Νεκρός αλλοδαπός διαρρήκτης από τα πυρά νεαρού πολίτη

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

Σχόλιο ΕΨ. Δηλαδή πόσα σπίτια έπρεπε να διαρρήξουν και πόσους πολίτες να πιάσουν ομήρους οι ένοπλοι ληστές εώς ότου να φιλοτιμηθεί και να επέμβει κάποιος; Η Αστυνομία ήλθε, είδε και παρήλθε. Αντί να δώσουν εύσημα στον 25χρονο η ελληνική "δικαιοσύνη" θα τον σείρει στα δικαστήρια! ΑΙΣΧΟΣ!!!

   
 Πηγή

" Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, όλα άρχισαν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, όταν τρεις άγνωστοι εισέβαλαν σε ένα σπίτι, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους ενοίκους και τράπηκαν σε φυγή. 

Δεν έφυγαν όμως απο τη γειτονιά, αλλά σε μικρή απόσταση εισέβαλαν και σε δεύτερο σπίτι. 

Εκεί χτύπησε ο συναγερμός και οι δράστες απείλησαν την ιδιοκτήτρια ζητώντας της να τον απενεργοποιήσει.

 Στο μεταξύ, όμως, ξύπνησαν οι δύο γιοι της ιδιοκτήτριας, 25 και 23 ετών και ήρθαν στα χέρια με τους ληστές, οι οποίοι τράπηκαν για μια ακόμα φορά σε φυγή. 

Κλήθηκε η αστυνομία, αλλά παρά τις έρευνες οι δράστες δεν εντοπίστηκαν. 

Αργότερα, περίπου στις 4 τα ξημερώματα, πιθανότατα οι ίδιοι δράστες εισέβαλαν και σε τρίτο σπίτι στην γειτονιά, ένας κάτοικος όμως τους αντιλήφθηκε και πυροβόλησε στον αέρα με καραμπίνα. 

Οι ληστές τράπηκαν για μια ακόμα φορά σε φυγή. 

Ο 25χρονος γιος όμως της γυναίκας που απείλησαν στο προηγούμενο σπίτι, βγήκε στον δρόμο, είδε δύο άτομα να τρέχουν και τους καταδίωξε πυροβολώντας με καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα έναν 43χρονο Αλβανό, ενώ ένας ακόμα ομοεθνής του συνελήφθη από αστυνομικούς και κρατείται. 

Ο 25χρονος παραδόθηκε στην Αστυνομία, ενώ από την Ασφάλεια διενεργείται έρευνα για να διαπιστωθούν επακριβώς οι συνθήκες του συμβάντος 

Η υπεράσπιση του δράστη μπορεί να επικαλεστεί βρισκόταν «εν βρασμώ», αναφέροντας προηγούμενα περιστατικά στον οικογενειακό του περίγυρο ή τους γειτονικούς χώρους, η οποία μπορεί να μειώσει την τελική ποινή μεταξύ 10 και 20 ετών." Πηγή