Πάκης ο "ανθρωπιστής"!

Τρίτη, 12 Απριλίου 2016"Αυστηρό μήνυμα στην κυβέρνηση των Σκοπίων, μετά τις «αδιανόητες» και «απαράδεκτες» για τον ανθρωπισμό συμπεριφορές, στην Ειδομένη, απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος,αναφέροντας πως όταν χώρες γειτονικές συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο στους πρόσφυγες «είναι βέβαιο ότι δεν έχουν θέση ούτε στην ΕΕ ούτε στο ΝΑΤΟ». "

Καταρχήν όταν οι ΜΑΤατζήδες ψεκάζουν τους Έλληνες στα χημικά δεν τρέχει τίποτα! Τόσο καιρό Πάκη δεν έχεις βγάλει ούτε μια ανακοίνωση. Μόνο οι λαθρομετανάστες σε ενδιαφέρουν. Διότι μόνο γι αυτούς θα παρει φράγκα η βιομηχανία λαθρομετανάστευσης που έχουν στήσει τα κόμματα του συνταγματικού τόξου. Για Πρόεδρος των Πακιστανών καλά τα πας Πακη.

Δεύτερον, κανονικά θα έπρεπε να καταγγείλουν οι Σκοπιανοί την Ελλάδα που παρομοίως με την Τουρκία διακινεί παρανόμως και με έξοδα του Ελληνικού λαού εξάγει λαθρομετανάστες στα Σκόπια. Οι Σκοπιανοί αναγκάστηκαν δικαίως να αποκρούσουν την βίαια εισβολή των λαθρο-ορδών που το Ελληνικό κράτος μετακίνησε στα σύνορα των Σκοπίων και είχε υποχρέωση να φυλάττει. Η αστυνομία των Σκοπίων έδρασε για λογαριασμό της άφαντης Ελληνικής αστυνομίας την στιγμή που οι εισβολείς κατέστρεφαν τον φράχτη τους και επιχειρούσαν να εισέλθουν δια της βίας στην χώρα τους. Το ίδιο έπρεπε να πράττουν οι Ελληνικές δυνάμεις στα σύνορα με την Τουρκία.

Όμως ποιος ξεχνά ότι ο Πάκης ήταν ο "ανθρωπιστής" υπουργός που άφησε να καεί η Αθήνα και τα αστικά κέντρα αρκετών άλλων πόλεων το 2008 θέτοντας σε κίνηση το σχέδιο υπαγωγής της Ελλάδος στην δίνη των "ανθρωπιστικών" μνημονίων.

Αλλά ίσως με τέτοιες δηλώσεις ευελπιστεί ο Πάκης να μοιραστεί το νόμπελ ειρήνης με την καγγελαρία. Εδώ το πήρε ο Ομπάμα που μάτωσε τόσες χώρες. Στον Πάκη θα κολλήσουν;

Όμως ο Πάκης έχει δίκαιο. Σοβαρά κράτη όπως αυτό των Σκοπίων δεν έχουν θέση στην "Ευρωπαική ενωση των "γελοίων""!

ΕΨ

Read more...

Λαθρομετανάστες "συνοριοφύλακες" αποκλείουν Έλληνες οδηγούς!

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο λαθροστρατός κατοχής του Τσίπρα σε ρόλο συνοριοφυλάκων ελέγχει τις ταυτότητες Ελλήνων οδηγών και τους απαγορεύει να περάσουν τα σύνορα με τα εμπορεύματά που μεταφέρουν. Μαζί και ξένοι ακτιβιστές αγνώστων στοιχείων.

Μια απτή ένδειξη ότι μόνο οι ξένοι κάνουν κουμάντο πλέον στην Ελλάδα!
Μέχρι που θα φτάσει αυτός ο εξευτελισμός άραγε;ΕΨ

Read more...