Ο Σαμαράς χαρίζει άσυλο και ιθαγένεια!

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013


Προεκλογικά ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είχε δηλώσει ότι θα ακυρώσει τον εθνοκτόνο νόμο Ραγκούση για την απονομή της ελληνικής ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες. Σήμερα η κυβέρνηση Σαμαρά  όχι μόνο αθετεί την δέσμευσή της, αλλά διευρύνει και διευκολύνει την διαδικασία απόδοσης ασύλου και ιθαγένειας προς εξυπηρέτηση των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων.

"Όπως τόνισε κατά τη διάρκεια των εργασιών του διήμερου συνεδρίου με θέμα «Ο μετέωρος βηματισμός της μεταναστευτικής πολιτικής στην Ελλάδα της κρίσης», που διοργανώνεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Χαράλαμπος Αθανασίου, η διαδικασία θα είναι δίκαιη και αποτελεσματική, όταν χορηγείται άσυλο, ή επικουρική προστασία σε όλους όσοι τα δικαιούνται πραγματικά, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 Για την αντιμετώπιση των συγκεκριμένων πτυχών του προβλήματος της μετανάστευσης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, επισήμανε ότι ο νέος νόμος θα ρυθμίζει όλα τα ζητήματα, «για την απονομή ιθαγένειας, αλλά και για τους επί μακρόν διαμένοντες μετανάστες, ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να μη συσσωρεύονται οι υποθέσεις στις κατά τόπους υπηρεσίες»  

«Αλλάζει η φιλοσοφία. Μέχρι τώρα δινόταν με την ελπίδα κάποιος να ενσωματωθεί στη χώρα. Τώρα θα απονέμεται στους αλλοδαπούς που έχουν ενταχθεί ως επιβράβευση της προσπάθειάς τους» υπογράμμισε ο κ. Αθανασίου."

πηγή
 
Καταρρίπτονται λοιπόν και τα ελάχιστα δήθεν εθνοκεντρικά προσχήματα της ΝΔ, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων βολευτών που μεταπήδησαν στο άρμα της ΝΔ από τον ΛΑΟΣ.

Είναι επίσης πασιφανές για ακόμη μια φορα ποιοι (με κόκκινα γράμματα) προωθούν την διάλυση της Ελλάδος και την εξαθλείωση του Έλληνα στον βωμό του κέρδους. 

ΕΨ