Το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. Μία "λύση" που προσβάλει την νοημοσύνη!

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016Με συζητήσεις επί συζητήσεων και διαλέξεις επί διαλέξεων πραγματεύεται το ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες την αποστολή πλοίων στο Αιγαίο με στόχο την "αντιμετώπιση" των μαζικών εισροών λαθρομεταναστών στην Ελλάδα από την Τουρκία.

Η Τουρκία εγγειρεί νέες ενστάσεις και το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται.

Δούλεμα δίχως πάτο!

Στα στεριά της Τουρκίας, μιας χώρας που ανήκει στο ΝΑΤΟ, έχει στηθεί μια ολόκληρη βιομηχανία λαθρομετανάστευσης και το ΝΑΤΟ ασχολείται με το πως θα στείλει πλοία για να συλλαμβάνει τους διακινητές... στην θάλασσα (!)

Αν όντως επιθυμούσε το ΝΑΤΟ να ανακόψει την λαθρομετανάστευση, θα πίεζε την Τουρκία να λάβει τα απαραίτητα μέτρα στην στεριά. Όχζ να ψάχενι λύσεις στην θάλασσα όπου είναι αδύνατον να ελεγχθεί η κατάσταση. Μόνο που το Τουρκικό κράτος στηρίζει την παρούσα κατάσταση και δεν είναι μόνο του καθότι έχει συνεταίρους της κυβερνήσεις της Ελλάδας* και της Γερμανίας.

Τα νατοικά πλοία δεν θα κάνουν τίποτα παραπάνω από αυτό που πράττουν επί τόσες δεκαετίες τα πλοία του λιμενικού. Να περισυλλέγουν και να παρέχουν ασφάλεια στους λαθρομετάναστες.

ΕΨ

*ανοιγμα συνόρων, άμεση λαθροδιακίνηση με μισθωμένα πλοία και λεωφορία, στέγαση διατροφή κτλ.

3 comments:

Ανώνυμος 27 Φεβρουαρίου 2016 - 9:59 μ.μ.  

Ζωο,σβησε το συγκεκριμενο νημα: " http://ellinopsychos.blogspot.gr/2009/12/blog-post_8107.html "

γιατι τα υπολοιπα πιτσιρικοζωα που σε διαβαζουν ενοχλουν το κοσμο με φαρσες.

θα στειλω βεβαια το λινκ και στην Διωξη Ηλεκτρονικου με μια καταγγελια να σε "αναλαβουν"

καταλληλως...

Έλλην 2 Μαρτίου 2016 - 7:57 μ.μ.  

Αγαπητέ θηροδαμαστή,

Τα τηλέφωνα αυτά είναι δημοσιευμένα από τους ίδιους του κατόχους των στο διαδίκτυο. Εγώ απλώς αναπαράγω ενα screencopy από την αρχική ανάρτηση των ιδίων των κατόχων σε αυτές τις ιστοσελίδες. Αρα προκειται για δημόσια τηλέφωνα. Πως γνωρίζεις ότι καποιος που πιθανώς να πήρε τηλ. για φάρσα δεν βρήκε τα νούμερα στο tvxs.gr κτλ?

Οπότε και εσύ και η Δίωξη θα μου τα γαργαλίσετε.

Έλλην 2 Μαρτίου 2016 - 8:10 μ.μ.  

Επί παραδείγματι...

https://athens.indymedia.org/post/1249316/