Στήνεται και επίσημα η πολυπολιτισμική χούντα;;;

Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: «Υποχώρηση Δένδια στις πιέσεις ΣΥΡΙΖΑ – Ειδικό τμήμα στην Ασφάλεια για το ρατσιστικό έγκλημα»: «Μετά από έντονες κοινωνικές και κοινοβουλευτικές πιέσεις, η πρώτη νίκη είναι γεγονός. Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, Ν. Δένδιας, εξήγγειλε τη δημιουργία ειδικού τμήματος της κρατικής ασφάλειας για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

left.gr

 Μάλιστα! Φαίνεται ότι μετά από τόσους βιασμούς, δολοφονίες ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων και ληστείες, ο υπουργός Δένδιας αποφάσισε να βάλει τέλος στις ρατσιστικές επιθέσεις εις βάρος αυτών που τον εξέλεξαν... Θα πατάξει λέει και τα τάγματα εφόδου των αλλοδαπών, ρόμα και αναρχοσκουπιδιών που μαστίζουν την ελληνική κοινωνία.

 Όνειρο απατηλό!!! Ως αξιος συνεχιστής του "'εργου" των προχατόχων του στο ΠΡΟΠΟτζήδικο, ο Δένδιας στρέφεται θεσμικά ενάντια σε όποιον τολμά να διαμαρτυρηθεί για το πολυπολιτσιμκό βόθρο στον οποίο έχει μετατρέψει ο ίδιος και η παρέα του την πατρίδα μας.

 Γι ακόμη μια φορά παρατηρούμε πως ελίσσεται το κράτος. Η συγκεκριμένη κίνηση δεν αποτελεί υπαναχώρηση στις πιέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ποιος κουτός θα πίστευε κάτι τέτοιο; Τα γεγονότα υποδεικνύουν ότι το υπουργείο κινήθηκε κατόπιν οργανωμένου σχεδίου: όπως γίνεται σε όλες αυτές τις περιπτώσεις πρώτα ακολουθησε μια επικοινωνιακή προπαγάνδα περι δήθεν έξαρσης των ρατσιστικών επιθέσεων στην Ελλάδα.

 Και αναρωτιέται κάποιος, αφού κατ ουσίαν δεν υπάρχει ρατσιστικό έγκλημα στην Ελλάδα, πέραν αυτού των λαθρομεταναστών εις βάρος του ελληνικού λαού, πως ακριβώς θα περνούν τον χρόνο τους οι αντιρατσιστές της Ασφάλειας; θα τα ξύνουν, ή θα επιδοθούν σε κυνήγι μαγισών; Ανεπίσημη αποστολή της υπηρεσίας αυτής θα είναι η θεσμική καταστολή του εθνικιστικού κινήματος και όλων όσων αντιδρούν στης διάλυση της ελληνικής κοινωνίας που έχει επιφέρει η λαθρομετανάστευση. 

Από την άλλη βέβαια είναι δύσκολο να λάβει κανείς σοβαρά υπ όψιν του την συγκεκριμένη εξαγγελία και τους θεατρινισμούς που την συνόδευσαν αφού τις απειλές αυτές τις ακούμε εδώ και πολλά χρόνια. Αποτελούν κυρίως επικοινωνιακές φούσκες του εκάστοτε υπουργού.

Εδώ είμαστε να δούμε και την συνέχεια.

ΕΨ

Read more...

Ορδές Πακιστανών δέρνουν Έλληνες στο Σύνταγμα υπό το "άγρυπνο βλέμα" του... "Ξένιου Δία"

Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012

Ορδές Πακιστανών δέρνουν Έλληνες στο Σύνταγμα την ώρα που στο κοινοβούλιο ο Δένδιας κοροιδεύει τον ελληνικό λαό με τον "Ξένιο Δία" και με αναφορές σε τάγματα εφόδου που καπηλεύονται τα εθνικά σύμβολα.


Γι άλλη μια φορά εύγε σε αυτούς που ψήφισαν τους προδότες που μας κυβερνούν. ΕΨ

Read more...

Καλωσορίσατε στo Ελλαδιστάν

Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012

Θήβα,
15 Αυγούστου 2012...Το βίντεο από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής Εύβοιας & Βοιωτίας.

Read more...

Η φρίκη των ισλαμιστών "δημοκρατών" της Δύσης στην Συρία

Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012

Το βίντεο καταγράφει την "εκτέλεση" δημοσίων υπαλλήλων που εργάζονταν σε ταχυδρομείο της πόλης Αλλέπο από ισλαμιστές τρομοκράτες του "ελεύθερου συριακού στρατού", υπό τις επεφημίες και τους αλαλαγμούς ξέφρενου πλήθους φανατικών ισλαμιστών!

