Πάτρα: Όταν η βία δικαιώνεται

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

Η βία είναι δικαιολογημένη όταν αποτελεί την μόνη οδό προς την δικαιοσύνη.

 Οι Πατρινοί βρίσκονταν απέναντι σε ένα κράτος που επί χρόνια παρανομεί σε ένα μείζον εθνικό θέμα. Η παράνομη και αντιεθνική πολιτική που διεξάγει το ελληνικό κράτος εις βάρος των ελλήνων πολιτών έχει επιφέρει την εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας και έχει στοιχίσει τις ζωές εκατοντάδων συμπατριωτών μας.

 Έξω από την Πειραική Πατραική η Αστυνομία ήταν παρούσα. Όχι για να προστατέψει του Έλληνες πολίτες αλλά τους Αφγανούς λαθρομετανάστες. Όχι για να επιβάλει τον νόμο και να απελάσει άμεσα του παράνομα διαμένοντες! Η αστυνομία βρισκόταν εκεί για να προασπίσει ένα καθεστώς κρατικής παρανομίας που διαρκεί δεκαετίες. Καθότι οι Αρχές και η αστυνομία παραβιάζουν τον νόμο οι Πατρινοί έπραξαν αυτό που ορίζει το Σύνταγμα για να διασφαλίσουν επιτέλους την τήρηση των νόμων.

 Ο απαράδεκτος και προκλητικός αρχηγός της Αστυνομίας Ελευθέριος Οικονόμου όχι μόνο δεν έκανε αναφορά στο ελληνικό αίμα που χύθηκε τόσο άδικα και για το οποίο φέρει και ο ίδιος προσωπική ευθύνη αλλά έκανε λόγο γα την πράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών! Οι άνθρωποι δεν έχουν ουδεμία επαφή με την πραγματικότητα!!!

 «Η πρόληψη και η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας αποτελεί αυστηρά αρμοδιότητα της Aστυνομίας σε μια συντεταγμένη Πολιτεία, όπως η ελληνική. Ας μην ξεχνάμε πως πίσω από τους αριθμούς της παράνομης μετανάστευσης υπάρχουν συνάνθρωποι μας και γι’ αυτό φαινόμενα αυτοδικίας, έλλειψης νηφαλιότητας και εκδήλωσης ακραίων και βίαιων συμπεριφορών δεν βοηθούν στην επίλυση των προβλημάτων. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να υποκαταστήσει την Ελληνική Αστυνομία».

(πηγή)

Τι έχει πράξει η Πολιτεία μέχρι σήμερα για να επιλύσει το "πρόβλημα"; Απολύτως τίποτα!

Ποια μέτρα είχε πάρει η αστυνομία ώστε να προστατέψει τον Θανάση Λαζανά;
Την απάντηση την γνωρίζουμε όλοι.

Αντιθέτως, οι Αρχές επιδιώκουν την παρουσία των λαθρομεταναστών και δεν διστάζουν να στραφούν ενάντια σε οποιονδήποτε επιχειρήσει να αντιδράσει.Όπως αποδείχθηκε στην Κερατέα, η ελληνική αστυνομία έχει πάψει από καιρού να υπακούει στο γράμμα του νόμου και απλώς προστατεύει εργολαβικά τα συμφέροντα των ισχυρών. Όποιος αμφιβάλλει ας κάνει μια βόλτα στον κοντινότερο αστυνομικό τμήμα και ας μιλήσει με αστυνομικούς. Θα διαπιστώσει ότι οι άνθρωποι ζουν στην ΚΟΣΜΑΡΑ τους!

Οι παραπάνω συνθήκες δικαιολογούν απόλυτα τις ενέργειες των Πατρινών έξω από την Περαική Πατραική που με αιχμή του δόρατος τα μέλη της Χρυσής Αυγής πέτυχαν μια μικρή νίκη σε έναν πόλεμο που μόλις τώρα αρχίζει.

Η άμεση απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από τα κτίρια της βιομηχανίας αποδεικνύει ότι το κράτος έχει την δυνατότητα να καθαρίσει την περιοχή, αλλά η πολιτική βούληση είναι αντίθετη με τα αυτονόητα αιτήματα των κατοίκων της περιοχής. Αν δεν σημειώνονταν τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Τρίτης έξω από την Πειραική Πατραική, το κράτος δεν θα είχε καμία διάθεση να απομακρύνει τους λαθρομετανάστες.

