Η μάχη για την Ιθαγένεια

Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013


 Ήταν άνοιξη του 2010 όταν το πολιτικό κατεστημένο σιγούσε εμπρός στην εθνοκτονική ψήφιση του περίφημου λαθρονόμου Ραγκούση, ο οποίος έδινε το δικαίωμα στους λαθρομετανάστες να αποκτήσουν την Ελληνική ιθαγένεια ούτως ώστε να μπορούν να ψηφίζουν στην Δημοτικές και βουλευτικές εκλογές. Με βάση αυτόν τον νόμο εξελέγησαν και οι δύο δήμαρχοι της πρωτεύουσας και συμπρωτεύουσας στηριζόμενοι από τις ψήφους των αλλοδαπών.

Εν έτη 2013, ήλθε επιτέλους η αναμενόμενη απόφαση του ΣτΕ η οποία κρίνει αυτό που όλοι γνώριζαν: ότι ο αιπαίσχηντος λαθρονόμος ήταν αντισυνταγματικός! Η Ελληνική Δικαιοσύνη έδειξε για ακόμη μια φορά ότι δεν έχει διαβρωθεί παντελώς από τα όργανα της διαφθοράς και της παγκοσμιοποίησης.

 Προεκλογικά ο λαοπλάνος Σαμαράς είχε δεσμευθεί ότι θα απέσυρε τον νόμο Ραγκούση. Τώρα όμως ετοιμάζει καινούριο νομοσχέδιο για να εξασφαλίσει ότι τα παραπαίωντα κόμματα της συγκυβέρνησης θα έχουν αρκετούς ψήφους στο μέλλον ώστε να μπορούν να διαζειρίζονται την εξουσία. Διότι οι αλλοδαποί λαθροέποικοι των οποίων τα συμφέροντα συμπλέουν με την πορεία της απογκοσμιοποίησης που εφαρμόζονται στην Ελλάδα, θα αποτελούν τους νέους πελατειακούς ψηφοφόρους των παλαιών κομμάτων.

 Εν αναμονή της απόφασης του ΣτΕ οι κυβερνητικοι επικοινωνιακοί μηχανισμοί ετέθησαν ήδη σε λειτουργία από την συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη για να προετοιμάσουν το έδαφος για έναν νέο λαθρονόμο με διαφημιστικά σποτάκια προβάλλοντας και πάλι τα "παιδάκια" για να αγγίξουν τις ευαισθησίες των Ελλήνων. Μόνο που τα παιδάκια μια ημέρα θα μεγαλώσουν...


 Από την πλευρά,, ο υπουργός ΠΡΟΠΟ μάζεψε προσωρινά τους μελλοντικούς του αλλοδαπούς ψηφοφόρους σε ξενώνες φιλοξενίας με στόχο να μετριάσει τις αντιδράσεις έναντι στο νέο γαλάζιο λαθρονομοσχέδιο και την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Ελάχιστοι λαθρομετανάστες απελαύνονται αφού οι πλειονότητα έχει ήδη νομημοποιηθεί και η συγκυβέρνηση περιμένει πότε θα συμπληρωθεί ο χρόνος που απαιτείται ώστε να τους απόδοθει μαζικά η ελληνικής ιθαγένεια και το δικαίοωμα ψήφου. Η περισυλλογή και καταγραφή των λαθροεποίκων θα συντελέσει καταλυτικά στην ταχεία διεξαγωγή «ελληνοποιήσεως».

Το 2010 κανένα από τα κοινοβουλευτικά κόμματα δεν είχε αντιδράσει δυναμικά ενάντια στο λαθρονομοσχέδιο. Η Χρυσή Αυγή και οι Ανένταχτοι Πατριώτες ήταν τα μοναδικά κινήματα που οργάνωσαν διαδηλώσεις και προσπάθησαν να συσπειρώσουν τον κόσμο. Αντιθέτως, το ψευτοπατριωτικό σχήμα Καρατζαφέρη κορόιδεψε τον λαό, κρατώντας τον κόσμο μακριά από τους δρόμους με πρόφαση την οικονομική κρίση, και αναλώνοντας την λαική οργή σε συλλογή υπογραφών που προορίζονταν για τον κάλαθο των αχρήστων. Οι υποσχέσεις για προσφυγή στο ΣτΕ έμειναν στις τηλεοπτικές εκπομπές και δύο από τα κορυφαία στελέχη του ΛΑΟΣ που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην εξαπάτηση του κόσμου, συμπορεύονται σήμερα με την ΝΔ που συντάσει το νέο λαθρονομοσχέδιο.

Αυτή την φορά όμως «όσοι ζωντανοί» πρέπει πραγματικά να ξεσηκωθούν και να υπερασπίσουν το ελληνικό γένος και το μέλλον αυτής της χώρας και των παιδιών τους.

 ΕΨ