Αδιαφορεί ο Δένδιας για την έξαρση της εγκληματικότητας

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

Πριν από ένα μήνα μια σειρά βαρέων εγκλημάτων απεκάλυπταν την ανικανότητα του υπουργείου να προστατεύσει τους Έλληνες πολίτες από του Αλβανούς λαθρομετανάστες εγκληματίες που τόσο θρασύτατα έσπερνα τον θάνατο απροστάτευτει.
 
Τότε ο Παναγιώτης Λαγός είχε ξεφτυλίσει τον υπουργό (ΝΔ) ΠΡΟ.ΠΟ και πολλά βαρύ Νίκο Δένδια.  Στο ερώτημα για το ποια μέτρα θα παρθούν για να πάψει η ελληνική κοινωνία να θρηνεί θύματα., ο υπερμάχος των λαθρομεταναστών υπουργός,  επέδειξε πλήρη αδιαφορία για το τεράστιο αυτό πρόβλημα. Απάντησε περιφρονητικά και με αλλαζονικό ύφος ότι η αστυνομία εξυχνίασε το έγκλημα και δεν επρόκειται να ασχοληθεί άλλο με το ζήτημα, ούτε να απαντήσει στις προτάσεις της Χρυσής Αυγής για την πρόληψη της βαρειάς εγκληματικότητας.; Δήλωσε λοιπόν ικανοποιημένος όταν μέσα σε 24 ώρες, ένας Αλβανός κατάφερε ανενόχλητος να διαπράξει σωρεία ληστειών και να αφήσει στο πέρας του 2 νεκρούς δύο συμπολίτες μας.

 

 Συνεπώς, οι φόνοι και οι ληστείες συνεχίζουν να μαστίζουν την ελληνική κοινωνία, με θύματα ακόμη και αστυνομικούς όπως στην προχθεσινή επίθεση Αλβανών που άφησε νεκρό τον 37χρονο Ανδριτσόπουλο. Ούτε αυτό έδειξε να συγκινεί τον πολτικάντη υπουργό. Οι δολοφόνοι παραμένουν άφαντοι. Μια ημέρα όπου το δελτίο συνοδεύτηκαν από μια σωρεία ακραίων κρουσμάτων βίας με ανταλλαγές πυροβολισμών στην Αθήνα,

Το ίδιο συμβαίνει και με τις ληστείες που μαστίζουν την επαρχία. Παραδομένοι στους λαθρομετανάστες και τους αθίγγανους, οι αγρότες αναγκάζονται να συγκροτούν οι ίδιοι ομάδες φύλαξης αφού η αστυνομία παραμένει άφαντη.

Η αδιαφορία και η αλαζονική συμπεριφορά που εκδηλώνει ο Δένδιας από τα έδρανα της βουλής για την προστασία του Έλληνα πολίτη συμβαδίζει πλήρως με την πολιτική που εφαρμόζει στους δρόμους, με αποτέλεσμα ο Ελληνικό λαός να βιώνει καθημερινά τα αποτελέσματά της.

ΕΨ