Καθένας μπορεί να κλείσει τα σύνορα εκτός από τους ιδίους τους Έλληνες

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016Για δεύτερη φορά σε ένα χρόνο οι λαθροεισβολείς αποκλείουν δια της βίας την σηδιροδρομική γραμμή της Ειδομένης με αποτέλεσμα το εμπάργκο του ελληνικού εμπορίου μέσω Σκοπίων!

Η πολιορκία μπαίνει ήδη στην 11 ημέρα με καταστροφικές συνέπειες για τους Έλληνες εμπόρους και καταναλωτές.

Σήμερα η ΕΛ.ΑΣ "επιχείρησε" αλλά δεν κατάφερε να απελευθερώσει την κατειλημμένη σηδιροδρομική γραμμή. Τα χημικά τα φυλούν μόνο για τους νομοταγείςΈλληνες.

"Μάλιστα οι λαθροεισβολείς επενέβησαν δυναμικά και “απελευθέρωσαν” μια Γερμανίδα ακτιβίστρια που είχε προσαχθεί από άντρες των ΜΑΤ". Πηγή

Αυτοί είναι οι "φίλοι μας οι πρόσφυγες" και οι ακτιβιστές σύντροφοι που διατείνονται υπέρ των ... "ανοικτών συνόρων"! Αυτοί βέβαια μπορούν να τα κλείνουν παρανόμως και δια της βίας όποτε θέλουν, κι ας μην είναι τα δικά τους. Οι Σκοπιανοί μπορούν. Οι Βούλγαροι μπορούν. Οι Έλληνες όμως όχι!

Φανταστείτε τι θα πράξουν όταν εδραιωθούν εκατομμύρια από αυτούς στην Ευρώπη.

Καθένας μπορεί λοιπόν να κλείσει τα Ελληνικά σύνορα εκτός από τους ίδιους τους Έλληνες.

Τελικά είμαστε ο πιο βλαμμένος λαός της υφηλίου και με διαφορά!

ΕΨ

Read more...

Επιτέλους! Ένα δελτίο για όλους τους 'Ελληνες!

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016Τελικά είμαστε πολύ "μπροστά" σαν χώρα...

Τα γιουσούφια της ΕΡΤ δίνουν μάλιστα και δελτίο καιρού στο Αιγαίο για την ασφαλή διεύλεση των λεθροεποίκων; Ο εκφωνητής επιβεβαιώνει μαλιστα ότι η Ελλάδα έγινε πλέον επίσημα το κέντρο φιλοξενίας και διαχείρισης λαθρομεταναστών για την Ευρώπη.

Αλλα γιατί μόνο Αραβικά; Τα Πακιστανικά και τα Αφγανικά τι απέγιναν; Δίχως ενημέρωση θα μείνουν τούτοι; Μην πουν ότι κάνουμε και διακρίσεις!

Αντε να μαθαίνουμε και καμιά χρήσιμη ξένη γλώσσα σιγά σιγά...

ΕΨ

Read more...

Europe's "Janissaries" are returing home with a vengeance

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016European leaders turned the blind eye when thousands of second generation european islamists left to fight Europe's Jihad against Assad in Syria. The West trained them and armed them in Turkey. They then allowed them free passage through Greece back into Europe.

Now Europe's non-muslim citizens are paying the price for going along with this crazy plan while their"leaders" continue to wage their oil wars abroad and implement the Islamization of a unified Europe unabated.

A few months ago Paris was hit, today Brussels. Where will they strike tomorrow... Holland, the United Kingdom, Germany? Many european countries with large muslim communities are at much higher risk.

These attacks could be foreseen a long time ago but as it turned out, they could not be prevented. The tactics are the same as the ones used in Syria, Iraq and Afghanistan, with terrorists employing a combination of assault rifle attacks and suicide bombers carrying powerful explosives. Nobody has reported on how the terrorists are smuggling in their bombs and assault rifles.

Similar to the Madrid attacks of 2004 and the London attacks of 2005, these are blind attacks and everyone in major public places can be a target.

It seems that we learned nothing since then. Europe's leaders will step up to ask their citizens not to be trapped in fear which could lead them in the hands of the "evil" right-wing nationalists, blaming a handful of Islamists for these attacks, rather than their own long-drawn policies. They will ask their citizens to "isolate" the extremists but these are just empty words...

