Στήνεται και επίσημα η πολυπολιτισμική χούντα;;;

Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: «Υποχώρηση Δένδια στις πιέσεις ΣΥΡΙΖΑ – Ειδικό τμήμα στην Ασφάλεια για το ρατσιστικό έγκλημα»: «Μετά από έντονες κοινωνικές και κοινοβουλευτικές πιέσεις, η πρώτη νίκη είναι γεγονός. Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, Ν. Δένδιας, εξήγγειλε τη δημιουργία ειδικού τμήματος της κρατικής ασφάλειας για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

left.gr

 Μάλιστα! Φαίνεται ότι μετά από τόσους βιασμούς, δολοφονίες ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων και ληστείες, ο υπουργός Δένδιας αποφάσισε να βάλει τέλος στις ρατσιστικές επιθέσεις εις βάρος αυτών που τον εξέλεξαν... Θα πατάξει λέει και τα τάγματα εφόδου των αλλοδαπών, ρόμα και αναρχοσκουπιδιών που μαστίζουν την ελληνική κοινωνία.

 Όνειρο απατηλό!!! Ως αξιος συνεχιστής του "'εργου" των προχατόχων του στο ΠΡΟΠΟτζήδικο, ο Δένδιας στρέφεται θεσμικά ενάντια σε όποιον τολμά να διαμαρτυρηθεί για το πολυπολιτσιμκό βόθρο στον οποίο έχει μετατρέψει ο ίδιος και η παρέα του την πατρίδα μας.

 Γι ακόμη μια φορά παρατηρούμε πως ελίσσεται το κράτος. Η συγκεκριμένη κίνηση δεν αποτελεί υπαναχώρηση στις πιέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ποιος κουτός θα πίστευε κάτι τέτοιο; Τα γεγονότα υποδεικνύουν ότι το υπουργείο κινήθηκε κατόπιν οργανωμένου σχεδίου: όπως γίνεται σε όλες αυτές τις περιπτώσεις πρώτα ακολουθησε μια επικοινωνιακή προπαγάνδα περι δήθεν έξαρσης των ρατσιστικών επιθέσεων στην Ελλάδα.

 Και αναρωτιέται κάποιος, αφού κατ ουσίαν δεν υπάρχει ρατσιστικό έγκλημα στην Ελλάδα, πέραν αυτού των λαθρομεταναστών εις βάρος του ελληνικού λαού, πως ακριβώς θα περνούν τον χρόνο τους οι αντιρατσιστές της Ασφάλειας; θα τα ξύνουν, ή θα επιδοθούν σε κυνήγι μαγισών; Ανεπίσημη αποστολή της υπηρεσίας αυτής θα είναι η θεσμική καταστολή του εθνικιστικού κινήματος και όλων όσων αντιδρούν στης διάλυση της ελληνικής κοινωνίας που έχει επιφέρει η λαθρομετανάστευση. 

Από την άλλη βέβαια είναι δύσκολο να λάβει κανείς σοβαρά υπ όψιν του την συγκεκριμένη εξαγγελία και τους θεατρινισμούς που την συνόδευσαν αφού τις απειλές αυτές τις ακούμε εδώ και πολλά χρόνια. Αποτελούν κυρίως επικοινωνιακές φούσκες του εκάστοτε υπουργού.

Εδώ είμαστε να δούμε και την συνέχεια.

ΕΨ