Η "απόδραση" Ξηρού και η Χρυσή Αυγή...

Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014Πολύς ο ντόρος για την αποκαλούμενη "αποδραση" του εκτελεστή της 17Ν Χριστόδουλου Ξηρού. Κατ' αρχήν, ας ειμαστε σοβαροί. Ο  Ξηρός δεν απέδρασε! Οι Αρχές τον άφησαν ελεύθερο! Όπως συνέβη και με τους τρομοκράτες του Επαναστατικού Αγώνα Μαζιώτη και Ρούπα, τον "Πυρήνα της Φωτιάς" Σακκά (που αθωώθηκε σήμερα για παραβίαση των όρων αποφυλακίσεως του!) και πολλούς άλλους. Διότι είναι ασύλληπτο να δίδονται άδειες εξόδου από την φυλακή σε κατ εξακολούθηση δολοφόνους (6 σκότωσε ο Ξηρός!), την εποχή που η Αριστερόφωνη τρομοκρατία αναζωπυρώνεται μέσω σειράς επιθέσεων και πολτικών δολοφονιών. Και ακόμη πιο ασύλληπτο, η αστυνομία να μην τους παρακολουθεί κατά την "άδεια" τους. Και τι σύμπτωση άραγε να αποτυγχάνουν ταυτοχρόνως δύο υπουργεία - Δικαιοσύνη και Αστυνομία;

Ο Ξηρός αφέθηκε ελεύθερος εσκεμμένα! Εξού και δεν παραιτείται ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Νίκος Δένδιας και ο υπουργός δικαιοσύνης Χ. Αθανασάκης. Διότι ακολουθούν πιστά τις εντολές των ανωτέρων του: 324 παραβιάσεις τακτικών αδειών είχαμε τα τελευταία 3 χρόνια και πολλές από αυτές οδήγησαν στον θάνατο αθώους συμπολίτες μας. 29 από τους 54 συλληφθέντες για υποθέσεις τρομοκρατίας βρίσκόνται εκτός φυλακών με βουλέυματα και οι υπόλοιποι αποτελούν κράτος εν κράτει στον Κορυδαλλό οργανώνοντας πάρτυ για να γιορτάσουν τις επικείμενες "αποδράσεις" τους!!!

Για ποιό λόγο όμως κυκλοφορεί σήμερα ελεύθερος ο Ξηρός μετά από μια δεκαετία και βάλε στον Κορυδαλλό; Η επιστροφή του στην βία διαμηνύθηκε από τον "φίλους του Πυρήνες της φωτιάς" του και τις "Αρχές". Μέχρι και ο δικηγόρος του εξήγγειλε σχετικά με την "απόδραση" ότι μια " πρόκειται για μια πολιτική απόφαση"... του Ξηρού ή των πολιτικών;

Ο ύψιστος στόχος μιας τρομοκρατικής επιθέσεως είναι αναμφισβήτητα ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής που βρίσκεται πρώτος στις δημοσκοπήσεις για τον δήμο της Αθήνας. Διότι αν πάρει ο Κασιδιάρης τον δήμο της Αθήνας, το παιχνίδι έχει τελειώσει για το μεταπολιτευτικό πολιτικό κατεστημένο. Εκτός βέβαια αν τους σώσει ο "αντισυστημικός" ... Λάκης Λαζόπουλος που φημολογείται ότι θα κατέβει με ενωτικό ψηφοδέλτιο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-κτλ. Μάλιστα, ο πιθανότερος αντίπαλος του και δεύτερος στις δημοσκοπήσεις είναι ο αρμόδιος υπουργός και διώκτης της Χρυσής Αυγής, Νίκος Δένδιας!

Από την άλλη, υπό την απειλή ενός τρομοκρατικού χτυπήματος, οι Αρχές ίσως να επιδιώκουν να ωθήσουν τα στελέχη της Χρυσής Αυγης να οπλιστούν παρανόμως για να αυτοπροστατευθούν, παρέχοντας τα πολυπόθυτα ευρήματα ώστε να στοιχειοθετηθουν οι γελοίες κατηγορίες περί οπλοκατοχής και σύστασης "εγκληματικής οργανώσεως".

ΕΨ