Νεκρός αρχιφύλακας από χέρι Αλβανού και ο Αθανασίου ανουσιολογεί κι αοριστεύει!

Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014


 «Η Ελληνική Πολιτεία δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να υπονομεύσει την αντιεγκληματική πολιτική της. Το Κράτος Δικαίου θα λειτουργήσει και οι πολίτες θα αισθάνονται ότι ζουν σε ασφαλή και ευνομούμενη χώρα. Συνεπώς, χωρίς υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, στοχεύουμε στην εμπέδωση της νομιμότητας, στην ασφάλεια των πολιτών και στην προστασία της ακεραιότητας του προσωπικού των φυλακών».

Ό,τι να ναι! Σέ καθε παρόμοιο περιστατικό, στο υπουργείο απλά ανακετεύουν τις λέξεις για να συντάξουν την επόμενη ανούσια δήλωση!

Διότι η ουσία της υπόθεσης είναι ότι στην Ελλάδα ούτε οι φυλακές και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι δεν είναι ασφαλείς από τους Αλβανούς και λοιπούς ξενόφερτους εγκληματίες! 

Για το τραγικό συμβάν:

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κρατούμενος Αλβανικής υπηκοότητας μαχαίρωσε στο λαιμό τον Αρχιφύλακα του σωφρονιστικού καταστήματος που κατάγεται από το Αγρίνιο. 

Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας τριών παιδιών. Το συμβάν έγινε όταν ο αρχιφύλακας επιχείρησε να κλείσει την πόρτα του κελιού του Αλβανού κρατουμένου. Ο δράστης σε κατάσταση αμόκ φέρεται να φώναζε στους φύλακες πως δεν τον αφήνουν να πάει να δει την μητέρα του και για αυτό τον λόγο «θα πάρω κάποιον από εσάς».Ο ισοβίτης, που όπως φαίνεται είχε σχεδιάσει το έγκλημα, περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία και όταν την βρήκε, επιτέθηκε στον άτυχο άντρα που έπεσε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Πολύ γρηγορα ο 46χρονος υπαρχιφύλακας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.

ΕΨ