Ο ανορθόδοξος πόλεμος του κατεστημένου εναντίον της Χρυσής Αυγής

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

Σε συνέχεια της προσπάθειας να τρομοκρατήσει αλλά και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, η συγκυβέρνηση  επιστρατεύει ανορθόδοξες δικτατορικές μεθόδους, καθότι αποδεικνύεται ανήμπορη να αντιμετωπίσει την Χρυσή Αυγή πολιτικά, 

¨"Κατατίθεται την Δευτέρα στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση για την αναστολή χρηματοδότησης κομμάτων όταν εναντίον προσώπων που τα διοικούν ή βουλευτών τους έχει ασκηθεί δίωξη για κακουργηματικές πράξεις." Η Μνημονιακή

Είναι αδύνατο να σταθεί νομικά μια τέτοια "πράξη νομοθετικού περιεχομένου". Καταρχήν, πρόκειται για μια νομοθετική πράξη που φωτογραφίζει ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα, και δεν θα ισχύει για τους υπόλοιπους. Αν ίσχυε ένας τέτοιος νόμος, τότε υπόλογο θα ήταν πρώτο το ΠΑΣΟΚ με τις υποθέσεις, Παπανδρέου, Τσοβόλα (με καταδίκη), Κουτσόγιωργα, Τσουκάτου, Μαντέλη, Τσοχατζόπουλου, και άλλων. 'Η μήπως οι διώξεις των παραπάνω δεν αφορούσαν ... "κακουργήματα"; Αλλά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί ποτέ.

 Επιπλέον, αναιρεί την βασική αρχή του "δικαίου", αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου, καθότι αρκεί μόνο η "άσκηση ποινικής διώξεως". δίχως να απαιτείται τελεσίδικη καταδίκη για να ανασταλεί η χρηματοδότηση ενός ολόκληρου κόμματος.

Οι πολιτικοί άρχοντες δεν προσπαθούν να καν να συγκαλύψουν τις έκνομες, αντισυνταγματικές και αντιδεοντολογικές τους προθέσεις. Ελέγχοντας το σύνολο του καθεστώτος πληροφόρησης, πιστεύουν ότι καθοδηγούν πλήρως την "άβουλη" μάζα.

Συνάμα έρχεται και πάλι ο περίφημος "αντιρατσιστικός" νόμος που θα διώκει πολίτες για τις πολιτικές τους πεποιθήσεις και θα περιορίσει την ελευθερία έκφρασης. Θα τον περάσουν και αυτόν μέσα στην τεχνητή "αναμπουμπούλα".

Για να μην ταλαιπωρούν άλλο την νοημοσύνη μας, ας ψηφίσουν νόμο με τον οποίο οποιαδήποτε σχέση με την Χρυσή Αυγή συνιστά κακούργημα. Διότι στην πράξη αυτό συμβαίνει. Είναι παράνομο να έρθεις σε επαφή με την ΧΑ και να είσαι .... ψυχίατρος, αστυνομικός, γιατρός, Έλληνας,... άνθρωπος. Με βάση τα δημοσιογραφικά δικαστήρια, είναι παράνομο να δώσεις ένα σεμινάριο αυτοάμυνας... και μάλιστα σε ... ανήλικους και ειδικά αν είσαι αττυνομικός! Είναι παράνομο να πας για κάμπινγκ ή να μοιράσεις τρόφιμα! Δίχως εισαγγελική εντολή διαπράτονται παράνομοι ελέγχοι σε κομματικά γραφεία και οικείες στελεχών. Άνθρωποι συλλαμβάνονται με πρόφαση ότι είχαν στην κατοχή τους φυσσίγια, σπασμένα γκλομπ, ακόμη και ελληνικές σημαίες. Την ίδια στιγμή που στηνς αντίπερα όχθη, οι καθεστωτικοί πολιτικοί έχουν καταληστέψει το κράτος. 

Αλλά ακόμη και σε περίπτωση που ψηφιστεί ένα τέτοιο νομοέκτρωμα, η Χρυσή Αυγή επιβίωσε τόσα χρόνια χωρίς την κρατική επιχορήγηση, την οποία ούτως η άλλως ξόδευε σε κοινωνικό έργο. Συνεπώς, τα άμεσα θύματα της παράνομης και αντισυνταγματικής αναστολής της χρηματοδότησης του κόμματος, θα είναι και πάλι κάποιοι άποροι συμπολίτες μας που οφελούνται από τις κοινωνικές πρωτοβουλίες.

Φυσικά, η "καταδίωξη" κατά της Χρυσής Αυγής από το σύνολο του παλαιοκομματικού κόσμου και των ΜΜΕ αποτελεί το παραπέτασμα καπνού που καλύπτει την αντικοινωνική στρατηγική της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου. Την στιγμή που η φορολογία ακινήτων αυξάνεται κατά 1000%, αναδρομικά από το 2009, απολύονται μαζικά οι δημόσιοι υπάλληλοι και ξεπουλείται η δημόσια περιουσία και τα εθνικά θέματα, ο λαός αποχαυνώνεται και τρομοκρατείται, ώστε να παραμείνει άβουλος και αμέτοχος στο "φλεγόμενο" μαντρί.

ΕΨ