ΠΑΚΙ Air 2012

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012


Τρία Πάκι περιμένουν να περάσουν τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου για να ταξιδέψουν στο Ντουμπάι. Έχει φρακάρει όλη η διαδικασία καθώς όλοι περιμένουν με ανυπομονεσία τον πρώτο εξ αυτών να βγάλει το ολοκαίνουριο ThinkPad από την τσάντα του, να ξεκουμπώσε την ζώνη του, και να βρει τα ψιλά που έχουν "κολλήσει" στην τσέπη του.

Με τα πολλά φθάνουμε στον τρίτο ο οποίος κουβαλά μια προφανώς βαριά τσάντα. Παρατάει την τσάντα στο πάτωμα μπροστά στο μηχάνημα καi πάει να περάσει τον σωματικό έλεγχο. Ο υπάλληλος του υπενθυμίζει την ξεχασμένη τσάντα και την βάζει ο ίδιος στις ακτίνες. Ξαφνικά η ελέγκτρια φωνάζει ότι υπάρχει πρόβλημα με την τσάντα του Πάκι. Την ανοίγουν και βγάζουν 6 λίτρα λάδι και έναν σουγιά! Ο Πάκι κάνει ότι δεν καταλαβαίνει, χασκογελά και φεύγει δωρίζοντας, θέλοντας και μη, το λαδάκι και τον σουγιά στους υπαλλήλους του αεροδρομίου.

 "Που πας ρε Πάκι" θα αναρωτηθεί ο καθένας μας. Αλλά λογικό δεν είναι; Προφανώς ο Πάκις που βρισκόταν στην Αθήνα δεν είχε ταξιδέψει ποτέ με αεροπλάνο. Όταν έχεις συνηθίσει να διασχίζεις τις ηπείρους κρυμμένος σε φορτηγά και σε αμπάρια και να καβαλάς τα καρυδότσουφλα, έχεις μια άλλη αίσθηση για το τι σημαίνει "ταξίδι".

ΕΨ

Read more...