Τον Πακιστανό "δράκο" της Πάρου τον συνέλαβαν, τον Έλληνα εργοδότη του όμως;

Κυριακή, 5 Αυγούστου 2012

Πολλά γράφτηκαν για το Πακιστανικό σκουπίδι που επιτέθηκε και βίασε την 15 χρονη Ελληνίδα στην Χρυσή ακτή της Πάρου.

Η αστυνομία τον εντόπισε και τον συνέλαβε, και τώρα αντί να τον κρεμάσει παραδειγματικά, ο έλληνας φορολογούμενος θα τον συντηρεί και θα τον ποτίζει για λίγο καιρό, έως ότου να αφεθεί ελεύθερος και να συνεχίσει την εγκληματική του δράση ανενόχλητος.

 Για τον Έλληνα εργοδότη του Πακιστανού όμως ούτε λόγος. Ο Πακιστανός βρίσκοταν παράνομα στην Ελλάδα. Εργαζόταν λοιπόν παράνομα σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στην περιοχή της Χρυσής ακτής. Δεν θα έπρεπε αναγκαστικά οι αρχές να κινηθούν νομικά εναντίον του εργοδότη που αποδεδειγμένα απασχολούσε λαθρομετανάστη παράνομα;

Δεν θα έπρεπε οι οργισμένοι κάτοικοι του νησίου να αντιδράσουν δυναμικά ενάντια σε αυτό το φαινόμενο το οποίο είναι ευρεία διαδεδωμένο στο νησί και ειδικά στην Χρυσή ακτή όπου όλα τα παραθαλάσσια μπαρ απασχολούν δεκάδες παράνομους Πακιστανούς και Μπαγκλαντεσιανούς; Διότι αυτή η παράνομη απασχόληση είναι η πραγματική αιτία του προβλήματος.

Ο βιασμός και η εγκληματικότητα αποτελούν απλώς το αποτέλεσμα. Όποιος Έλληνας έχει συνείδση και νοιάζεται για το μείζον αυτό ζήτημα θα πρέπει να μπουκοτάρει όλες τις επιχειρήσεις που απασχολούν παράνομα λαθρομετανάστες. Και στην περιοχή υπάρχουν ακόμη ταβέρνες και μαγαζιά που δουλεύουν οικογενειακά και μόνο με Έλληνες.

Κουράγιο και δύναμη στην κοπέλα και την οικογένεια της!

ΕΨ