Ο "φασισμός" των "αντιφασιστών"

Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013

"Μέλη του πολιτιστικού συλλόγου της Ποταμιάς της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά και μεμονωμένοι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Ποταμιάς και αφού απομόνωσαν σε μια γωνιά τα μέλη της Χρυσής Αυγή τους είπαν ότι δεν επιθυμούν τη διανομή τροφίμων ζητώντας τους να εγκαταλείψουν το χωριό.

 Ταυτόχρονα, απέτρεπαν όσους συμπολίτες τους είχαν εκφράσει την πρόθεση να λάβουν τα δωρεάν τρόφιμα που θα διένειμαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής.
 

Στα πανό που κρατούσαν αναγράφονταν συνθήματα όπως «ο φασισμός δεν θα περάσει. Μη γίνεσαι το ψάρι που σε ταΐζουν» και «ο φασισμός νικιέται με αγώνες και όχι με ελεημοσύνες», ενώ σε ανάλογο ύφος ήταν και τα συνθήματα που φώναζαν οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι."
Πηγή 

Καταρχήν, ιδού τα εκλογικά αποτελέσματα των εκλογών του Μαίου 2012 από τον δήμο Θάσου όπου KKE και ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρωσαν το υψηλότατο ποσοστό του 35%.

Δεν υπάρχουν "φασιστικές" ιδεολογίες. Μόνο "φασιστικές" συμπεριφορές. Αλλά  και ο όρος είναι εκτός τόπου και χρόνου καθότι η σωστή ορολογία είναι αυταρχισμός ή απολυταρχισμός - έννοιες που δεν έχουν κομματική ή ιδεολογική ταυτότητα.

Η στέρηση της ελευθερίας και ο περιορισμός μιας μερίδας του πληθυσμού από μία άλλη λαμβάνει χώρα μόνο σε απολυταρχικά καθεστώτα, όχι σε αυτοδιαφημιζόμενες "δημοκρατίες". Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για εκλεγμένους εκπρόσωπους της βουλής που όχι μόνο δεν παρανομούν, όχι μόνο δεν έρχονται να καταχραστούν, αλλά να επιστρέψουν το χρήμα του λαού στον λαό. Ποιο άλλο κόμμα έχει τέτοια αντιμετώπιση;

Ο βίαιος περιορισμός του νόμιμου ακτιβισμού της Χρυσής Αυγής και οποιαδήποτε άλλου κόμματος ή σχήματος είναι παράνομος, αντισυνταγματικός και αποκαλύπτει το καθόλα απολυταρχικό πρόσωπο μιας Αριστερά που εξυπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα του μεταπολιτευτικού κατεστημένου. Κι αν ο Ελληνικός λαός έχει ξεχάσει το απολυταρχικό πρόσωπο της Αριστεράς από την εποχή του εμφυλίου, τέτοια και άλλα παρόμοια περιστατικά ερχονται να μας το υπενθυμίσουν. Διότι ένα είναι βέβαιο. Ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν πιστεύουν στην ατομική ελευθερία. 

Η ικανότητα της ξενόδουλης Ελλαδικής Αριστεράς να εφαρμόζει οποιαδήποτε πολιτική, ανεξάρτητα από το αν είναι παράνομη ή ανήθικη, μέσω σκληρών αυταρχικών πρακτικών, αποτελεί τον λόγο για τον οποίο το παγκόσμιο κεφάλαιο επιδιώκει να την προάγει στην ελληνική κυβέρνηση. Διότι όπως η Αριστερά εξυπηρέτησε τα συμφέροντα των μεγάλων δυνάμεων το 1944 που ήθελαν την Ελλάδα υπόδουλη και εξαρτημένη από την δυτική οικονομική και στρατιωτική βοήθεια. Όπως η τότε Αριστερά δε δίστασε να χύσει ελληνικό αίμα, έτσι και σήμερα καλείται να κατευθύνει τον λαό στον διχασμό, μακρυά από την μοναδική σανίδα σωτηρίας που ονομάζεται εθνική ενώτητα.

ΕΨ