Ποινικολόγος καταρρίπτει τις γελοίες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής (βιντεο)

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013

Σύντομα, οι ποινικές διώξεις εις βάρος της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής θα καταρρεύσουν διότι δεν έχουν νομική υπόσταση. Προφανώς όλα γίνονται στο πλαίσιο μιας πολιτικής προπαγάνδας που στόχο έχει: 1) να ανατρέψει την δημοσκοπική ανόδο της Χρυσής Αυγής 2) να εμπλέξει την ηγεσια της σε έναν δικαστικό αγώνα "επιβίωσης" που θα αποσπάσει την προσοχή του εθνικιστικού κινήματος από τα κοινωνικά και εθνικά θέματα που απασχολούν την χώρα. 3) να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα νεα μνημονιακά μέτρα.

Read more...

"Έγκλημα" ο Εθνικισμός

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

Γράφει το defencenet  :

"Δεν υπάρχει συγκεκριμένο "έγκλημα" για το οποίο να κατηγορούνται οι συλληφθέντες εθνικιστές πολιτικοί στο πόρισμα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ.Βουρλιώτη. 


 Είναι εννέα σελίδες το πόρισμα του αντιεσαγγελέα και περιγράφει αυτό που θεωρούν "οργάνωση της Χρυσής Αυγής" και τον τρόπο με τον οποίο αυτή λειτουργεί. 

Το πόρισμα αναφέρει ότι "δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποιο αδίκημα για να προβούν οι Αρχές στη σύλληψη των μελών, καθώς αρκεί και μόνο η συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση". 

Εδώ νομικοί κύκλοι εκφράζουν την απορία τους για την αυτόφωρη διαδικασία που ακολουθήθηκε από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο αδίκημα. Άλλοι νομικοί υποστηρίζουν "Θεωρήθηκε ένα ενιαίο έγκλημα η όλη τους δραστηριότητα και το αυτόφωρο το στοιχειοθετεί όπως νομίζει ο αντεισαγγελέας".

Αρκεί λοιπόν να υπάρχει μια "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ οργάνωση", για να διωχθούν ποινικά τα μέλη της. Πως όμως βαπτίζεται ως "εγκληματική" μια οργάνωση, δίχως να κατονομαστεί το "έγκλημα" που έχει διαπράξει;  

Το έγκλημα κύριοι είναι πολιτικό, και ονομάζεται "εθνικισμός"! Γι αυτό προσοχή... μην "οργανώνεσθαι"!

Ιδεοπολιτικές διώξες υπήρχαν ανέκαθεν στην Ελλάδα. Αλλά το εύρος της συλλογικής καταστολής που υποκινησε τις σημερινές συλλήψεις ολόκληρης της κοινοβουλευτικής ομάδος ενός δημοκρατικά εκλεγμένου κόμματος, παραπέμπει σε άλλες εποχές.  

ΕΨ

Read more...

Ο ανορθόδοξος πόλεμος του κατεστημένου εναντίον της Χρυσής Αυγής

Σε συνέχεια της προσπάθειας να τρομοκρατήσει αλλά και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, η συγκυβέρνηση  επιστρατεύει ανορθόδοξες δικτατορικές μεθόδους, καθότι αποδεικνύεται ανήμπορη να αντιμετωπίσει την Χρυσή Αυγή πολιτικά, 

¨"Κατατίθεται την Δευτέρα στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση για την αναστολή χρηματοδότησης κομμάτων όταν εναντίον προσώπων που τα διοικούν ή βουλευτών τους έχει ασκηθεί δίωξη για κακουργηματικές πράξεις." Η Μνημονιακή

Είναι αδύνατο να σταθεί νομικά μια τέτοια "πράξη νομοθετικού περιεχομένου". Καταρχήν, πρόκειται για μια νομοθετική πράξη που φωτογραφίζει ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα, και δεν θα ισχύει για τους υπόλοιπους. Αν ίσχυε ένας τέτοιος νόμος, τότε υπόλογο θα ήταν πρώτο το ΠΑΣΟΚ με τις υποθέσεις, Παπανδρέου, Τσοβόλα (με καταδίκη), Κουτσόγιωργα, Τσουκάτου, Μαντέλη, Τσοχατζόπουλου, και άλλων. 'Η μήπως οι διώξεις των παραπάνω δεν αφορούσαν ... "κακουργήματα"; Αλλά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί ποτέ.

 Επιπλέον, αναιρεί την βασική αρχή του "δικαίου", αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου, καθότι αρκεί μόνο η "άσκηση ποινικής διώξεως". δίχως να απαιτείται τελεσίδικη καταδίκη για να ανασταλεί η χρηματοδότηση ενός ολόκληρου κόμματος.

