Σφύζει από αντικειμενικότητα η χουντοβουλή

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013

Προχθές ψηφίστηκε με 254/255 ψήφους υπέρ, η άρση της ασυλίας των Κασιδιάρη και Κουκούτση που κατηγορούνται για συκοφαντική δυσφήμισή καθότι κατήγγειλαν τις ασυναρτησίες του Αλφα τβ.

Την ίδια ημέρα 205 βουλευτές ψήφισαν όχι στην άρση της ασυλίας του μπουμπούκου υπουργού Υγείας ο οποίος αντιμετωπίζει την ίδια ακριβώς κατηγορία αφού βρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ τον Πάνο Καμμένο.


ΕΨ

Read more...

Θέλει το Λονδίνο κέντρο του ισλαμικού κεφαλαίου, ο Κάμερον

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013Προ ολίγον εβδομάδων ο πρωθυπουργός της Αγγλίας David Cameron έδωσε ομιλία στο Παγκόσμιο Ισλαμικό συνέδριο που  διεξήχθη στο Λονδίνο. Ήταν η πρώτη φορά που διοργανώθηκε σε μη Ισλαμική χώρα!

Ο Κάμερον δήλωσε ότι σκοπεύει να καταστήσει το Λονδίνο ως το κέντρο το ισλαμικού κεφαλαίου. Ανακοίνωσε μια σειρά μέτρων που θα επιτρέψουν στο αγγλικό τραπεζικό σύστημα να παρέχει προιόντα που να τηρούν τις αυστηρές προυποθέσεις του νόμου της Σαρία, επιδιώκοντας να κάνει το αγγλικό τραπεζικό σύστημα πιο προσιτό στους μουσουλμάνους!

Γνωρίζοντας ότι το Ισλαμικό σύστημα είναι απολυταρχικό, αναρωτιέται κανείς, πόσες κοινωνικές αλλαγές θα ενταχθούν υπέρ της διευκολύνσεως των μουσυλμάνων επενδυτών;

ΕΨ

Read more...

Ο πατέρας του Γιώργου Φουντούλη : "Τιμώ τις ιδέες του γιού μου"

Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013

Ο ορισμός της αξιοπρέπειας!

Read more...

ΑΙΣΧΟΣ της Αστυνομίας η δημοσιοποίηση του βίντεο από την δολοφονία

Με ποιο αρρωστημένο σκεπτικό δημοσιοποίησε η Αστυνομία το βίντεο της άνανδρης δολοφονίας του Μάνου και του Γιώργου; Τις οικογένειες των παληκαριών δεν τις σκέφτηκαν άραγε;

Τι επιδιώκουν;

Mήπως να ανεβάσoυν την επισκεψιμότητα των ιστοσελίδων του Μάκη;
Ή μήπως επιθυμούν να εξοργίσουν τόσο πολύ τον κόσμο της Χρυσής Αυγής, που να τον ωθήσουν σε ακραίες και βίαιες αντιδράσεις;

Όσοι πιστεύουν ότι το κίνητρο της ΕΛ.ΑΣ. είναι η αναγνώριση και η σύλληψη των δραστών, ας αναλογιστούν την περίπτωση της δολοφονίας των υπαλλήλων της Marfin όπου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραδέχθηκε ότι οι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί αλλά κυκλοφορούν ελεύθεροι...

Η ΕΛ.ΑΣ. έκανε ότι ηταν δυνατόν για να "βοηθήσει" τους τρομοκράτες στο αποτρόπαιο εγχείρημα τους. Σιγά μην τους "μαζέψει" τώρα. Αντιθέτως, τώρα σπεύδει να "διαφημίσει" το έργο τους, προσβάλλοντας την μνήμη και την αξιοπρέπεια των αδικοχαμένων συναγωνιστών μας.

Όχι, δεν θα "πάρω"!

ΕΨ

Read more...

Αθάνατοι! - βίντεο από το Τρισάγιο των νεκρών αδελφών μας

Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013Χιλιάδες Έλληνες στο τρισάγιο προς τιμήν του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη.

Read more...

Για μια περήφανη Πατρίδα...

Εχθές το βράδυ, η τρομοκρατία του παρακράτους πήρε από κοντά μας δύο αγνούς Συναγωνιστές. 

Ο Μάνος και ο Γιώργος, δεν πείραξαν κανέναν.
 Πλήρωσαν με την ζωή τους τον αγώνα για μια ελεύθερη περήφανη Πατρίδα, απέναντι σε ένα αδίστακτο καθεστώς που τους βάπτισε "εγκληματίες" και έστειλε τις ορδές του για να τους εξοντώσουν!

Τα τρία παληκάρια αψήφησαν με γενναιότητα τις διώξεις και απειλές ενός ολόκληρου πολιτικού κατεστημένου και συνέχισαν τον πολιτικό τους αγώνα δίπλα στο εθνικιστικό κίνημα. Δίχως κουκούλες και δίχως να κρύβονται πίσω από ψευδώνυμα όπως πολλοί από εμάς. Με τα πρόσωπά και τα ονόματα τους - περήφανοι για τις αξίες τους και τον ρόλο τους στην πρώτη γραμμή του κίνηματος.  
Σε πλήρη ενoρχήστρωση με την παράνομη και αντισυνταγματική εκστρατεία φυσικής εξόντωσης της Χρυσής Αυγής, τα άνανδρα παρακρατικά όργανα της "καθεστωτικής ψευτο-Αριστεράς με τις δεξιές τσέπες" βύθισαν εκατομμύρια Έλληνες στο πένθος.

Σε αντίθεση με την χολέρα του αντισυνταγματικού τόξου και των παρακρατικών "συνιστώσων" της, η Χρυσή Αυγή επιδεικνύει το σοβαρό και υπεύθυνο πρόσωπο της για ακόμη μια φορα. "Ψυχραιμία" και "ενώτητα" ήταν οι λέξεις που ακούστηκαν.

Διότι ο αγώνας αυτός είναι τίμιος!

Ολόψυχα συλληπητήρια στις οικογένειες και τους φίλους των συναγωνιστών μας. Όπως βοήθησαν τα αδικοχαμένα παληκάρια χιλιάδες Έλληνες με τον εθελοντισμό τους, έτσι τώρα κι εμείς θα πρέπει να σταθούμε δίπλα στις οικογένειες τους.

Ταχεία αναρρωση στον συναγωνιστή Αλέξανρο Γέροντα! Εύχομαι να τον δούμε γρήγορα όρθιο και δυνατό.

Μάνο και Γιώργο, το όραμα σας ζει στις ψυχές μας!

ΕΨ

Read more...