ΕΨ


Read more...

Συμφωνία μετατροπής της Ελλάδος σε κέντρο υποδοχής και επεξεργασίας μεταναστών για την Ε.Ε.

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016Με βάση την συμφωνία μεταξύ Ε.Ε. και της Τουρκίας, όσοι λαθρομετανάστες φτάνουν στην Ελλάδα και δεν καταφέρουν να πάρουν άσυλο, θα επιστρέφονται στην Τουρκία.

 "Under the scheme, from midnight Sunday migrants arriving in Greece will be sent back to Turkey if their asylum claim is rejected." Πηγή

 Οι επιπτώσεις της συμφωνίας για την Ελλάδα είναι αμφίβολες. Συγκεκριμένα αυτό που δεν αναφέρεται είναι ΠΟΥ θα γίνονται οι αιτήσεις ασύλου. Αν γίνονται στην Ελλάδα, τότε γίνεται αμέσως καταννοητό αυτό που γράφω εδώ και 10 χρόνια, ότι η Ελλάδα προορίζεται να γίνει κέντρο επεξεργασίας εισαγόμενου ανθρώπινου δυναμικού για την Ε.Ε.

Τα μέχρι τώρα δεδομένα συμπίπτουν προς αυτή την κατεύθυνση. Η Ελλάδα έχει κλειθεί να χτίζει "δομές" φιλοξενίας 50-200 χιλιάδων λαθρομεταναστών.

Επιπλέον, είναι σχεδόν βέβαιο πως τα βόρεια σύνορα με την Ελλάδα θα παραμείνουν κλειστά, ειδάλως κανένα σχέδιο αποτροπής δεν μπορεί να λειτουργήσει. Εξάλλου, είναι αδύνατον τα Σκόπια να έχτισαν τον φράχτη στα ελληνοσκοπιανά σύνορα δίχως την σύμφωνη γνώμη της Ε.Ε.

Τέλος, για όσους λαθρομετανάστες δέχεται πίσω μέσω ακαθορίστου πρακτικής η Τουρκία, θα στέλνει ίσο αριθμό δια ακαθορίστου "νόμιμης" οδού στην Ευρώπη με άγνωστο προορισμό...! Πλαφόν οι 75,000... πως είπατε; Πόσα πληρώνονται άραγε οι τεχνοκράτες της Ευρώπης για να συνάψουν μια τόσο ξεκάθαρη "συμφωνία";

Το κερασάκι της συμφωνίας είναι πως οι Τούρκοι υπήκοοι θα ταξιδεύουν ελεύθερα στην Ευρώπη δια της άρσης της βίζας οδηγώντας πρακτικά σε μια σταδιακή και αντισυνταγματική κατάργηση των συνόρων της Ελλάδος με την Τουρκία.

Η ελπίδα είναι ότι η χρονοβόρα διαδικασία ασύλου θα μειώσει τις ροές. Όμως, το σίγουρο είναι  ότι οι 'Ελληνες καλούνται να προετοιμαστούν για μια μόνιμη και άκρως επικίνδυνη κατάσταση.


ΕΨ

Πηγή εικόνας εδώ

Read more...

Τα "μικρής έκτασης" επεισόδια των "φιλήσυχων" λαθρομεταναστών στο λιμάνι του Πειραιά Να ευχαριστείτε τον κ. Τσίπρα και όλα τα ξεπουλημένα τσιράκια που με τα λεφτά μας έχουν κάνει την Ελλάδα το καλύτερο μπουρδέλο της Ευρώπης!

 ΕΨ

Read more...

Is the integration of european muslims a myth ? (video)

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

A video examining how well second generation muslims have been integrated in Germany.
The film contrasts the unscreened introduction of muslim immigrants taking place in Germany and Europe to the screened and monitored integration process in Canada.

 

Read more...

Πίσω από την συμφωνία της Ε.Ε. με Τουρκία για τους λαθρομετανάστες

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016Μετά από μαραθώνιες "διαπραματεύσεις" μεταξύ Ε.Ε. και Τουρκίας συμφωνήθηκε πως...

