'Οπως τους βολεύει...

Σάββατο, 21 Απριλίου 2012

Θυμάστε το 2010 που ψηφιζόταν η αποδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες που ο Καρατζαφέρης δεν έβγαζε κόσμο στους δρόμους για να μην προκαλέσει τάχα μου δήθεν ρήγματα στην εύθραστη οικονομική πολιτική του ΠΑΣΟΚ; Τότε η οικονομία χρησιμοποιήθηκε ως δικαιολογία για να περάσει δίχως αντιδράσεις ο λαθρονόμος.

Τότε η Οικονομία ήταν πιο σημαντική από την "ασύμμετρη απειλή" της λαθρομετανάστευσης. Στην παρούσα προεκλογική περίοδο όμως που η Οικονομία αποτελεί την καυτή πατάτα που κινδυνέυει να γκρεμίσει το κοινοβουλευτικό μας σύστημα, η λαθρομετανάστευση επιστρέφει στην κορυφή της ατζέντας του πολιτικού κατεστημένου. Συμβαίνει λοιπόν το ενετελώς αντίστροφο. Το θέμα της λαθρομεταναστεύσεως χρησιμοποιείται για να συγκαλυφθεί η οικονομική πολιτική του μνημονίου.

 Μα για πόσο χαζούς μας έχουν; ΕΨ

2 comments:

Ανώνυμος 21 Απριλίου 2012 - 4:44 μ.μ.  

αν θυμαμαι????????
250 υπογραφες πηγα στα κεντρικα του ΛΑ.Ο.Σ
ΣΤΗΝ θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Και το αποτελεσμα???
κοροιδια.......

τωρα θε σας τιμωρησω απατεωνες

τωρα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελληνόψυχος 23 Απριλίου 2012 - 11:07 μ.μ.  

Θαρρώ ότι είμεθα πολλοί στο ίδιο καράβι φίλε μου...

Θα θυμάσαι ίσως ότι ούτε η συλλογή υπογραφών θα είχα πραγματοποιηθεί αν δεν είχε προηγηθεί η πίεση μέσα από το διαδίκτυο.

Την ημέρα της ψήφισης του λαθρονόμου απεδείχθη πέρα από πάσα αμφιβολία ότι η ηγεσία του ΛΑΟΣ ήταν πέρα για πέρα ξεπουλημένη.