Μεταναστευτικό: Το εύρος της προδοσίας

Σάββατο, 11 Αυγούστου 2012


"Συνολικά, από την έναρξη της επιχείρησης [Ξένιος Δίας] έχουν σημειωθεί, σύμφωνα με την αστυνομία, τα ακόλουθα αποτελέσματα: Προσήχθησαν 6.690 αλλοδαποί. Συνελήφθησαν 1.555 αλλοδαποί γιατί δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις παραμονής στην χώρα." πηγή

             Το "δείγμα" των 6990 ατόμων μας επιτρέπει να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για το ποσοστό των παράνομων νομιμοποιήσεων τις οποίες διεξήγαγαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με την συνδρομή των κομμάτων της Αριστεράς.

Με βάση την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, 78% των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα έχουν νομιμοποιηθεί!!! Μιλάμε για ένα τεράστιο ποσοστό το οποίο έχει ευμενώς συγκαληφθεί από τις εκάστοτε κυβερνήσεις που έστησαν την συγκεκριμένη μεθόδευση. Σε λίγα χρόνια, όλοι αυτοί θα έχουν το δικαίωμα να λάβουν την ελληνική ιθαγένεια και το δικαίωμα ψήφου!

Ακόμη χειρότερα, οι εκτιμήσεις αυτές είναι συντηριτικές, αν λάβουμε υπ'όψιν μας ότι οι επιχειρήσες της ΕΛ.ΑΣ. στοχεύουν σε ομάδες λαθρομεταναστών που δεν έχουν άδεια παραμονής. 

Άγνωστη παραμένει η διάσταση των κυκλωμάτων που αναλαμβάνουν τις νομιμοποιήσεις, αλλά εξ όσων γνωρίζει ο γραφών, πολλοί δικηγόροι στην Ελλάδα έχουν ως βασική πηγή εισοδήματος τις νομιμοποιήσεις των παρανόμων! Άγνωστο δε και το τι συμβαίνει με τις αποδώσεις πολιτικού ασύλου έναμιση χρόνο μετά την διεύρυνση των όρων απόδοσης και την δημιουργία ειδικής υπηρεσίας όπως όριζε ο νόμος Παπουτσή

Οι αριθμοί δείχνουν ξεκάθαρα ότι με το σχέδιο Ξένιος Δίας η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ κοροιδεύει τον Ελληνικό λαό, αφού φρόντισε πρώτα να έχει νομιμοποιηθεί το 80% των λαθρομεταναστών, με αποτέλεσμα οποιοδήποτε μετέπειτα κατασταλτικό μέτρο να είναι ανίσχυρο αφού δεν "πιάνει" το μεγαλύτερο ποσοστό των ήδη νομιμοποιημένων λαθραία εισερχόμενων. Το μετα-εορτήςαυτό επικοινωνιακό πανηγύρι στοχεύει ξεκάθαρα στην αναστολή της ανοδικής πορείας της Χρυσής Αυγής, η δημοτικότητα της οποίας ανεβαίνει σταθερά.

Η ιθαγένεια 

          Οι πραγματικές ψηφοθηρικές προθέσεις της συγκυβέρνησης του μνημονίου γίνονται αμέσως αντιληπτές  αν εξετάσει κανείς τους χειρισμούς Σαμαρά επί του νόμου Ραγκούση. Ο υπαλληλίσκος Σαμαράς όχι μόνο δεν προτίθεται να ακυρώσει τον λαθρονόμο του ΠΑΣΟΚ όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά, αλλά γίνονται διεργασίες για την απόδοση ιθαγένειας με βάση το δίκαιο του "μετέχοντος την ημετέρα [ελληνική] παιδεία"!

Πρόκειται για την στρατηγική που χάραξε ένας από τους πρωτεργάτες της πολιτικής εποικισμού της Ελλάδος, ο Προκόπη Παυλόπουλος, ο οποίος υποστήριζε ότι η ελλήνικη μεταναυτευτική πολιτική δεν πρέπει να έχει την βάση της ούτε στο δίκαιο του αίματος ούτε στο δίκαιο του εδάφους, αλλά στην "διαπίστωση του animus, (δηλ) του ψυχικού δεσμού του καθενός με την χώρα". 

Η αρχή αυτή που έρχεται τώρα να εφαρμόσει η συγκυβέρνηση Σαμαρά αποτελεί την ταφόπλακα του ελληνικού έθνους διότι με βάση αυτήν θα μπορεί να αποδίδεται η ελληνική ιθαγένεια αυθαίρετα σε όποιον αλλοδαπό λαθροέποικο την επιθυμεί, δίχως να πρέπει να έχει γεννηθεί στην Ελλάδα.

 Είναι μια αρχή που εξυπηρετεί τις ανάγκες του πολυπολιτισμικού κράτους που οραματίζονται οι κυβερνώντες αφού στην Ελλάδα καταφθάνουν ως επί το πλείστον αλλοδαποί που έχουν γεννηθεί σε τρίτες χώρες. Εξυπηρετεί και τα συμφέροντα των ΜΚΟ και άλλων φορέων που χρηματοδοτούνται με τα κρατικά και ευρωπαικά κονδύλια των προγραμμάτων ΕQUAL για να παρέχουν την "ημετέρα παιδεία" στους λαθροέποικους. Έτσι με ένα πρόγραμμα 6 μηνών ο κάε λαθρομετανάστης θα μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει λάβει την "ελληνική" παιδεία και ότι πληρεί μια από τις στοιχειώδεις προυποθέσεις για να λάβει την ελληνική ιγθαγένεια και το δικαίωμα ψήφου!

Αλλά σε "δημοκρατία" ζούμε και έτσι τα θέλει ο Ελληνικός λαός αφού αυτούς ψήφισε για να τον κυβερνήσουν.

ΕΨ