Τώρα καταλαβαίνει κανείς πως οραματίζονται οι Χίλαρι και ο Ερντογάν την ελεύθερη δημοκρατίκή κοινωνία.

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ !!!Πηγή βίντεο

ΕΨ 

Read more...

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Σάββατο, 11 Αυγούστου 2012


ΕΨ

Read more...

Μεταναστευτικό: Το εύρος της προδοσίας


"Συνολικά, από την έναρξη της επιχείρησης [Ξένιος Δίας] έχουν σημειωθεί, σύμφωνα με την αστυνομία, τα ακόλουθα αποτελέσματα: Προσήχθησαν 6.690 αλλοδαποί. Συνελήφθησαν 1.555 αλλοδαποί γιατί δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις παραμονής στην χώρα." πηγή

             Το "δείγμα" των 6990 ατόμων μας επιτρέπει να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για το ποσοστό των παράνομων νομιμοποιήσεων τις οποίες διεξήγαγαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με την συνδρομή των κομμάτων της Αριστεράς.

Με βάση την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, 78% των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα έχουν νομιμοποιηθεί!!! Μιλάμε για ένα τεράστιο ποσοστό το οποίο έχει ευμενώς συγκαληφθεί από τις εκάστοτε κυβερνήσεις που έστησαν την συγκεκριμένη μεθόδευση. Σε λίγα χρόνια, όλοι αυτοί θα έχουν το δικαίωμα να λάβουν την ελληνική ιθαγένεια και το δικαίωμα ψήφου!

Ακόμη χειρότερα, οι εκτιμήσεις αυτές είναι συντηριτικές, αν λάβουμε υπ'όψιν μας ότι οι επιχειρήσες της ΕΛ.ΑΣ. στοχεύουν σε ομάδες λαθρομεταναστών που δεν έχουν άδεια παραμονής. 

Άγνωστη παραμένει η διάσταση των κυκλωμάτων που αναλαμβάνουν τις νομιμοποιήσεις, αλλά εξ όσων γνωρίζει ο γραφών, πολλοί δικηγόροι στην Ελλάδα έχουν ως βασική πηγή εισοδήματος τις νομιμοποιήσεις των παρανόμων! Άγνωστο δε και το τι συμβαίνει με τις αποδώσεις πολιτικού ασύλου έναμιση χρόνο μετά την διεύρυνση των όρων απόδοσης και την δημιουργία ειδικής υπηρεσίας όπως όριζε ο νόμος Παπουτσή

Οι αριθμοί δείχνουν ξεκάθαρα ότι με το σχέδιο Ξένιος Δίας η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ κοροιδεύει τον Ελληνικό λαό, αφού φρόντισε πρώτα να έχει νομιμοποιηθεί το 80% των λαθρομεταναστών, με αποτέλεσμα οποιοδήποτε μετέπειτα κατασταλτικό μέτρο να είναι ανίσχυρο αφού δεν "πιάνει" το μεγαλύτερο ποσοστό των ήδη νομιμοποιημένων λαθραία εισερχόμενων. Το μετα-εορτήςαυτό επικοινωνιακό πανηγύρι στοχεύει ξεκάθαρα στην αναστολή της ανοδικής πορείας της Χρυσής Αυγής, η δημοτικότητα της οποίας ανεβαίνει σταθερά.

Η ιθαγένεια 

          Οι πραγματικές ψηφοθηρικές προθέσεις της συγκυβέρνησης του μνημονίου γίνονται αμέσως αντιληπτές  αν εξετάσει κανείς τους χειρισμούς Σαμαρά επί του νόμου Ραγκούση. Ο υπαλληλίσκος Σαμαράς όχι μόνο δεν προτίθεται να ακυρώσει τον λαθρονόμο του ΠΑΣΟΚ όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά, αλλά γίνονται διεργασίες για την απόδοση ιθαγένειας με βάση το δίκαιο του "μετέχοντος την ημετέρα [ελληνική] παιδεία"!

Πρόκειται για την στρατηγική που χάραξε ένας από τους πρωτεργάτες της πολιτικής εποικισμού της Ελλάδος, ο Προκόπη Παυλόπουλος, ο οποίος υποστήριζε ότι η ελλήνικη μεταναυτευτική πολιτική δεν πρέπει να έχει την βάση της ούτε στο δίκαιο του αίματος ούτε στο δίκαιο του εδάφους, αλλά στην "διαπίστωση του animus, (δηλ) του ψυχικού δεσμού του καθενός με την χώρα". 