1. Οι λαθρομετανάστες θα επιστρέφονται στην Τουρκία με το κόστος καλυμμένο από την ΕΕ!

2.  Για κάθε Σύρο που θα επιστρέφεται στην Τουρκία, ένας άλλος Σύρος θα στέλνεται από την Τουρκία στην ΕΕ!

3.  Η επιτάχυνση της εφαρμογής της απελευθέρωσης των ταξιδιωτικών θεωρήσεων το αργότερο μέχρι τον Ιούνιο του 2016!!

4.  να επιταχυνθεί η εκταμίευσης των 3 δισ που έχουν αποφασιστεί ώστε να ξεκινήσει η χρηματοδότηση των πρώτων έργων πριν τον Μάρτιο και να αποφασιστεί η περαιτέρω χρηματοδότηση του Ταμείου για τους Σύρους πρόσφυγες στην Τουρκία !

5. προετοιμασία του ανοίγματος νέων κεφαλαίων στις ενταξιακές συζητήσεις όσο το δυνατό συντομότερο, βασισμένο στα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής του περασμένου Οκτωβρίου

 6. να συνεργαστούν με την Τουρκία έτσι ώστε να βελτιωθούν οι ανθρωπιστικές συνθήκες μέσα στην Συρία που θα επέτρεπαν στον πληθυσμό να ζει σε πιο ασφαλής περιοχές.

Δεν φτάνει λοιπόν που οι Τούρκοι έχουν δημιουργήσει μια ανθρωπιστική κρίση από την οποία θησαυρίζουν, θα τους πληρώνουμε και από επάνω για να μας στέλνουν λαθρομετανάστες, του οποίους έπειτα θα στέλνουμε πίσω με δικά μας έξοδα για να τους ξαναστείλουν στην Ευρώπη δια μιας "νομιμότερης" οδού... πάλι με δικά μας έξοδα !?!?

Ποιο γελοίος πεθαίνεις!
Σωστά έγραφα προ ημερών ότι η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο δεν έχει σκοπό να μειώσει τις ροές αλλά να τις διασφαλίσει.

Επιπλεόν οι Τούρκοι θα ανταμειφθούν με άρση της βίζας με διαδικασίες εξπρές, επιπλεόν χρήμα και επιτάχυνση των διαδικασιών ένταξης στην Ε.Ε. μίας χώρας που βρίσκεται σε εμφύλιο πόλεμο και έχει νόμους που στέλνουν στην φυλακή όποιον προσβάλει το κράτος!

Τι σόι διαπραγματεύσεις είναι αυτές? Αν είναι αυτή η δυνατή Ευρώπη με το ειδικό βάρος, τότε κάτι ξέρoυν οι Άγγλοι που την κάνουν σιγά σιγά με ελαφρά πηδηματάκια.

Ουσιαστικά η Ε.Ε. εγκαινιάζει έναν επίσημο μηχανισμό μαζικής εισαγωγής πληθυσμού με βάση σχέδια που έχουν διαμορφωθεί ήδη από το 2004.

Όμως η συγκεκριμένη συμφωνία δεν αφορά μόνο τους λαθρομετανάστες, αλλά αποτελεί ακόμη μια σκηνή στο μακροπρόθεσμο σχέδιο της Α. Μέρκελ και των συμφερόντων που εξυπηρετεί να διεύρυνει την Ε.Ε. προς τις ενεργειακές πηγές της Μέσης Ανατολής.

Η Μέρκελ επιθυμεί μια αδιάλλακτη Τουρκία σε συνδιασμό με μια ενορχηστρωμένη ανθρωπιστική κρίση τύπου Κοσσυφοπεδίου ώστε να μπορεί να δικαιολογεί τις ακραίες συμφωνίες της στους Γερμανούς και τους λοιπούς ευρωπαίους ψηφοφόρους.

ΕΨ

Read more...

Refugee crisis: Is NATO's bull hitting the fan?

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

"Russia and Syria are deliberately using migration as an aggressive strategy towards Europe, the senior Nato commander in Europe has said.
US Gen Philip Breedlove said they were "weaponising" migration to destabilise and undermine the continent."

This is top news on the BBC!

