Υπουργοί και εισαγγελείς... τα παιδία παίζει!

Τρίτη, 8 Απριλίου 2014

 

Την άμεση εκκίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας ακόμα και εις βάρος βουλευτή εν ενεργεία εφόσον κάνει χρήση παρανόμως αποκτηθέντος υλικού ζητεί με παραγγελία της προς την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη !!! (

«Εάν στο μέλλον επαναληφθεί από οποιονδήποτε και υπό οποιαδήποτε ιδιότητα η χρήση παρανόμως κτηθέντος οπτικοακουστικού υλικού, να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία, έστω και αν ο υπαίτιος είναι βουλευτής εν ενεργεία. Τα παραγγελθέντα ισχύουν και για κάθε άλλο αυτόφωρο κακούργημα», αναφέρει η κ. Κουτζαμάνη. 

Η κ. Κουτζαμάνη ζητεί να αξιολογηθεί και να διερευνηθεί η βασιμότητα των καταγγελλομένων προκειμένου να διαπιστωθεί ενδεχόμενη τέλεση του αδικήματος του άρθρου 157 του Π.Κ. που αφορά βία ή απειλή κατά βουλευτών ή αρχηγού πολιτικού κόμματος ή άλλης αξιόποινης πράξης. 

 Στη επιστολή του προς την κ. Κουτζαμάνη ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας ανέφερε τα εξής: «Με την παρούσα αναφορά μου θα ήθελα να σας κοινοποιήσω –ενδεικτικά προσκομιζόμενα– δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου σχετικά με τη φημολογούμενη κατοχή από μέλη της Χρυσής Αυγής (παρανόμως κτηθέντος) οπτικοακουστικού υλικού, με την παράκληση για τις δέουσες εκ μέρους σας ενέργειες, για την ανάδειξη της αλήθειας και την προστασία του δημοσίου βίου από οποιαδήποτε απόπειρα εκβιασμού». 

Πηγη

 ΕΨ: Με αλλα λόγια κοτζάμ υπουργός στέλνει επίσημη αναφορά σε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου όπου της γράφει: "Τρέχα Ευτέρπη μου να προλάβεις μην τυχόν και μας έχουν "πιάσει" οι κάμερες με τα βρακιά κατεβασμένα!"
  
ΣΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!