καζαντζάκη μετουσιώνονται σήμερα στον αγώνα κατά της νέας ηγεμονίας που σε συνεργασία με τους εγχώριους "ευρωραγιάδες" έχουν υποδουλώσει τον τόπο μας.

ΕΨ

Read more...