Η αρχή αυτή που έρχεται τώρα να εφαρμόσει η συγκυβέρνηση Σαμαρά αποτελεί την ταφόπλακα του ελληνικού έθνους διότι με βάση αυτήν θα μπορεί να αποδίδεται η ελληνική ιθαγένεια αυθαίρετα σε όποιον αλλοδαπό λαθροέποικο την επιθυμεί, δίχως να πρέπει να έχει γεννηθεί στην Ελλάδα.

 Είναι μια αρχή που εξυπηρετεί τις ανάγκες του πολυπολιτισμικού κράτους που οραματίζονται οι κυβερνώντες αφού στην Ελλάδα καταφθάνουν ως επί το πλείστον αλλοδαποί που έχουν γεννηθεί σε τρίτες χώρες. Εξυπηρετεί και τα συμφέροντα των ΜΚΟ και άλλων φορέων που χρηματοδοτούνται με τα κρατικά και ευρωπαικά κονδύλια των προγραμμάτων ΕQUAL για να παρέχουν την "ημετέρα παιδεία" στους λαθροέποικους. Έτσι με ένα πρόγραμμα 6 μηνών ο κάε λαθρομετανάστης θα μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει λάβει την "ελληνική" παιδεία και ότι πληρεί μια από τις στοιχειώδεις προυποθέσεις για να λάβει την ελληνική ιγθαγένεια και το δικαίωμα ψήφου!

Αλλά σε "δημοκρατία" ζούμε και έτσι τα θέλει ο Ελληνικός λαός αφού αυτούς ψήφισε για να τον κυβερνήσουν.

ΕΨ

Read more...

Τον Πακιστανό "δράκο" της Πάρου τον συνέλαβαν, τον Έλληνα εργοδότη του όμως;

Κυριακή, 5 Αυγούστου 2012

Πολλά γράφτηκαν για το Πακιστανικό σκουπίδι που επιτέθηκε και βίασε την 15 χρονη Ελληνίδα στην Χρυσή ακτή της Πάρου.

Η αστυνομία τον εντόπισε και τον συνέλαβε, και τώρα αντί να τον κρεμάσει παραδειγματικά, ο έλληνας φορολογούμενος θα τον συντηρεί και θα τον ποτίζει για λίγο καιρό, έως ότου να αφεθεί ελεύθερος και να συνεχίσει την εγκληματική του δράση ανενόχλητος.

 Για τον Έλληνα εργοδότη του Πακιστανού όμως ούτε λόγος. Ο Πακιστανός βρίσκοταν παράνομα στην Ελλάδα. Εργαζόταν λοιπόν παράνομα σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στην περιοχή της Χρυσής ακτής. Δεν θα έπρεπε αναγκαστικά οι αρχές να κινηθούν νομικά εναντίον του εργοδότη που αποδεδειγμένα απασχολούσε λαθρομετανάστη παράνομα;

Δεν θα έπρεπε οι οργισμένοι κάτοικοι του νησίου να αντιδράσουν δυναμικά ενάντια σε αυτό το φαινόμενο το οποίο είναι ευρεία διαδεδωμένο στο νησί και ειδικά στην Χρυσή ακτή όπου όλα τα παραθαλάσσια μπαρ απασχολούν δεκάδες παράνομους Πακιστανούς και Μπαγκλαντεσιανούς; Διότι αυτή η παράνομη απασχόληση είναι η πραγματική αιτία του προβλήματος.

Ο βιασμός και η εγκληματικότητα αποτελούν απλώς το αποτέλεσμα. Όποιος Έλληνας έχει συνείδση και νοιάζεται για το μείζον αυτό ζήτημα θα πρέπει να μπουκοτάρει όλες τις επιχειρήσεις που απασχολούν παράνομα λαθρομετανάστες. Και στην περιοχή υπάρχουν ακόμη ταβέρνες και μαγαζιά που δουλεύουν οικογενειακά και μόνο με Έλληνες.

Κουράγιο και δύναμη στην κοπέλα και την οικογένεια της!

ΕΨ

Read more...

Ο δημαρχος Καμίνης θέλει του λαθρομετανάστες χορτάτους και τους Έλληνες στην πείνα!

Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012

Ο δήμαρχος Αθηναίων ξέρει να παραχωρεί τις πλατείες και τους δημόσιους χώρους στους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες για μαζικές προσευχές. Ξέρει να παραχωρεί τα κεντρικά πεζοδρόμια της πόλης για την διάθεση της λαθραίας πραμάτειας. Όταν πρόκειται όμως να διατεθούν δωρεάν τρόφιμα σε Έλληνες ο ανθρωπισμός του πρώην συνηγόρου του ... πολίτη πάει περίπατο!!! ΕΨ

Read more...