Επομένως, σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς του Οικονομόμου και πλήθους δημοσιογράφων, οι ενέργειες των Πατρινών δεν υποκαθιστούν κάποιο δήθεν κενό κρατικής εξουσίας, καθότι τέτοιο κενό ουδέποτε υπήρξε. Αντιθέτως η Πολιτεία είναι απανταχού παρούσα προωθόντας ενεργά την λαθραία μετανάστευση και επιδιώκοντας την παρουσία των λαθρομεταναστών κατά παράβαση της ελληνικής νομοθεσίας. Ουδείς λοιπόν πιστεύει πια στην κρατική κοροιδία.

Οι Πατρινοί είναι αποφασισμένοι να δώσουν άμεση και οριστική λύση στο πρόβλημα τους και γνωρίζουν πολύ καλά ότι η αυτοαποκαλούμενη "Πολιτεία" βρίσκεται απέναντι τους. Εξού και στην προσπάθεια τους να εκτελέσουν οι ίδιοι αυτό που επιβάλλει ο νόμος γνωρίζουν ότι θα έρθουν αναγκαστικά σε σύγκρουση με την Πολιτεία και τα όργανά της.

ΕΨ

Read more...

Οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Θανάση Λαζανά

Τρίτη, 22 Μαΐου 2012


 Άλλος ένας αθώος Έλληνας πέφτει νεκρός από τις ορδές βαρβάρων που έχουν εισβάλει στην πατρίδα μας. Ο Θανάσης Λαζανάς μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στην Πάτρα διότι 3 Αφγανοί ενοχλήθηκαν από τον σκύλο του. Μα που πως έχουν καταντήσει έτσι την Ελλάδα μας;

Ποιοι;

 Οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Λαζανά, του Καντάρη και τόσων άλλων αθώων Ελλήνων που πέφτουν θύματα της κολάσεως που οραματίστηκαν κάποιοι δήθεν "προοδευτικοί" "εξυγχρονιστές" προς χάρην του κέρδους και κατ εντολής ντόπιων και ευρωπαιστών αγάδων.

Και θύματα δεν είναι μόνο οι αδικοχαμένοι συμπατριώτες μας, αλλά και ο οικογενειάρχης που αφού υπέστη 16 αλλεπάλληλες ληστείες σκότωσε Ρουμάνο την ώρα που είχε εισβάλει στο σπίτι του στην Σπάρτη. Θύμα είναι ο ηλικιωμένος που θα περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του στην φυλακή διότι τόλμησε να υπερασπιστεί τον ευατό του ενάντια σε 2 Αλβανούς που επιχείρησαν να τον ληστέψουν.

Οι ηθικοί αυτουργοί λοιπόν είναι αυτοί που άφησαν απροστάτευτους του Έλληνες και προστατεύουν κάθε απόβρασμα που εισβάλει στο σπίτι μας, ώστε να βγάλουν δύο δεκάρες παραπάνω κάποιοι εργοδότες. 

Αυτοί που αφαίρεσαν τα ναρκοπέδια από τον Έβρο και συλλαμβάνουν τους εισβολείς στα σύνορα, όχι για να τους γυρίσουν στον αγύριστο αλλά για να διευκολύνουν την κάθοδό τους στην Αθήνα. Που αντί να υποδέχονται τους ειβολείς και υποψήφιους δολοφόνους με καταιγισμό πυρών, τους υποδέχονται με λουλούδια και δικαιώματα. Και κατόπιν, αν τους συλλάβουν δίχως χαρτιά τους αφήνουν και πάλι ελεύθερους να αλωνίζουν και να λιμαίνονται τον τόπο μας.

Τούτο συνέβη με 2 εκ των τριών δολοφόνων του Λαζανά που συνελήφθησαν προ μηνός και παρότι στερούνταν άδεια παραμονής και είχαν ιστορικό εγκληματικότητας, αφέθηκαν και πάλι ελεύθεροι.

Ο υπουργός Εσωτερικών που θέσπισε αυτή την παράβαση των ελληνικών νόμων και το εκτελεστικό όργανο που διέταξε την απελεθέρωση των Αφγανών δεν φέρουν τεράστιο μέρος της ευθύνης για τον άδικο χαμό του παληκαριού; Πότε θα κληθούν να λογοδοτήσουν όλοι αυτοί για τα εγκλήματα που έχουν διεπράξει και διαπράτουν ενάντια στον απλό Έλληνα πολίτη την πατρίδα και το μέλλον των παιδιών μας;

Για του Αφγανούς ούτε λόγος. Υπάνθρωπα ζώα που τους αξίζει μόνον μια σφαίρα στον κρόταφο.

