Ρατσιμός κατά φαντασίαν

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

Σήμερα, μετά από προτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, απέκελεισε την Βούλα Παπαχρήστου από την ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου διότι θεώρης ότι τ παρακάτω σχόλιο ήταν... ρατσιστικό!

Η ελληνίδα αθλήτρια του στίβου δήλωσε ότι:

¨«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό»

 ας μας διαφωτίσει κάποιος εκ των αριστερών "διανοουμένων" της φακής, τι το ρατσιστικό εμπεριέχετα στην δήλωση αυτή; Δεν είναι γεγονός ότι η Ελλάδα μαστίζεται από εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων αφρικανών λαθρομεταναστών; Αυτό δεν είπε και η αθλήτρια;

Κατ ουσίαν η Επιτροπή αποφαίνεται ότι αποτελεί ρατσισμό ακόμη και μια απλή επισήμανση της υπέμετρης παρουσίας των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Προφανώς ο ισχυρισμός είναι άκρως γελοίος, αλλά το κυβερνητικό καθεστώς βρίσκεται σε τέτοια ευαίσθητη θέση που απαγορεύει στους Έλληνες πολίτες να μιλούν δημόσια για την λαρομετανάστευση και χρησιμοποιεί την ΔΗΜΑΡ και τα λοιπά αριστερά σχήματα και ΜΜΕ ως δήμιους της ελευθερίας του λόγου.  

Προφανώς η Ελληνίδα αθλήτρια θα πρέπει να προσφύγει στην δικαιοσύνη για τον αποκλεισμό της.

Προσωπικά, θεωρώ ότι ο ανθελληνικός φασισμός που καταδυναστεύει την χώρα μας είναι εξίσου εξοργιστικός με την ανευ όρων οικονομική παράδοση της στους παγκόσμιους τοκογλύφους. Παρά ταύτα, όσο πιο ακραίες είνια οι κρατικές πολιτικές, τόσο περισσότερο θα ξυπνά ο κόσμος. Και στην περίπτωση της Παπαχρήστου, η κοινή γνώμη θα ταχθεί συντριπτικά με το μέρος της.

ΕΨ