Πλαστογραφία, λάσπη και προπαγάνδα

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013


(Το βίντεο και οι φωτογραφίες από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής)

Η αντιτρομοκρατική δεν βρήκε κάτι μεμπτό στους υπολογιστές των κρατούμενων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ούτε στις έρευνες που διεξήγαγε για την εύρεση του δήθεν οπλοστασίου. Έτσι επιστρατεύτηκαν "άλλα μέσα".

 Είτε η αντιτρομοκρατική είτε οι Κλουζώ του "Άλφα" συνέλεξαν φωτογραφίες από το διαδίκτυο και τις επεξεργάστηκαν ώστε να φαίνονται παλιές. Οι προ-ημερών έφοδοι στα σπίτια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής προετοίμασαν την κοινή γνώμη για την κοινοποίηση τους στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης.

(1:38-1:44)Μαχαίρι εγκλήματος

                                                                                                             
(1:50 - 1:55) Πακιστανός μπαζούκας0:01- 0:06) Καλάσνικοφ

 

(0:21- 0:31)Φωτογραφία που έβγαλε η ασφάλεια Βόλου

(0:09- 0:13)Βλήματα


Ισχυρίζονται ότι το "υλικό" προέρχεται από σβησμένα αρχεία σε υπολογιστές του Π. Λαγού και και του Ν. Μιχαλολιάκου που κατασχέθηκαν προ μηνών. Προκαλεί λοιπόν εντύπωση το γεγονός ότι οι "φωτογραφίες" από τους υπολογιστές των φυλακισμένων βουλευτών έκαναν μήνες για να δουν το φως της δημοσιότητας, ενώ οι ανακοινώσεις για την εύρεση σημαντικών στοιχείων στους υπολογιστές απο τις έρευνες της περασμένης εβδομάδας ακολούθησαν λίγες ώρες μετά τις έρευνες!

Επιπλέον όταν κάποιος επισκέπτεται μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, οι φωτογραφίες σώζονται προσωρινά στον υπολογιστή του, και έπειτα σβήνονται αυτόματα. Η επεξεργασία των φωτογραφιών όμως δεν αφήνει αμφιβολίες ως προς το ότι  η σκευωρία έχει στηθεί με δόλο.

Σε άλλες φωτογραφίες που διέρευσαν παράνομα από τις έρευνες της αντιτρομοκρατικής, εμφανίζουνται μέλη της Χρυσής Αυγής να χρησιμοποιούν τον Ρωμαικό χαιρετισμό (που αργότερα υιοθέτησαν οι γερμανοί εθνικοσοσιαλιστές και οι ιταλοί φασιστές). Τι σχέση έχει αυτό το υλικό με την δικαιοσύνη;Ή μήπως έχει σχέση με την ... πολιτική;
Το ΕΣΡ εξετάζει επίσης την νομιμότητα της διαρροής του βίντεο που απεικονίζει τις δολοφονίες των Φουντούλη και Καπελώνη και τον τραυματισμό του Γέροντα στον Ν. Ηράκλειο (η ανακοίνωση εδω).

Είναι προφανές ότι τρεις είναι οι βασικοί στόχοι της κυβέρνητικής στρατηγικής:
1) μέσω "όπλων" και "χαιρετισμών" να προσπαθήσει να συράψει μια ανυπόστατη κατηγορία για βίαιη ανατροπή του πολιτεύματος.
2) την πολιτική προπαγάνδα ώστε να μειώσει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.
3) να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την αντιλαική κυβερνητική πολιτική.

Όμως, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.... 


ΕΨ