Που είστε λοιπόν σήμερα εσείς οι πολιτικοί αρχηγοί που προ τριετίας βγάζατε μελστάλακτους λόγους στην μνήμη του νεκρού Αλέξη που είστε και εσείς.κ. Τσίπρα, κ Λαζόπουλε και λοιποί ανθρωπιστές της κάλπικης δεκάρας, που διαδηλώνατε και καίγατε την Αθήνα;

Σήμερα τηρείτε σιγή ιχθύος! Γιατί άραγε;

Μήπως διότι ο Θανάσης Λαζανάς δεν είναι γόνος πλούσιας jet setter οικογένειας και "επαναστατημένο" νιάτο, αλλά ένα λαικό παιδί από τα Κρύα Ιτεών pου δεν τα έσπαγε με τους χουλιγκάνια της θύρας 13 και δεν μπεκρόπινε στα Εξάρχεια; Ή μήπως φταίει άραγε ότι αυτή την φορά οι θύτες δεν ήταν "μπάτσοι" αλλά "προσφυγόπουλα" από το αγαπημένο σας Αφγανιστάν.

 Πως είναι δυνατόν ο ανθρωπισμός σας να είναι τόσο επιλεκτικός; Τόσο ρατσιστικός ώστε να ενδιαφέρται για τον "άμοιρο" Αφγανό φονιά και να αδιαφορεί για τον αθώο νεκρό Έλληνα; Μόνο ενας ρατσιστής μισέλληνας μπορεί να συμπεριφέρεται κατ' αυτόν τον τρόπο. Με τι μούτρα λοιπόν βγαίνετε να ζητήσετε την ψήφο του ελληνικού λαού και προφασίζεσθε ότι θα υπερασπιστείτε τα συμφέροντα και τα δίκαιά του.

Γι αυτό θα σας πάρει και τα σώβρακα η Χρυσή Αυγή. Διότι τα στελέχη της ζουν καθημερινά το μπουρδέλο που δημιουργήσατε, την στιγμή που εσείς κρύβεστε στις βίλες σας και κυκλοφορείτε με αστυνομική συνοδεία και φιμέ παράθυρα.

Ήρθε λοιπόν η ώρα που οι κάτοικοι μιας ακόμη γειτονιάς θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους. Και τώρα που θρηνούν είναι ήσυχοι. Αλλά μεθαύριο που θα σιγήσουν οι καμπάνες, θα βγουν οι καραμπίνες, και τότε θα κυνηγούν τους Αφγανούς σαν τα κοτόπουλα, και τότε ούτε οι ψευτόμαγκες με τις ασπίδες θα τολμήσουν να κατέβουν στην περιοχή.

Και εσείς οι λοιποί υποκριτές νεοέλληνες. Θα συνεχίσετε να κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου εώς ότου η τραγωδία να χτυπήσει την δική σας πόρτα, στην δική σας γειτονιά. Έως τότε θα συνεχίζετε να αραδιάζετε ψευτοπροοδευτικές αρλούμπες για ρατσιστές και νεοναζί. Μέσα σας όμως θα εύχεστε ότι το κακό θα μείνει εγκλωβισμένο στις λαικές γειτονιές, μακριά από τις δικές σας αυλές και τους δικούς σας ανθρώπους.

 ΕΨ

Read more...

Κασιδιάρης και Λαγός στον Τράγκα: "Μάγκες τους πήρατε τα σώβρακα"

Σάββατο, 19 Μαΐου 2012

Read more...

Έλληνες δημοσιογράφοι προσκυνούν τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής

Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

Read more...

Επιτέλους, έχουμε αντιπολίτευση!

Read more...

Αριστερά διλήματα και "αριστερές" κυβερνήσεις

Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012

ΝΔ + ΠΑΣΟΚ =149 έδρες.

ΣΥΡΙΖΑ + Ανεξάρτητοι Έλληνες + ΚΚΕ + Κουβέλης = 130 έδρες.

Χρυσή Αυγή: 21 έδρες

Με την ΧΑ δεν παίζει κανείς! (αναρωτιέμαι δε αν θα αποχωρήσουν οι "δημοκράτες" όταν οι βουλευτές της Χρυσής αυγής θα πάρουν τον λόγο στην βουλή; Να κάνουν και show για τα κανάλια.)

Άρα δίχως συμβιβασμό και συμμετοχή μνημονιακών, είναι αδύνατον να σχηματίσει κυβέρνηση ο Τσίπρας λόγω των 21 εδρών που πήρε η ΧΑ και της αρνήσεως του Καμμένου να συμμετέχει σε κυβέρνηση με τους αριστερούς. 

