Ο Σαμαράς χαρίζει άσυλο και ιθαγένεια!

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013


Προεκλογικά ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είχε δηλώσει ότι θα ακυρώσει τον εθνοκτόνο νόμο Ραγκούση για την απονομή της ελληνικής ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες. Σήμερα η κυβέρνηση Σαμαρά  όχι μόνο αθετεί την δέσμευσή της, αλλά διευρύνει και διευκολύνει την διαδικασία απόδοσης ασύλου και ιθαγένειας προς εξυπηρέτηση των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων.

"Όπως τόνισε κατά τη διάρκεια των εργασιών του διήμερου συνεδρίου με θέμα «Ο μετέωρος βηματισμός της μεταναστευτικής πολιτικής στην Ελλάδα της κρίσης», που διοργανώνεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Χαράλαμπος Αθανασίου, η διαδικασία θα είναι δίκαιη και αποτελεσματική, όταν χορηγείται άσυλο, ή επικουρική προστασία σε όλους όσοι τα δικαιούνται πραγματικά, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 Για την αντιμετώπιση των συγκεκριμένων πτυχών του προβλήματος της μετανάστευσης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, επισήμανε ότι ο νέος νόμος θα ρυθμίζει όλα τα ζητήματα, «για την απονομή ιθαγένειας, αλλά και για τους επί μακρόν διαμένοντες μετανάστες, ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να μη συσσωρεύονται οι υποθέσεις στις κατά τόπους υπηρεσίες»  

«Αλλάζει η φιλοσοφία. Μέχρι τώρα δινόταν με την ελπίδα κάποιος να ενσωματωθεί στη χώρα. Τώρα θα απονέμεται στους αλλοδαπούς που έχουν ενταχθεί ως επιβράβευση της προσπάθειάς τους» υπογράμμισε ο κ. Αθανασίου."

πηγή
 
Καταρρίπτονται λοιπόν και τα ελάχιστα δήθεν εθνοκεντρικά προσχήματα της ΝΔ, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων βολευτών που μεταπήδησαν στο άρμα της ΝΔ από τον ΛΑΟΣ.

Είναι επίσης πασιφανές για ακόμη μια φορα ποιοι (με κόκκινα γράμματα) προωθούν την διάλυση της Ελλάδος και την εξαθλείωση του Έλληνα στον βωμό του κέρδους. 

ΕΨ

Read more...

Λίστες και επιθέσεις ως μέσον παραπλάνησης της κοινής γνώμης

Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013


Οι πρόσφατες εμπρηστικές επιθέσεις κατά των γραφείων των συγκυβερνωντων κομμάτων και βουλευτών (Κεδίκογλου) αλλά και όλη η βαβούρα γύρω από την περίφημη λίστα Λαγκάρντ αποτελούν την γνωστή επικοινωνιακή σάλτσα για να αποσπαστεί η προσοχή του λαού από τους μνημονιακούς προδοτικούς νόμους που ψηφίζονται αυτό τον καιρό στο κοινοβούλιο.

Εξού και η κυβερνηση άνοιξε πρόσφατα  την "βεντέτα" με τους χρήσιμους ηλίθιους, ώστε να δικαιολογηθούν τα υποτιθέμενα "αντίποινα".

Το έργο έχει παιχτεί άπειρες φορές και θα πρέπει να "σφιχτείτε" περισσότερο αγαπητοί κυβερνώντες, παρακρατικοί και δημοσιογράφοι!

ΕΨ

Read more...

"Αλληλεγγύη" εξ Αριστεράς προς Αριστερά

Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013

"Πρωτοβουλία αλληλεγγύης ανέλαβαν οι οργανώσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα, από τις 10.30 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, στα γραφεία του συγκεντρώνονται τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα (μόνο σε πολύ καλή κατάσταση) τα οποία θα δοθούν σε δομές αλληλεγγύης και σε σωματεία εργαζομένων που βρίσκονται σε απεργίες διαρκείας."

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_01/01/2013_476538

Θέλησε να συναγωνιστεί την Χρυσή Αυγή ο ΣΥΡΙΖΑ. Αντί όμως να τα είδη με δικά τους χρήματα και να τα προσφέρουν ανοικτά σε όλους τους Έλληνες πολίτες, ζητούν από τρίτους να κάνουν δωρεές, ώστε να τις μοιράσουν στις δικές τους ΜΚΟ και τα σωματεία εργαζομένων της Αριστεράς.

Κλαίγονταν οι δήθεν δημοκράτες για την κατα αυτούς "ρατσιστική" τακτική της Χρυσής Αυγής να δωρίζει μόνο σε Έλληνες, ενώ αυτοί θα δωρίσουν... μόνο στους δικούς τους.
 
Γελάνε και οι κότες!


ΕΨ

Read more...

Οι "άναρχοι" συστημικοί βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ!


Χωρίς σχόλιο!
ΕΨ

Read more...