Πάτρα: Όταν η βία δικαιώνεται

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

Η βία είναι δικαιολογημένη όταν αποτελεί την μόνη οδό προς την δικαιοσύνη.

 Οι Πατρινοί βρίσκονταν απέναντι σε ένα κράτος που επί χρόνια παρανομεί σε ένα μείζον εθνικό θέμα. Η παράνομη και αντιεθνική πολιτική που διεξάγει το ελληνικό κράτος εις βάρος των ελλήνων πολιτών έχει επιφέρει την εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας και έχει στοιχίσει τις ζωές εκατοντάδων συμπατριωτών μας.

 Έξω από την Πειραική Πατραική η Αστυνομία ήταν παρούσα. Όχι για να προστατέψει του Έλληνες πολίτες αλλά τους Αφγανούς λαθρομετανάστες. Όχι για να επιβάλει τον νόμο και να απελάσει άμεσα του παράνομα διαμένοντες! Η αστυνομία βρισκόταν εκεί για να προασπίσει ένα καθεστώς κρατικής παρανομίας που διαρκεί δεκαετίες. Καθότι οι Αρχές και η αστυνομία παραβιάζουν τον νόμο οι Πατρινοί έπραξαν αυτό που ορίζει το Σύνταγμα για να διασφαλίσουν επιτέλους την τήρηση των νόμων.

 Ο απαράδεκτος και προκλητικός αρχηγός της Αστυνομίας Ελευθέριος Οικονόμου όχι μόνο δεν έκανε αναφορά στο ελληνικό αίμα που χύθηκε τόσο άδικα και για το οποίο φέρει και ο ίδιος προσωπική ευθύνη αλλά έκανε λόγο γα την πράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών! Οι άνθρωποι δεν έχουν ουδεμία επαφή με την πραγματικότητα!!!

 «Η πρόληψη και η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας αποτελεί αυστηρά αρμοδιότητα της Aστυνομίας σε μια συντεταγμένη Πολιτεία, όπως η ελληνική. Ας μην ξεχνάμε πως πίσω από τους αριθμούς της παράνομης μετανάστευσης υπάρχουν συνάνθρωποι μας και γι’ αυτό φαινόμενα αυτοδικίας, έλλειψης νηφαλιότητας και εκδήλωσης ακραίων και βίαιων συμπεριφορών δεν βοηθούν στην επίλυση των προβλημάτων. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να υποκαταστήσει την Ελληνική Αστυνομία».

(πηγή)

Τι έχει πράξει η Πολιτεία μέχρι σήμερα για να επιλύσει το "πρόβλημα"; Απολύτως τίποτα!

Ποια μέτρα είχε πάρει η αστυνομία ώστε να προστατέψει τον Θανάση Λαζανά;
Την απάντηση την γνωρίζουμε όλοι.

Αντιθέτως, οι Αρχές επιδιώκουν την παρουσία των λαθρομεταναστών και δεν διστάζουν να στραφούν ενάντια σε οποιονδήποτε επιχειρήσει να αντιδράσει.Όπως αποδείχθηκε στην Κερατέα, η ελληνική αστυνομία έχει πάψει από καιρού να υπακούει στο γράμμα του νόμου και απλώς προστατεύει εργολαβικά τα συμφέροντα των ισχυρών. Όποιος αμφιβάλλει ας κάνει μια βόλτα στον κοντινότερο αστυνομικό τμήμα και ας μιλήσει με αστυνομικούς. Θα διαπιστώσει ότι οι άνθρωποι ζουν στην ΚΟΣΜΑΡΑ τους!

Οι παραπάνω συνθήκες δικαιολογούν απόλυτα τις ενέργειες των Πατρινών έξω από την Περαική Πατραική που με αιχμή του δόρατος τα μέλη της Χρυσής Αυγής πέτυχαν μια μικρή νίκη σε έναν πόλεμο που μόλις τώρα αρχίζει.

Η άμεση απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από τα κτίρια της βιομηχανίας αποδεικνύει ότι το κράτος έχει την δυνατότητα να καθαρίσει την περιοχή, αλλά η πολιτική βούληση είναι αντίθετη με τα αυτονόητα αιτήματα των κατοίκων της περιοχής. Αν δεν σημειώνονταν τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Τρίτης έξω από την Πειραική Πατραική, το κράτος δεν θα είχε καμία διάθεση να απομακρύνει τους λαθρομετανάστες.

Επομένως, σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς του Οικονομόμου και πλήθους δημοσιογράφων, οι ενέργειες των Πατρινών δεν υποκαθιστούν κάποιο δήθεν κενό κρατικής εξουσίας, καθότι τέτοιο κενό ουδέποτε υπήρξε. Αντιθέτως η Πολιτεία είναι απανταχού παρούσα προωθόντας ενεργά την λαθραία μετανάστευση και επιδιώκοντας την παρουσία των λαθρομεταναστών κατά παράβαση της ελληνικής νομοθεσίας. Ουδείς λοιπόν πιστεύει πια στην κρατική κοροιδία.

Οι Πατρινοί είναι αποφασισμένοι να δώσουν άμεση και οριστική λύση στο πρόβλημα τους και γνωρίζουν πολύ καλά ότι η αυτοαποκαλούμενη "Πολιτεία" βρίσκεται απέναντι τους. Εξού και στην προσπάθεια τους να εκτελέσουν οι ίδιοι αυτό που επιβάλλει ο νόμος γνωρίζουν ότι θα έρθουν αναγκαστικά σε σύγκρουση με την Πολιτεία και τα όργανά της.

ΕΨ