Let me get this right.

1. So, according to NATO, refugees are no longer the poor souls that demand our care but a dangerous ... "weapon"???

2. Russia is to blame and not Chancellor Merkel's and her boy Tsipras' open invitation?

3. I suppose Russia is running its sinister human weapon programme in a dozen other countries that "supply" refugees. 

Apparently, according to one source, the word "beed" is short for "bag of weed". So with all due respect, might that help explain the vivid imagination of our dear general Beedlove???

ΕΨ

Read more...

Και το φαγοπότι με το προσφυγικό συνεχίζεται... τώρα και στην Ευρώπη!"Σύμφωνα με πολύ καλά ενημερωμένο Ευρωπαίο αξιωματούχο, τα χρήματα αυτά θα διατεθούν σε μη κυβερνητικές οργανώσεις και όχι στην ελληνική κυβέρνηση, που θεωρείται ότι δεν διαθέτει τη διοικητική επάρκεια για το εγχείρημα. Από τα 700 εκατ. ευρώ, τα 300 εκατ. θα διατεθούν φέτος και τα επόμενα 400 θα μοιραστούν ανάμεσα στο 2017 και 2018, ενώ η βοήθεια προς τους πρόσφυγες θα λάβει τη μορφή μετρητών και κουπονιών."


Η πυραμίδα των ΜΚΟ

Η Ε.Ε. εφαρμόζει το διεφθαρμένο πρόγραμμα που εστησε μονομερώς η Αγγλία για να χρηματοδοτήσει ΜΚΟ και τα προγράμματα του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στο Λίβανο και την Ιορδανία. Πρόσφατες έρευνες του ΒΒC έδειξαν ότι ελάχιστα από τα 3 δις λίρες που διέθεσε το Αγγλικό κράτος έφτασαν στον προορισμό τους καθότι οι ανθρωπιστικές οργανώσεις χρέωναν μεγάλο ποσοστό των πόρων για να συντηρούν την υπαρξή τους δίχως να παράγουν ουσιαστικό έργο. Πρόκειται για τα λεγόμενα "overheads"! Έπειτα ανέθεταν την εφαρμογή του προγράμματος σε άλλες ΜΚΟ οι οποίες χρέωναν τα δικά τους "τέλη" και προσλάμαβαναν άλλες ΜΚΟ. Το αποτέλεσμα αυτών πυραμίδων ήταν να φαγώνονται τα χρηματα μεταξύ των ΜΚΟ οι οποίες καθότι "μη κυβερνητικές" δεν ελέγχονται για το έργο τους και τυος προυπολογισμούς τους. 

Η απευθείας χρηματοδότηση των δήθεν"προσφύγων" στην Γερμανία

Σχετικά με το δεύτερο σκέλος του προγράμματος που εφαρμόζεται ήδη στην Γερμανία. Μόλις σήμερα βρισκόμουν στην Βαυαρία και ο καλά ενημερωμένος ταξιτζής μου έλεγε ότι στην μικρή πόλη τους των 3000 κατοίκων έχουν 100 "πρόσφυγες" τους οποίους το κράτος πληρώνει για ενοίκιο και φαγητό σε ιδιώτη 50 ευρώ την ημέρα ανα κεφαλή. 

Επιπλέον, ντόπιοι που δουλεύουν σε ακριβά καταστήματα τον ενημέρωναν ότι αυτοι που δεν είναι Σύριοι πρόσφυγες και συνεπώς λαθρομετανάστες πληρώνονται απευθείας από την τοπική κυβέρνηση και ψωνίζουν πανάκριβα ρούχα, όπως τζάκετ των 400 ευρώ, κινητά τηλέφωνα κ.α. Σε συζητήσεις οι λαθρομετανάστες εξηγούν πως η Μέρκελ του κάλεσε και συνεπώς οφείλει να τους πληρώνει για να κάθονται. 

Την ίδια στιγμή υπάρχουν φτωχοί ηλικιωμένοι στην περιοχή και νέοι άνεργοι που αδυνατούν να πληρώσουν την θέρμανση τους. 

Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν αναφέρεται στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. 

Βγάλτε τα συμπεράσματα σας... 

ΕΨ

Read more...