Οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Θανάση Λαζανά

Τρίτη, 22 Μαΐου 2012


 Άλλος ένας αθώος Έλληνας πέφτει νεκρός από τις ορδές βαρβάρων που έχουν εισβάλει στην πατρίδα μας. Ο Θανάσης Λαζανάς μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στην Πάτρα διότι 3 Αφγανοί ενοχλήθηκαν από τον σκύλο του. Μα που πως έχουν καταντήσει έτσι την Ελλάδα μας;

Ποιοι;

 Οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Λαζανά, του Καντάρη και τόσων άλλων αθώων Ελλήνων που πέφτουν θύματα της κολάσεως που οραματίστηκαν κάποιοι δήθεν "προοδευτικοί" "εξυγχρονιστές" προς χάρην του κέρδους και κατ εντολής ντόπιων και ευρωπαιστών αγάδων.

Και θύματα δεν είναι μόνο οι αδικοχαμένοι συμπατριώτες μας, αλλά και ο οικογενειάρχης που αφού υπέστη 16 αλλεπάλληλες ληστείες σκότωσε Ρουμάνο την ώρα που είχε εισβάλει στο σπίτι του στην Σπάρτη. Θύμα είναι ο ηλικιωμένος που θα περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του στην φυλακή διότι τόλμησε να υπερασπιστεί τον ευατό του ενάντια σε 2 Αλβανούς που επιχείρησαν να τον ληστέψουν.

Οι ηθικοί αυτουργοί λοιπόν είναι αυτοί που άφησαν απροστάτευτους του Έλληνες και προστατεύουν κάθε απόβρασμα που εισβάλει στο σπίτι μας, ώστε να βγάλουν δύο δεκάρες παραπάνω κάποιοι εργοδότες. 

Αυτοί που αφαίρεσαν τα ναρκοπέδια από τον Έβρο και συλλαμβάνουν τους εισβολείς στα σύνορα, όχι για να τους γυρίσουν στον αγύριστο αλλά για να διευκολύνουν την κάθοδό τους στην Αθήνα. Που αντί να υποδέχονται τους ειβολείς και υποψήφιους δολοφόνους με καταιγισμό πυρών, τους υποδέχονται με λουλούδια και δικαιώματα. Και κατόπιν, αν τους συλλάβουν δίχως χαρτιά τους αφήνουν και πάλι ελεύθερους να αλωνίζουν και να λιμαίνονται τον τόπο μας.

Τούτο συνέβη με 2 εκ των τριών δολοφόνων του Λαζανά που συνελήφθησαν προ μηνός και παρότι στερούνταν άδεια παραμονής και είχαν ιστορικό εγκληματικότητας, αφέθηκαν και πάλι ελεύθεροι.

Ο υπουργός Εσωτερικών που θέσπισε αυτή την παράβαση των ελληνικών νόμων και το εκτελεστικό όργανο που διέταξε την απελεθέρωση των Αφγανών δεν φέρουν τεράστιο μέρος της ευθύνης για τον άδικο χαμό του παληκαριού; Πότε θα κληθούν να λογοδοτήσουν όλοι αυτοί για τα εγκλήματα που έχουν διεπράξει και διαπράτουν ενάντια στον απλό Έλληνα πολίτη την πατρίδα και το μέλλον των παιδιών μας;

Για του Αφγανούς ούτε λόγος. Υπάνθρωπα ζώα που τους αξίζει μόνον μια σφαίρα στον κρόταφο.

Που είστε λοιπόν σήμερα εσείς οι πολιτικοί αρχηγοί που προ τριετίας βγάζατε μελστάλακτους λόγους στην μνήμη του νεκρού Αλέξη που είστε και εσείς.κ. Τσίπρα, κ Λαζόπουλε και λοιποί ανθρωπιστές της κάλπικης δεκάρας, που διαδηλώνατε και καίγατε την Αθήνα;

Σήμερα τηρείτε σιγή ιχθύος! Γιατί άραγε;

Μήπως διότι ο Θανάσης Λαζανάς δεν είναι γόνος πλούσιας jet setter οικογένειας και "επαναστατημένο" νιάτο, αλλά ένα λαικό παιδί από τα Κρύα Ιτεών pου δεν τα έσπαγε με τους χουλιγκάνια της θύρας 13 και δεν μπεκρόπινε στα Εξάρχεια; Ή μήπως φταίει άραγε ότι αυτή την φορά οι θύτες δεν ήταν "μπάτσοι" αλλά "προσφυγόπουλα" από το αγαπημένο σας Αφγανιστάν.

 Πως είναι δυνατόν ο ανθρωπισμός σας να είναι τόσο επιλεκτικός; Τόσο ρατσιστικός ώστε να ενδιαφέρται για τον "άμοιρο" Αφγανό φονιά και να αδιαφορεί για τον αθώο νεκρό Έλληνα; Μόνο ενας ρατσιστής μισέλληνας μπορεί να συμπεριφέρεται κατ' αυτόν τον τρόπο. Με τι μούτρα λοιπόν βγαίνετε να ζητήσετε την ψήφο του ελληνικού λαού και προφασίζεσθε ότι θα υπερασπιστείτε τα συμφέροντα και τα δίκαιά του.

Γι αυτό θα σας πάρει και τα σώβρακα η Χρυσή Αυγή. Διότι τα στελέχη της ζουν καθημερινά το μπουρδέλο που δημιουργήσατε, την στιγμή που εσείς κρύβεστε στις βίλες σας και κυκλοφορείτε με αστυνομική συνοδεία και φιμέ παράθυρα.

Ήρθε λοιπόν η ώρα που οι κάτοικοι μιας ακόμη γειτονιάς θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους. Και τώρα που θρηνούν είναι ήσυχοι. Αλλά μεθαύριο που θα σιγήσουν οι καμπάνες, θα βγουν οι καραμπίνες, και τότε θα κυνηγούν τους Αφγανούς σαν τα κοτόπουλα, και τότε ούτε οι ψευτόμαγκες με τις ασπίδες θα τολμήσουν να κατέβουν στην περιοχή.

Και εσείς οι λοιποί υποκριτές νεοέλληνες. Θα συνεχίσετε να κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου εώς ότου η τραγωδία να χτυπήσει την δική σας πόρτα, στην δική σας γειτονιά. Έως τότε θα συνεχίζετε να αραδιάζετε ψευτοπροοδευτικές αρλούμπες για ρατσιστές και νεοναζί. Μέσα σας όμως θα εύχεστε ότι το κακό θα μείνει εγκλωβισμένο στις λαικές γειτονιές, μακριά από τις δικές σας αυλές και τους δικούς σας ανθρώπους.

 ΕΨ