Το δίλλημα των μνημονιακών της Αριστεράς και ιδιαίτερα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ποια θα είναι η αντίδραση των ψηφοφόρων σε μια ενδεχόμενη νεα εκλογική αντιπαράθεση. Είναι βέβαιο ότι αν οδηγηθούμε και πάλι στην κάλπη τα ΜΜΕ θα καλέσουν τον λαό να ψηφίσει υπό τον φόβο της αδυναμίας σχηματισμού κυβερνήσεως και όχι κατά συνείδηση.

Είναι άγνωστο υπό τέτοιο κλίμα, αν οι ψηφοφόροι θα επιστρέψουν στα παραδοσιακά κόμματα του δικομματισμού ή αν θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να τον φέρουν στην πρώτη θέση. Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να επιλλέξει μεταξύ της διατήρηση των μεγάλων ποσοστών στην παρούσα βουλή ώστε να ζητήσει αλλαγή των όρων του μνημονίου και κυρίως την αποφυγή του μνημονίου ΙΙΙ, ή να εκμεταλευτεί το αντιμνημονιακό ρεύμα για να αυξήσει τις έδρες του. Συνάμα να ελπίσει ότι ένα από τα μικρότερα κόμματα θα ξεπεράσει το 3% ώστε να αποτρέψει το έδρες δώρο στο πρώτο κόμμα.

Αναμφισβήτητα, αν οδηγηθούμε παλι στην κάλπη το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ θα χρησιμοποιήσουν τον κίνδυνο μιας Αριστερής αντιμνημονιακής και ανθελληνικής κυβερνήσεως ώστε να συσπειρώσουν την βάση τους.

Βέβαια, όποιος φυλάει τα ρούσα του έχει τα μισά...
Ας περάσουν οι ημέρες και πολλά μπορεί να αλλάξουν διότι οι εξωτερικές πιέσεις επι των συστημικών κομμάτων είναι μεγάλες. Σίγουρα, στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ δεν επικρατεί ομοφωνία και  οι δυνάμεις του πρώην ΠΑΣΟΚ έχουν διαφορετικούς στόχους από τα στελέχη του Συνασπισμού.

Μια συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ ή την ΝΔ, συμπεριλαμβανομένων και άλλων Αριστερών κομμάτων υπό όρους επαναδιαπραγμάτευσης της δανειακής σύμβασης μπορεί να μην είναι τόσο απίθανη διότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται από συνιστώσες που ενώνουν τους χώρους του κεντροαριστερού χώρου. Τα ΜΜΕ έχουν ήδη επενδύσει στο νεανικό πρόσωπο του Α. Τσίπρα και μια κυβέρνηση υπό την ηγεσία του θα κλείσει κατευνάσει τις αντιδράσεις για αρκετό καιρό. Ακόμη και οι δηλώσεις στελεχών της ΝΔ περί μηνυμάτων του λαού δεν αποκλείουν την συμμετοχή της σε ένα τέτοιο σχήμα.

Πάντως μπορεί να είχα παραισθήσεις, αλλά  την Κυριακή το βράδυ ο λόγος του Τσίπρα θύμιζε σε ύφος, απόδοση και "περιεχόμενο" (ή έλλειψη αυτού) τους λόγους του Ανδρέα.

ΕΨ

Read more...

Κοινοβουλευτική αποχή για το ... "καλό" της πατρίδος;

Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

Όπως όλα δείχνουν, τα 2 μεγάλα μνημονιακά κόμματα δεν θα ξεπεράσουν τις 150 έδρες.

Μπορούν όμως να σχηματίσουν κυβέρνηση αν απέχουν, ή δώσουν ψήφο ανοχής αρκετοί βουλευτές άλλων κομμάτων από τις συνεδριάσεις ούτως ώστε να σχηματίσουν πλειοψηφία επί των παρόντων βουλευτών. Όποιος βουλευτής ακολουθήσει την οδό της αποχής, ξεπουλά τις ψήφους που θα λάβει στις εκλογές.

Κανείς δεν ξέρει τι θα πράξουν οι συστημικοί πολιτικοί εξ "αριστερών" και "δεξιών" που ξαφνικά έβαλαν πατριωτικούς μανδύες και σχημάτισαν ανεξάρτητα κόμματα...

Τέλος πόσο άραγε πιστεύει στον θεσμό της δημοκρατίας πολτικός αρχηγός που ενδέχεται να ζητήσει από άλλα κόμματα να απέχουν ώστε να σχηματιστεί κυβέρνηση υπό μια τέτοια διαδικασία όπου ψήφοι πετιούνται στα σκουπίδια;

Όχι κύριοι. Θα πρέπει να ακούσετε τον λαό και να τροποποιήσετε την πολιτική σας καταλλήλως.