Οι πολιτικοί άρχοντες δεν προσπαθούν να καν να συγκαλύψουν τις έκνομες, αντισυνταγματικές και αντιδεοντολογικές τους προθέσεις. Ελέγχοντας το σύνολο του καθεστώτος πληροφόρησης, πιστεύουν ότι καθοδηγούν πλήρως την "άβουλη" μάζα.

Συνάμα έρχεται και πάλι ο περίφημος "αντιρατσιστικός" νόμος που θα διώκει πολίτες για τις πολιτικές τους πεποιθήσεις και θα περιορίσει την ελευθερία έκφρασης. Θα τον περάσουν και αυτόν μέσα στην τεχνητή "αναμπουμπούλα".

Για να μην ταλαιπωρούν άλλο την νοημοσύνη μας, ας ψηφίσουν νόμο με τον οποίο οποιαδήποτε σχέση με την Χρυσή Αυγή συνιστά κακούργημα. Διότι στην πράξη αυτό συμβαίνει. Είναι παράνομο να έρθεις σε επαφή με την ΧΑ και να είσαι .... ψυχίατρος, αστυνομικός, γιατρός, Έλληνας,... άνθρωπος. Με βάση τα δημοσιογραφικά δικαστήρια, είναι παράνομο να δώσεις ένα σεμινάριο αυτοάμυνας... και μάλιστα σε ... ανήλικους και ειδικά αν είσαι αττυνομικός! Είναι παράνομο να πας για κάμπινγκ ή να μοιράσεις τρόφιμα! Δίχως εισαγγελική εντολή διαπράτονται παράνομοι ελέγχοι σε κομματικά γραφεία και οικείες στελεχών. Άνθρωποι συλλαμβάνονται με πρόφαση ότι είχαν στην κατοχή τους φυσσίγια, σπασμένα γκλομπ, ακόμη και ελληνικές σημαίες. Την ίδια στιγμή που στηνς αντίπερα όχθη, οι καθεστωτικοί πολιτικοί έχουν καταληστέψει το κράτος. 

Αλλά ακόμη και σε περίπτωση που ψηφιστεί ένα τέτοιο νομοέκτρωμα, η Χρυσή Αυγή επιβίωσε τόσα χρόνια χωρίς την κρατική επιχορήγηση, την οποία ούτως η άλλως ξόδευε σε κοινωνικό έργο. Συνεπώς, τα άμεσα θύματα της παράνομης και αντισυνταγματικής αναστολής της χρηματοδότησης του κόμματος, θα είναι και πάλι κάποιοι άποροι συμπολίτες μας που οφελούνται από τις κοινωνικές πρωτοβουλίες.

Φυσικά, η "καταδίωξη" κατά της Χρυσής Αυγής από το σύνολο του παλαιοκομματικού κόσμου και των ΜΜΕ αποτελεί το παραπέτασμα καπνού που καλύπτει την αντικοινωνική στρατηγική της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου. Την στιγμή που η φορολογία ακινήτων αυξάνεται κατά 1000%, αναδρομικά από το 2009, απολύονται μαζικά οι δημόσιοι υπάλληλοι και ξεπουλείται η δημόσια περιουσία και τα εθνικά θέματα, ο λαός αποχαυνώνεται και τρομοκρατείται, ώστε να παραμείνει άβουλος και αμέτοχος στο "φλεγόμενο" μαντρί.

ΕΨ

Read more...

Δημοσιογραφικές Σαχλαμάρες για την Χρυσή Αυγή

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

Γράφουν ΤΑ ΝΕΑ από συνέντευξη στο Έθνος (!)

"Για το κλίμα εκφοβισμού και τα «γυμνάσια» μίσους στα οποία υποβάλλονταν τα νέα μέλη προκειμένου να μπουν στο τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής μιλά πρώην μέλος της. 

 «Ερχόντουσαν την επόμενη ημέρα και χειροκροτούσαν και έλεγαν "Μπράβο στον τάδε που έδειρε Πακιστανό"» διηγείται στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που δημοσιεύει το Έθνος. Όπως μάλιστα λέει χαρακτηριστικά «εκεί άρχισε για μένα η αντίστροφη μέτρηση». 

Όπως αναφέρει η πρόοδος και ο «ηρωισμός» των νέων μελών καταγράφονται σε ειδικό τετράδιο. 

«Δεξί χέρι του Πατέλη μάς δήλωνε περήφανος για το πως είχε ξαπλώσει Πακιστανό στο πάτωμα και κλώτσησε το κεφάλι του σαν να βάραγε πέναλτι» αναφέρει το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής. 

«Για να μπεις στον κλειστό πυρήνα και να γίνεις δεξί χέρι του επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας χρειάζεται να δείρεις Πακιστανούς» συνεχίζει. 

Ερωτηθεί για από την εφημερίδα εάν βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρίσκονται τακτικά στα γραφεία της Νίκαιας και του Πειραιά το πρώην μέλος απαντά: «Την υποστηρίζουν πολύ τη Νίκαια, γιατί όλοι μία Νίκαια φωνάζουν για να "καθαρίσει"».

