Η βλακεία - των ψευδοπροοδευτικουληδων φλώρων της ΕΠΟ - είναι ανίκητη

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013

"Η ΕΠΟ απέκλεισε ισόβια τον Κατίδη από τις Εθνικές ομάδες Ο ναζιστικός χαιρετισμός δεν έχει περάσει απαρατήρητος και η ΕΠΟ προχώρησε πρώτη στην απόφαση να αποκλείσει ισόβια τον νεαρό μεσοεπιθετικό από όλες τις Εθνικές ομάδες." πηγή


  Καταρχήν, το παληκάρι έκανε μια πλάκα με το "εγέρθητη" της Χρυσής Αυγής. Όμως επειδή τούτο πόνεσε τους δημοσιογραφοκαραγκιοζάκους του κατεστημένου, εσπευσαν να σταυρώσουν ένα απο τα ανερχόμενα αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με βαρύγδοπους τίτλους όπως "Δηλητήριο ναζισμού έσταξε ο Κατίδης" της ελευθεροτυπίας, σύσσωμοι οι μιντιακοί κλόουν βρήκαν αφορμή να βγάλουν τα προνηπιακά τους ψυχικά τραύματα.

Αν ο Κατίδης είχε εκφραστεί υπέρ του Στάλιν, του Λένιν, του Μάρξ ,ή του... Ομπάμα, δεν θα υπήρχε κανένα θέμα πολιτικοποίησης των γηπέδων. Μπορεί να του έστηναν και ανδριάντα.

 Στην προκειμενη όμως, η ΕΠΟ, υπακούοντας ουσιαστικά στις προσταγές των δημοσιογραφίσκων στέλνει τον Κατίδη "στο εκτελεστικό" για μια πράξη που είναι προφανές ότι δεν περιείχε ίχνος πολτικού περιεχομένου.

Η βλακεία και η υποκρισία του νεοελληνικού κράτους είναι απαράμιλη. Υπερνικά κάθε απλή λογική και γι αυτό τον λόγο, μέρα με την ημέρα το ίδιο το κατεστημένο περιθωριοποιείται από την ίδια την κοινωνία.

ΕΨ