Δημοσιογραφικές Σαχλαμάρες για την Χρυσή Αυγή

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

Γράφουν ΤΑ ΝΕΑ από συνέντευξη στο Έθνος (!)

"Για το κλίμα εκφοβισμού και τα «γυμνάσια» μίσους στα οποία υποβάλλονταν τα νέα μέλη προκειμένου να μπουν στο τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής μιλά πρώην μέλος της. 

 «Ερχόντουσαν την επόμενη ημέρα και χειροκροτούσαν και έλεγαν "Μπράβο στον τάδε που έδειρε Πακιστανό"» διηγείται στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που δημοσιεύει το Έθνος. Όπως μάλιστα λέει χαρακτηριστικά «εκεί άρχισε για μένα η αντίστροφη μέτρηση». 

Όπως αναφέρει η πρόοδος και ο «ηρωισμός» των νέων μελών καταγράφονται σε ειδικό τετράδιο. 

«Δεξί χέρι του Πατέλη μάς δήλωνε περήφανος για το πως είχε ξαπλώσει Πακιστανό στο πάτωμα και κλώτσησε το κεφάλι του σαν να βάραγε πέναλτι» αναφέρει το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής. 

«Για να μπεις στον κλειστό πυρήνα και να γίνεις δεξί χέρι του επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας χρειάζεται να δείρεις Πακιστανούς» συνεχίζει. 

Ερωτηθεί για από την εφημερίδα εάν βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρίσκονται τακτικά στα γραφεία της Νίκαιας και του Πειραιά το πρώην μέλος απαντά: «Την υποστηρίζουν πολύ τη Νίκαια, γιατί όλοι μία Νίκαια φωνάζουν για να "καθαρίσει"».

 Για τον 45χρονο δράστη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα απορεί πώς έφτασε να κάνει τη δολοφονία. «Το μόνο που με παραξενεύει είναι τι πλύση εγκεφάλου έκαναν στον Ρουπακιά για να του οπλίσουν το χέρι» δηλώνει. Συμπληρώνει, μάλιστα, πως η μόνη εξήγηση που μπορεί να δώσει είναι ότι πήρε εντολή να πάει και να σκοτώσει."

ΕΨ:

Κι εγώ έχω να δηλώσω ότι είμαι πρώην Αναρχικός από την Βίλα.
Για να περάσω τα γυμνάσια, και να πάρω το τιμιμένο παλούκι με την μαυροκόκκινη έπρεπε πρώτα να έχω:

1) Κατουρήσει έξω από αστυνομικό τμήμα.
 2) γεμίσει 1200 μπουκάλια μολοτωφ.
3) σπάσει 3 τράπεζες
4) κάψει αστυνομικό προκαλώντας τουλάχιστον 3ου βαθμού εγκαύματα
5) Καθαρίσει τις τουαλέτες των γραφείων της Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ (εξασφάλιζοντας μου την νομική προστασία του ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση συλληψής μου εν ώρα καθήκοντος)

Μόνο τότε με αναγνώριζαν ως γνήσιο αναρχικό και όχι ρουφιάνο της Aσφάλειας.
Τετράδιο όμως δεν είχαμε!

Απορώ δε τι πλύση εγκεφάλου έκαναν σε αυτούς που έκαψαν την Μαρφίν. Σίγουρα πρέπει να πήραν εντολή από υψηλά κλιμάκια....

1 comments:

Σταύρος 21 Σεπτεμβρίου 2013 - 1:00 μ.μ.  

Από μαλάκα αρχηγό, Δάκογλου...
μαλακισμένο τσιράκι, Δένδιας...
θα βγει!
Μα πόσο ντουγάνι μπορεί να είναι ο άνθρωπος Θεέ μου;!