ΕΨ

Read more...

Οι δρόμοι της "Αρετής και της Κακίας"

Τρίτη, 1 Μαΐου 2012Ήταν αρχές του 2009, ο λαθρονόμος ήταν προ των πυλών, ο Άγιος Πανετελήμονας σε αναβρασμό και η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ οδηγούσε την χώρα στο Μνημόνιο.

Εκείνη την περίoδο έτυχε να συνομιλήσω με ένα μέλος της Χρυσής Αυγής ο οποίος μου είπε ότι το κίνημα προετοίμαζε ένα νέο είδους αγώνα με στόχο να αλλάξει συνειδήσεις. Ο αγώνας αυτός θα διεξαγόταν στις γειτονιές, πόρτα με πόρτα, μακριά από τα τηλεοπτικά κανάλια. Ένας αγώνας "από κάτω προς τα επάνω".

Λίγες ημέρες αργότερα είχα μια συνάντηση με άνθρωπο του ΛΑΟΣ ο οποίος αργότερα πολιτεύθηκε με το κόμμα του Καρατζαφέρη. Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από δύο βασικά ερωτήματα: Γιατί ο Καρατζαφέρης δεν έβγαζε τον κόσμο στους δρόμους για το μεταναστευτικό και πως εξηγείται η ξαφνική εντονότατη παρουσία των ηγετικών στελεχών του ΛΑΟΣ στα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια; Ο συνομιλητής μου ισχυριζόταν ότι ο Καρατζαφέρης προσπαθούσε να χρησιμοποιήσει τα υπάρχοντα μέσα ώστε να αναρριχηθεί στο υπάρχον σύστημα και το ανατρέψει εκ των έσω. Φυσικά, η εξήγηση δεν έπειθε...

Τρία χρόνια αργότερα η Ιστορία μοιάζει να δικαιώνει την οδό που επέλεξε η Χρυσή Αυγή.

Η αναμενόμενη άνοδος της Χρυσής Αυγής αναδεικνύει τρία βασικά σημεία της "από κάτω προς τα επάνω" οδού.

- Ότι η ανθρώπινη επαφή θα υπερισχύει πάντα των τεχνολογικών μέσων. Ειδικά στις ημέρες μας όπου η προβολή μέσα από τα ΜΜΕ αντιμετωπίζεται με καχυποψία από την ελληνική κοινωνία και ταυτίζεται με την εξαγορά και το ξεπούλημα. Μέσω της άμεσης επαφής με τους πολίτες η Χρυσή Αυγή παρέκαμψε τα ΜΜΕ και την συστεμική λογοκρισία που επιβάλλουν, διεξάγοντας έναν ανεξάρτητο αγώνα.

- Ότι η επαφή αυτή, όταν είναι ειλικρινής, είναι αμφίδρομη, επιρρεάζοντας τόσο τους πολίτες, όσο και τους αγωνιστές. Η αρχή αυτή έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην αλλαγή τόσο των συνειδήσεων των πολιτών όσο και στην ωρίμανση της Χρυσής Αυγής σε ένα εθνικιστικό λαικό κίνημα του οποίου οι απόψεις έχουν ευρεία αποδοχή. Η παρουσία της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές του κέντρου της Αθήνας εμπλούτισε τις τάξεις της με ανθρώπους που μέχρι εκείνη την περίοδο δεν είχαν επαφή με το πατριωτικό κίνημα και τον εθνικισμό, αλλάζοντας τόσο την σύστασή της όσο και τον τρόπο με τον οποίο εξέφραζε τις ιδέες της. 

- Ότι για να πετύχει μια τέτοια οδός απαιτείται προπάντων ιδεολογία και σταθερή πορεία σε βάθος χρόνου. Σε αντίθεση με όλα τα λοιπά κομματικά σχήματα του αυτοαποκαλούμενου πατριωτικού χώρου, η Χρυσή Αυγή δεν συμβιβάστηκε. Δεν πρόδωσε τις αξίες της για να κερδίσει ψηφουλάκια, αλλά κερδίζει ψηφοφόρους διότι έμεινε σταθερή στην ιδεολογία της.

Ας ελπίσουμε πως η κοινοβουλευτική πορεία της Χρυσής Αυγής θα βασιστεί επάνω στις ίδιες αρχές που την οδηγούν στο κοινοβούλιο. Αυτές της "Αρετής"!

ΕΨ

Read more...