ΝΕΜΕΣΙΣ! Κυβέρνηση ΜΜΕ και Αριστερά "Θρηνούν" τον Αλβανό δολοφόνο που βρήκε το τέλος που του άξιζε

Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014

Κυβέρνηση, ΜΜΕ και Αριστερά προσπέρασαν με την συνηθισμένη ψυχρότητα την άνανδρη, αναίτια και εν ψυχρώ δολοφονία του αρχιφύλακα Γιώργου Τσιρώνη από τον Αλβανό βαρυποινίτη.

Στην περίπτωση όμως του μετέπειτα θανάτου του αλβανού κτήνους, μετά τον  ξυλοδαρμό του, οι τσαρλατάνοι θα βάλουν τα μαύρα και θα μας ζαλίσουν για ημέρες τα αυτιά, για τον μόνο λόγο ότι ήταν αλβανός δολοφόνος και όχι έλληνας νομοταγής πολίτης.

Ας θυμίσουμε ότι το 2007 ο Αλβανός σεσημασμένος δολοφόνος είχε καταδικαστεί με μόνο 12 χρόνια για την δολοφονία ζευγαριού στο Νέο Ηράκλειο μαζί με 8 χρόνια για εμπορία ναρκωτικών. Την δολοφονία διέπραξε λίγο καιρό μετά από την αποφυλάκισή του καθώς το 1997 είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 16 ετών που όμως διεκόπη στα 10 χρόνια έκτισης της ποινής!  Αργά η γρήγορα λοιπόν, θα κυκλοφορούσε και πάλι ελεύθερος με τις αναμενόμενες συνέπειες!

Με τέτοια καθάρματα να κυκλοφορούν ανάμεσά μας, ένα πολιτισμένο κράτος θα είχε επαναφέρει την θανατική ποινή. Και εξηγώ: ποιός ο λόγος ο έλληνας φορολογούμενος να πληρώνει για την στέγαση και την διατροφή ενός τέτοιου κτήνους, την στιγμή που συνανθρωποί μας χάνουν την ζωή τους, ανήμποροι να ανταπεξέλθουν στς οικονομικές υποχρεώσεις του; Αυτο είναι ένα βάρβαρο άδικο και ανήθικο κράτος!

Εν απουσία της τόσο αναγκαίας και δίκαιης θανατικής ποινής,  αυτοί που έσπασαν στο ξύλο το κτήνος, απλά επέφεραν την νέμεση και προσέφεραν έργο στην ελληνική κοινωνία.

ΕΨ