Το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. Μία "λύση" που προσβάλει την νοημοσύνη!

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016Με συζητήσεις επί συζητήσεων και διαλέξεις επί διαλέξεων πραγματεύεται το ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες την αποστολή πλοίων στο Αιγαίο με στόχο την "αντιμετώπιση" των μαζικών εισροών λαθρομεταναστών στην Ελλάδα από την Τουρκία.

Η Τουρκία εγγειρεί νέες ενστάσεις και το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται.

Δούλεμα δίχως πάτο!

Στα στεριά της Τουρκίας, μιας χώρας που ανήκει στο ΝΑΤΟ, έχει στηθεί μια ολόκληρη βιομηχανία λαθρομετανάστευσης και το ΝΑΤΟ ασχολείται με το πως θα στείλει πλοία για να συλλαμβάνει τους διακινητές... στην θάλασσα (!)

Αν όντως επιθυμούσε το ΝΑΤΟ να ανακόψει την λαθρομετανάστευση, θα πίεζε την Τουρκία να λάβει τα απαραίτητα μέτρα στην στεριά. Όχζ να ψάχενι λύσεις στην θάλασσα όπου είναι αδύνατον να ελεγχθεί η κατάσταση. Μόνο που το Τουρκικό κράτος στηρίζει την παρούσα κατάσταση και δεν είναι μόνο του καθότι έχει συνεταίρους της κυβερνήσεις της Ελλάδας* και της Γερμανίας.

Τα νατοικά πλοία δεν θα κάνουν τίποτα παραπάνω από αυτό που πράττουν επί τόσες δεκαετίες τα πλοία του λιμενικού. Να περισυλλέγουν και να παρέχουν ασφάλεια στους λαθρομετάναστες.

ΕΨ

*ανοιγμα συνόρων, άμεση λαθροδιακίνηση με μισθωμένα πλοία και λεωφορία, στέγαση διατροφή κτλ.

Read more...

"Cameron battling for Britain". Meanwhile...

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016... Tsipras is flirting for Greece!

(Image and caption: BBC)

ΕΨ

Read more...

The migrants the media won't show you! (video)

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

Footage from violent clashed that took place on the Greek island of Lesvos in the summer of 2015!

Read more...

Σύντομα και στην Ευρώπη της Μέρκελ και του Τσίπρα...Πολύ ειρηνικό αυτό το Ισλάμ βρε παιδιά. Ο απόλυτος σεβασμός στα δικαιώματα του ανθρώπου. Ας μην μας εκπλήσει που τα έχουν βρει τόσο καλά με τον Μουζαλά και τους λοιπούς συριζαίους.

Ε ίναι αυτά ακριβώς τα πολυτισμικά στοιχεία που πρέπει να εισάγουμε στην Ευρώπη...!

 ΕΨ

Read more...

Merkel's insane defence of her immigration policy (video)

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

Read more...

Any volunteers for adopting these poor immigrants?

Read more...

Exclusive footage of the Greek prime minister's tough negotiations with the iron lady

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016He fought hard...

ΕΨ

Read more...

Πρωταθλήτρια στους φόρους η Ελλάδα του Τσίπρα!

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016Ιδού η νέα φορολογική κλίμακα του ΣΥΡΙΖΑ!

"Προβλέπεται συντελεστής 22% για εισόδημα από 0 έως 25.000 ευρώ, 32% για το τμήμα από 25.001 έως 42.000 ευρώ, 42% για το τμήμα από 42.001 έως 60.000 ευρώ και 50% για το επιπλέον ποσό. • Οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι θα διατηρήσουν το έμμεσο αφορολόγητο των 9.500 ευρώ που οδηγεί σε έκπτωση 2.100 ευρώ. Ωστόσο, δεν θα ισχύει για τους ελεύθερους επαγγελματίες." πηγή

Συγκριτικά στην Γερμανία που θεωρείται από τις πιο βαριά φορολογούμενες χώρες στην Ευρώπη, το αφορολόγητο βρίσκεται στα 8,354. Πέραν τούτου 14%-24% φόρος επιβάλεται στα εισοδήματα μέχρι τα 13,469. Με βάση την κλιμακωτή φορολογία, τα επιπλέον εισοδήματα μέχρι τις 52,881  φορολογούνται στα 24-42% . Στα εισοδήματα από 52,881 μεχρι τα 250,730 ο φορολογούνται με 42%. Ό,τι εισόδημα ξεπερνά αυτό το όριο φορολογείται στα 42-45%! (wikipedia)

Επιπλέον, η κλίμακα της Αριστεράς θα έπρεπε να είναι παράνομη με βάση την νομοθεσία κατά των διακρίσεων καθότι το αφορολόγητο ισχύει μόνο για τους... μισθωτούς και τους συνταξιούχους - την πλειοψηφία δηλαδή των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ! 

Τιμωρεί δηλαδή τους ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες και επιχειρηματίες.

Ιδού τα "κίνητρα" της κυβέρνησης Τσίπρα για την ανάπτυξη της αγοράς. Θα ειπράξει λέει 300 εκ. επιπλέον η νέα κλίμακα. Πόση άραγε επιπλέον καθίζηση θα επιφέρει στην ήδη προβληματική ελληνική οικονομία, μέ όλα όσα συνεπάγονται;

Και όποιος αντέξει!

ΕΨ

Read more...