Πρωταπριλιά... κάθε ημέρα!

Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013Έτσι μόνο μπορεί να σχολιάσει κανείς αυτά που διαβάζει και ακούει καθημερινά στα πρωτοσέλιδα και τιε εκπομπές των ΜΜΕ σχετικά με την Χρυσή Αυγή.

Σύμφωνα με το τελευταίο ανέκδοτο της επικαιρότητας, οι ανακριτές ζητούν την άρσυ της ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής για ... "κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος" (!)

Καταρχήν, σε ποιά "κατάλυση" και ποιου "δημοκρατικού" πολιτεύματος αναφέρονται οι ανακριτές και οι δημοσιογράφοι;  Τι σχέση έχει το παρόν πολίτευμα με την "δημοκρατία" και πως είναι δυνατόν να "καταλυθεί" από την στιγμή που οι κυβερνώντες το έχουν ήδη καταλύσει;

Αποτέλεσμα της προ πολλού καταλύσεως του πολιτεύματος αποτελεί η καταργήση της ανεξαρτησίας του Τύπου και της Δικαστικής εξουσίας. Διότι αν υπήρχε ανεξάρτητος και αδέσμευτος Τύπος δεν θα ήταν δυνατόν να βαπτίζονται λεκτικές αντιπαραθέσεις ως επιθέσεις και τρομοκρατικά χτυπήματα. Σε ένα πολιτικά ακέραιο σύστημα Δικαιοσύνης, οι ανοησίες περι ρουκετών και σφαγών αμνοεριφίων σε στάνες δεν θα κοσμούσαν τα κατηγορητήρια του Αρείου Πάγου!  Η λογική και η νοημοσύνη δεν θα βιάζονταν τόσο απρόσκοπτα και απερίσκεπτα.

Και τι ειρωνία να απαγγέλουν κατηγορίες υπό το άρθρο 134 του Π.Κ. οι ίδιοι οι "πραξικοπηματίες"! Αυτοί που κατέλυσαν το Σύνταγμα, ισοπέδωσαν τους Θεσμούς και εξάλειψαν κάθε ίχνος νομιμότητας σε αυτό τον τόπο. Αυτοί που πρώτα κατέκλεψαν την Ελλάδα και έπειτα την παρέδωσαν αμαχητί στους κερδοσκόπους, παραβιάζοντας ανοικτά το Σύνταγμα και τις βασικές αρχές του ελληνικού κοινοβουλίου. Αυτοί που έχουν βάλει ως στόχο την διάλυση της ελληνικής οικονομίας και την εξόντωση του Έλληνα πολίτη.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατηγορούνται για "κατάλυση του πολιτεύματος", την ίδια ακριβώς στιγμή που ο πρωθυπουργός καταργεί το Σύνταγμα και την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης δηλώνοντας από το μακρινό Ισραήλ πως "θα ξεριζώσουμε τη Χρυσή Αυγή από την πολιτική ζωή του τόπου", αναφερόμενος σε ένα νόμιμο και εκλεγμένο κόμμα του ελληνικού κοινοβουλίου! 

Είπε λοιπόν ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα, και ο τραγέλαφος συνεχίζεται...

ΕΨ