Τα κοπρόσκυλα των "Καναδών χρυσορύχων"

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013

Με αφορμή τα σημερινά επεισόδια στην Ιερισσό, ένα βίντεο που πάρθηκε προ δύο μηνών και αποθανατίζει την τρομοκρατία εις βάρος των κατοίκων της Ιερισσού από τους "υπαλληλίσκους" των κλεφτών.

Σύσσωμη η ΝΔούλα και το ΠΑΣΟΚ βρίσκονται στο πλευρό της Καναδικής Eldorado Gold, η οποία εξαγόρασε την Ελληνικός Χρυσός από τους Κούτρα, Μπόμπολα και Τίμις με τεράστιο για αυτούς κέρδος. Ας υπενθυμίσουμε ότι η μεταβίβαση των ορυχίων μεθοδεύτηκε επι υπουργίας... Τζοχατζόπουλος.


Και να θυμηθούμε ότι υπάρχουν ακόμη πολιτικοί στην τοπική κοινωνία που δεν είναι πουλημένοι:

Read more...

Η ΧΑ μοιράζει τρόφιμα, και ο Καμίνης χημικά.

Παρασκευή, 3 Μαΐου 2013
Δημοσιο-κοκόνα της Καθημερινής: "...δεν κάθησα να κοιτάξω τα πλάνα"!!!!

Τα σημερινά γεγονότα επιβεβαιώνουν ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί το μοναδικό πολιτικό σχήμα που απειλεί το καθεστώς της εξαθλίωσης.

Σήμερα στο Σύνταγμα είδαμε Βουλευτές, όχι "βολευτές", να κουβαλούν τρόφιμα υπό ασφυκτική ατμόσφαιρα - με χημικά και ξύλο - προσφορά των καλοθρεμένων ΜΑΤατζήδων του Δένδια  που έχουν ξεχάσει ότι σκοπός της ΕΛΑΣ είναι να "προστατεύει" τον πολίτη και όχι να καταστέλει την ... διανομή τορφίμων! Μαζί τους και κάποιοι ξευτιλισμένοι δικαστικοί λειτουργεί που έχουν χάσει κάθε επαφή με το γράμμα του νόμου. 

 Είδαμε έναν λαθροδήμαρχο που αρέσκεται να μοιράζει το βιός των Ελλήνων στους λαθρομετανάστες, να εμποδίζει την δωρεά τροφίμων σε δοκιμαζόμενους Έλληνες πολίτες. Η Χρυσή Αυγή μοίραζε τρόφιμα, και ο Καμίνης χημικά (!) - για λογαριασμό της μνημονιακής κυβερνήσεως.

Τέλος, παρακολουθήσαμε (όσο αντέξαμε εδώ) βολευτάδες και γραφιάδες να επινοούν ψέμματα περι δήθεν επιθέσεως κατά του λαθροκαμμίνη από βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Έγινε λένε και χρήση όπλου, παρότι τα πλάνα το διαψεύδουν. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για την μηχανή προπαγάνδας.

Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση Σαμαρα, και το σκυλολόι της έχουν αδράξει τα φτυάρια και εκτοξεύουν λάσπη, ελπίζοντας ότι όλο και κάποιοι αφελείς και εθελότυφλοι θα βρεθούν στο πέρας.

Είναι είναι αξιολύπητοι μαζί με τους Έλληνες που τους ψηφίζουν, διότι οσο και να προσπαθούν, ο "ελέφαντας" εύκολα δεν κρύβεται.

ΕΨ

Read more...