Για μια περήφανη Πατρίδα...

Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

Εχθές το βράδυ, η τρομοκρατία του παρακράτους πήρε από κοντά μας δύο αγνούς Συναγωνιστές. 

Ο Μάνος και ο Γιώργος, δεν πείραξαν κανέναν.
 Πλήρωσαν με την ζωή τους τον αγώνα για μια ελεύθερη περήφανη Πατρίδα, απέναντι σε ένα αδίστακτο καθεστώς που τους βάπτισε "εγκληματίες" και έστειλε τις ορδές του για να τους εξοντώσουν!

Τα τρία παληκάρια αψήφησαν με γενναιότητα τις διώξεις και απειλές ενός ολόκληρου πολιτικού κατεστημένου και συνέχισαν τον πολιτικό τους αγώνα δίπλα στο εθνικιστικό κίνημα. Δίχως κουκούλες και δίχως να κρύβονται πίσω από ψευδώνυμα όπως πολλοί από εμάς. Με τα πρόσωπά και τα ονόματα τους - περήφανοι για τις αξίες τους και τον ρόλο τους στην πρώτη γραμμή του κίνηματος.  
Σε πλήρη ενoρχήστρωση με την παράνομη και αντισυνταγματική εκστρατεία φυσικής εξόντωσης της Χρυσής Αυγής, τα άνανδρα παρακρατικά όργανα της "καθεστωτικής ψευτο-Αριστεράς με τις δεξιές τσέπες" βύθισαν εκατομμύρια Έλληνες στο πένθος.

Σε αντίθεση με την χολέρα του αντισυνταγματικού τόξου και των παρακρατικών "συνιστώσων" της, η Χρυσή Αυγή επιδεικνύει το σοβαρό και υπεύθυνο πρόσωπο της για ακόμη μια φορα. "Ψυχραιμία" και "ενώτητα" ήταν οι λέξεις που ακούστηκαν.

Διότι ο αγώνας αυτός είναι τίμιος!

Ολόψυχα συλληπητήρια στις οικογένειες και τους φίλους των συναγωνιστών μας. Όπως βοήθησαν τα αδικοχαμένα παληκάρια χιλιάδες Έλληνες με τον εθελοντισμό τους, έτσι τώρα κι εμείς θα πρέπει να σταθούμε δίπλα στις οικογένειες τους.

Ταχεία αναρρωση στον συναγωνιστή Αλέξανρο Γέροντα! Εύχομαι να τον δούμε γρήγορα όρθιο και δυνατό.

Μάνο και Γιώργο, το όραμα σας ζει στις ψυχές μας!

ΕΨ