 Για τον 45χρονο δράστη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα απορεί πώς έφτασε να κάνει τη δολοφονία. «Το μόνο που με παραξενεύει είναι τι πλύση εγκεφάλου έκαναν στον Ρουπακιά για να του οπλίσουν το χέρι» δηλώνει. Συμπληρώνει, μάλιστα, πως η μόνη εξήγηση που μπορεί να δώσει είναι ότι πήρε εντολή να πάει και να σκοτώσει."

ΕΨ:

Κι εγώ έχω να δηλώσω ότι είμαι πρώην Αναρχικός από την Βίλα.
Για να περάσω τα γυμνάσια, και να πάρω το τιμιμένο παλούκι με την μαυροκόκκινη έπρεπε πρώτα να έχω:

1) Κατουρήσει έξω από αστυνομικό τμήμα.
 2) γεμίσει 1200 μπουκάλια μολοτωφ.
3) σπάσει 3 τράπεζες
4) κάψει αστυνομικό προκαλώντας τουλάχιστον 3ου βαθμού εγκαύματα
5) Καθαρίσει τις τουαλέτες των γραφείων της Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ (εξασφάλιζοντας μου την νομική προστασία του ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση συλληψής μου εν ώρα καθήκοντος)

Μόνο τότε με αναγνώριζαν ως γνήσιο αναρχικό και όχι ρουφιάνο της Aσφάλειας.
Τετράδιο όμως δεν είχαμε!

Απορώ δε τι πλύση εγκεφάλου έκαναν σε αυτούς που έκαψαν την Μαρφίν. Σίγουρα πρέπει να πήραν εντολή από υψηλά κλιμάκια....

Read more...

Φάκελος Δένδια : Όταν "δικάζει" ο Τύπος

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013


 «Η δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής υπονομεύει την αυθεντία του κράτους δικαίου και θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη και την εσωτερική ασφάλεια της χώρας» τονίζει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, στην επιστολή, που απέστειλε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη (σσ. και μάλιστα στο σπίτι της) επιστολή, που συνοδευόταν από έγγραφο της Αστυνομίας, με τα περιστατικά αξιόποινων πράξεων, μελών ή οπαδών του συγκεκριμένου κόμματος, μετά την επίθεση στη λαϊκή αγορά της Ραφήνας. 
 
Ο κ. Δένδιας, στην προς την κ. Κουτζαμάνη, αναφέρει: 

«Κυρία Εισαγγελεύ, Επιτρέψατε μου να σας κοινοποιήσω α) το υπ' αρ. πρωτ. 4003/173/-315661/19.09.2013 έγγραφο του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας / Δ/νσεως Κρατικής Ασφάλειας σχετικά με αξιόποινες πράξεις μελών - υποστηρικτών του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή», οι οποίες φαίνεται να προσιδιάζουν σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και άσκηση οργανωμένης εγκληματικής δραστηριότητας και β) μακρά σειρά δημοσιευμάτων των εφημερίδων «Αυγή, «Βραδυνή», «Δημοκρατία», «Έθνος», «Ελεύθερος Τύπος», «Ελευθεροτυπία», «Εφημερίδα των Συντακτών», «Ημερησία», «Καθημερινή», «Παραπολιτικά», «Τα Νέα» και «Το Βήμα» αναφορικά με το ίδιο θέμα."
 
 Πηγή: Εφημερίδα ¨Η Μνημονιακή"
 
Φαίνεται πως ο "φάκελος" της Κρατικής Ασφάλειας σχετικά με τις δήθεν αξιόποινες πράξεις των "μελών¨ της Χρυσής Αυγής, μετα την επιθεση εναντίον των .... πάγκων (!) της αγορά της Ραφήνας, δεν έχει από μόνος του το "ειδικό βάρος" που απαιτείται για να πεισθεί η εσαγγελεύς του Αρείου Πάγου, ότι το κόμμα συνιστά "εγκληματική οργάνωση"!

Έτσι ο κ. υπουργός επιστρατεύει το "πλανο Β".

Την παραπομπή στα φύλα του... Τύπου!

Με απλά λόγια, κοτζάμ εισαγγελεύς του Αρείου Πάγου θα κρίνει το ποιόν ενός νόμιμου πολιτικού σχηματισμού με βάση αυτά που συγγράφουν δημοσιογράφοι πολιτικά κατευθυνόμενων εφημερίδων!

Βεβαίως, όσοι παρακολούθούν τα δρώμενα γνωρίζουν καλά πως λειτουργούν οι μεγάλοι οίκοι ενημέρωσης. Οι δημοσιογράφοι όχι μόνο διαστρεβλώνουν τα γεγονότα αλλά συχνά δημιουργούν τις ειδήσεις, υπό την έγγριση των διοικήσεων και της κυβέρνησης.

ΕΨ

Read more...